Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

Forum

Oyuna giriş problemi
10.10.2020 12:47 (UTC+3)
1171 11
1 2
Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 12:49 (UTC+3)
# 1

Merhaba Antalya merkezde yaşıyorum, 50 gündür oynuyorum oyunu fakat bu gün ilk defa oyuna giriş problemi yaşıyorum. sunucu seçim ekranında bütün sunucular için giriş süresi 5dk. olarak görünüyor bekliyorum 5dk sunucular müsait gibi görünüyor zar zor giriyorum bir sunucuya fakat bu seferde npc ler ve ev eşyalarım görünmüyor. hiç bir şey yapamıyorum. çıkış yapıp tekrar girdiğimde ise yine sunu seçim ekranında 5dk. bekleme ekranı çıkıyor. genel bir problemmi var acaba ???? 10.10.2020 saat 12:44 yaklaşık yarım sattir aynı problemi yaşıyorum. internetimde bir sorun yok google ve youtube her şey normal sadece oyuna giremiyorum.

Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 13:15 (UTC+3)
# 2

Ben Steam'den bağlanıyorum aynı problemden müzdaribim. muhtemelen maks. 1-2 saate çözülür bence ama pğüü ne alakala yıl olmuş 2020 bana göre en iyi mmorpg oyunu olan oyun böyle bi sorunla karşılaşıyor gerçekten garip???

Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 13:19 (UTC+3)
# 3

+1 bende aynı şekilde oyuna giriş uzun sürüyor girsemde 2 3 dk sonra atıyor oyundan inanılmaz bir lag var.

Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 13:59 (UTC+3)
# 4

bir çok kişi sorun yaşıyor fakat foruma yorum yazmıyorlar.sayın yetkililer 3 5 kişi değil sorun yaşayan bilginiz olsun.

Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 14:00 (UTC+3)
# 5

Ben de Bursa'da yaşıyorum aynı problem bende de var.

Yazan kişi tarafından silinmiştir.
Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 14:08 (UTC+3)
# 7

Sunucularda yine sucuk yapıyorlar galiba

Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 14:50 (UTC+3)
# 8

eeee ARCHER'ı oyunda işe yaramaz kullanılmaz bir hale sokarsanız böyle sunucu çöker işte bende giremiyorum.. Dicek birşey yok yazıklar olsun demekten başka !! wizardı bufflayın başka birşey yapmayin oyunda.

Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 14:53 (UTC+3)
# 9

Çok benzer bir problemi ben de yaşıyorum. İnternette hiçbir sıkıntı yok. Ama benim aksime 2 arkadaşım hiçbir sıkıntı yaşamyıor. Dosyaların bütünlüğünü doğruladım, windows defender falan kapalı, bilgisayarı yeniden başlattım ama durum hala aynı. Hatta belki bende sıkıntı vardır laglıdır diye oyunu açıp 2 saat (tam anlamıyla 2 saat) oyunu açık bıraktım, geldiğimde beni gri bir ekran karşıladı. Hiçbir yazı vs. yoktu.

Son Düzenleme Tarihi : 10.10.2020 15:02 (UTC+3)
# 10

aynı sorun bende de var kerekter sectıkten sonra siyah ekranda kalıyor gıremıyom gısde baglatı hatası verıp oyundan atıyor akşam birsey yoktu 

1 2
Görüş

Oyun Tartışmaları

Black Desert içerikleri hakkındaki görüşlerinizi paylaşın.

Gönderiler 10.000 adetlik birimler halinde aranır.
  • Traveler Edition
    ÜCRETSİZ
    • Erişim Kuponu