Kolay gelsin arkadaşlar. 205 AP Musa oynuyorum.. En iyi ve ideal yerler neresidir? Para kasmak adına önerilerinizi bekliyorum..
Merhaba,
Bahsettiğin AP ile Fogan, Naga veya Gahaz idealdir diyebilirim. Yani tabi bu AP ile gidebileceğin daha iyi yerler de var fakat bu bahsettiğim yerleri seri bir şekilde dönebilirsin :)
205 AP 'ye kutumla mı sahipsin eğer kutumla sahipsen hilal tapınağını önerebilirim. Eğer sahip değilsen yukarıda ki arkadaşın dediği gibi fogan, naga veya gahaz olabilir. Onun dışında alternatif seçenek olarak şahmeran ini, pollynin ormanı ve fadus doğası olabilir. Yerinde olsam hilalden dışarı çıkmazdım her ne kadar şansa bağlı bir yer olsada hilal her zaman mutlu eder. Yüksek Apli yerler çıktığından beri hilal gibi yerler bomboş bu da sana güzel bir artı sağlar.
Eşya Düşürme Parşömenleri ile birlikte Hilal'de güzel droplar sağlayabilirsin. Onun haricinde ise bağlantı noktasına katkı yatırmak çok önemli. Şu an için Gahazlar, Çöl Nagaları ve Foganları ve Hilal diyebilirim. Ayrıca halen bazı macercılar slotların yakınlığı sebebi ile Sausanları da tercih ediyor. Ama Sausan için sağlam bir ağırlık limitinin olması gerekir. Ben Sausanlara gittiğimde yakın güvenli bölgeye vagon götürüyordum. Çok git gel olsa da ağırlık limiti problemi ortadan kalkıyor.
Ayrıca iyi bir gelir olarak Korsan Adası da diyebilirim. Kendimce yaptığım bazı hesaplamalara göre Gahazların daha çok artılı item attığını gözlemledim ben. Katkılarım bahsettiğim yerlerde en düşük 5, en yüksek 8 level. Kişiden kişiye değişir belki de. Sana önerim bunların içinden üçünü seç ve katkılarını yatır. Birinden sıkıldığında diğerine geçersin.
İyi oyunlar. :)
Şimdi, yapacağın Grindin kalitesini belirleyen bazı öğeler vardır.
Pet sayın
Pet aşamaların
Değerli paketin ve elbette kamaslyvia
Bunların hepsini elde edebiliyormusun eğer edebiliyorsan benimle paylaş.
Mesela 5 adet tier 3 petin olduğunu varsayarsak Gahaz Hem ''Çöp'' Hemde Kadim Oranıyla alakalı senin için iyi bir seçim olacaktır.
Node Lvl'in 10, Kamaslyvia ile birlikte saatte 35 ila 45 m Kasacağının garantisini verebilirim :)
Kendine iyi bak herhangibir sorun yaşarsan yazmaktan çekinme...
Gahazda marni ile birlikte hem güzel para, hem de güzel exp kasabilirsin :)
Eşya düşürme parşomenlerini bence şuanlık sakla ileride Aakman / Hysteria gibi yerlerde kullanırsın.
Onun dışında enerjini Node'lara yatırarak gelecek drobu arttırabilirsin.
Birde arsha / Cadı Tapınağını deneyebilirsin :)
İyi oyunlar
Eğer grind yaparken kamasylvia ve değerli paket vs gibi şeyler etkinleştirerek gidersen iyi olur grind yapılacak yerler ise sana şöyle söyleyim (bende 205 ap musayım bu arada)
Pollynin ormanı aldığı bufftan sonra scrolla vs efsane beceri puanı ve ortalama level exp geliyor parasıda iyi eğer petlerin t3 ise (yarısı t1 yarısı t3 yada hepsi t1 ise sıkıntı yapma hala grind yapabilirsin az gelir sadece para)
Eğer para istiyorsan gahazları öneririm hem çöl debuffı derdi yok hemde çok rahat dönülüyor bence
Naga ve foganlar en son bunlar çok iyi exp veriyordu son güncellemeden sonrada hala en iyiler bunlar ama az düştü gibiler geliyor bana
bu arada enerjin çoksa sürekli grind yapacağın bir bağlantı noktasına yatırım yapmanı öneririm %1 şans bile herşeyi değiştirebilir bu oyunda biliyorsundur
ben dediğim yerlerde kasılıyorum ama en çok kasıldığım yer polly seninde denemeni öneririm musalar çok rahat dönüyor pollyi :)
bu arada grinda çıkmadan önce
ekte olsa exp buffı kazanmak istiyorsan canavar iksirini önemsemiyorsan cinnet iksirini almanı öneririm
yemek olarak ise drieghan yemeğini öneririm ağırlığın az ise
dp 240tan az ise yanına bolca can potu almanı öneririm musa karakterini biliyorsan wp potu almana fazla gerek yok ben alıyorum ama 50 tane alıyosam 2 saatte 10 tane anca kullanıyorum çünkü musanın nerdeyse her vuruşu wp yeniliyor dik kesme yap normal manan azaldığı zaman bel altı eğer ölmeyen mob olursa ise kabuk kırıcı ile tekle yaratıkları ondan sonra 1-2 düz vuruş yap manan yenileniyor yenilenmezse potu basarsın anında :)
Yukarıda düşüncesini paylaşan arkadaşlara katılmakla birlikte hem farklı slotları donebilmen hem de cok fazla rahatsız edilmemen açısından sadece farklı bir bakış açısı paylaşmak istiyorum. Fadus doğasını bir düşün derim. Ayrıca drieghanda da azımsanmayacak getiriler elde edebileceğin yerler var. (bunlardan kızıl kurt kabilesinde takılırsan bir 10 ap daha eklemen gerekecek en az. ama getirisi ve level exp'i iyi ben denedim.) ileride biraz daha güçlenirsen ama aakman ve hysteria ya yine de gidemeyecek, dönemeyecek durumdaysan (220 ap civarı) pila ku hapishanesini de tavsıye ederim. sunduklarım tabii ki arkadaşların söylediği yerelere sadece alternatif
Not: bütün bunları salt AP değeriyle ölçmek tabii ki doğru sonuçlar vermez. bunun DP'si var isabeti var kaçınması var vs. vs. ekstra olarak kamasylva ve degerli paket, parşömen gibi unsurları da eklemek lazım.
İyi oyunlar