Arkadaşlar olayı uzatmadan belirtiyorum. Oyundaki her oyuncunun hakaretinden dolayı ss topladım. Adı olan oyuncu olmayan oyuncu.. Sağlam klanda veya değil 1 ticketta 2 resim koyma hakkımız olduğu için 13 ticket a sığdırabildim. Adamlar küfür ediyor ana avrat düz gidiyor oyuna giriyorum durmadan chatimde flood yapıyor sonuç mu ?
MÜŞTERİ TEMSİLCİM OLAN GM EPHERİA tarafından ticket atma yasağı aldım.
Benim temsilcim beni banlıyor. Sebep ? Küfür edenleri ticket atın diye bir bölüm açmışsınız oraya küfür eden 13 kişiyi 1 gecede attım diye ben ban yiyorum.
Tehdit edilmedim. Dikkat çekmek için bunu yazdım..
Adam ana avrat düz sövsün cezası ? bilinmiyor? ticket atsan sen ban yiyorsun?
Nede güzel demişim adaletinize güveniyorum.. GM EPHERİA
Daha buyuk bir tartismaya sebep olmasin, fakat bu forum ortamidir forumlar tartismalarin yapilmasi icin vardir. Bu yuzden dusuncemi belirteyim: Kendi gözümce destek sisteminden gelen cevap biraz anlaşılması zor, daha detaylı bir yanıt verilmeli kullanıcıya tam olarak neden ceza verilmiyor? Metinde belirtilen değişen kurallar tam olarak nedir? Ne şekilde devam ederse ceza alacak? kullanıcı ne şekilde devam ederse ceza alacağını anlamamış olabilir. Ayrıca ticketlar aynı zaman aralığında atıldıysa o ticketlar zaten oluşturulmuş olduğu için direkt ceza vermek uygun olmaz sonuçta birinde kullanıcıyı uyardınız fakat kullanıcı o ticketları 1 saat önce oluşturup gönderdiyse ceza vermek hata olur, uyarıp bırakmak gerekir.
Önceden yöneticilik yaptığım bir kaç oyun olduğundan dolayı böyle bir açıklama yapmak istedim, kullanıcıyı mümkün olduğunca oyundan az uzak tutmaya/kışkırtmaya çalışılmalıdır. Tabi ki bunların belli noktaları var bu inisiyatif'in kullanılamayacağı..
Boş yazı olmuş. Konu kilit + üye ban lütfen
Şu oyunda küfür hakaretten kimseye ceza verilmemeli, böyle 15 ticket atanlarada engel koyulması gayet iyi olur. Küçük çocuklar gibi anne arkadaşım bana pis kaka dedi diye şikayet etmek yerine ENGELLE seçeneğini kullanın. İnadına milleti küfür ettirip ss çektim zaa diyenler var birde, bende arada 1-2 küfür ettim ama hep kışkırtan veletler yüzünden oldu. Sonucunda bende onları engelledim onlarda beni ve sorun çözüldü :)
Kardeşim beni yanlış anlama ama boşyere kendini üzüyorsun inan gerek yok bunlara. Hepimiz biliyoruz ki bu tarz insanların sonu gelmez. O sebepten dolayı sana kardeş tavsiyesi. Uğraşma zamanını bu tarz ticket veya bildirimlere harcama sana yazık zamanına emeğine yazık
Benim gibi chat'i komple kapat oyununa bak eğlencene bak.
Adam sana kullanıcı sözleşmesine göre yaptığın şey yasak diyor. EE ne var bunda ?
Tamam o sözleşmeleri %99 oranla kimse okumuyor ama adam o sözleşmeyi öne sürerse birşey yapamazsın.
Küfür edenlere yaptırım uygulanması taraftarıyım ama bu oyundaki her oyuncu potansiyel bir müşteri olduğu için sen 13 ss attın diye 13 kişiyide banlayacak değiller.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Zaten bu saaten sonra küfür edeni ticket attığım filan yok. Yorumlarınız bana olumlu veya olumsuz veya garip gelsede karşılıklı, belirtmek istediğim bir hususda şu saçma sapan bir sebepten dolayı ban yiyorum buna karşı haksızsın demeniz çok saçma azıcık empati lütfen ve hesabımda olan teknik bir arıza, inci yüklememde bir sorun, bilgi danışımı bunlar için bile ticket atamıyorum sebep? sebep yok arkadaşlar sebep saçma uyarı aldığım gibi ban yedim. Bu uyarıdan sonra ticket atamaz oldum bilginize.
bilmeyenler için ekleyeyim.. online oyunlarda server kalitesini yükseltmek için hile kullananları hakaret edenleri fotoğraf çekip oyundaki GM lerin takip etmesi gereken şeye sen yardım ediyorsan sana teşekkürlerini sunarlar... ve hiç bir online oyunda 1 gecede bu kadar ticket attın diye de ban atmazlar işimize destek oluyorsun. toplu bir temizlik yapıyoruz sayende derler yani bu böyledir.
Aranızda var mı böyle küfür edeni ticket atıpda ban yiyen?
Burada güzel tavsiyelerinize açığım TürklerBeyi gibi ama GM yalakalığı yapacaksanız hiç parmaklarınızı yormayın. Ben rahatsız olduğum şeyi belirttim ve ben suçlu oldum adam fotoğrafta görüldüğü gibi Genel konuşmadan aile bireylerine hakaret ediyor ve üst yorumlarda soytarılık yapıyor ben ban yiyorum.
Adamlara spam yapıyorsun diyen arkadaş... Spam dediğin şeyin öncelikle açıklamasını ben sana belirteyim : Aynı mesajın sürekli kopyalanıp tekrarlanmasıdır. Ben 13 adet ayrı kişinin ticketını attım bu spam değil birşey hakkında yorum yapacaksan öncelikle kurduğum cümlelerdeki sözcüklerin anlamını bil ve empati kur.
her zaman söylediğim gibi bu oyun ilk açılışta büyük yanlış yaptı müşteri çekmek için paket fiyatlarını düşürdü sonuç yine ergen çoluk çocuk doldu küfür elbette olacak ama küfrün bir cezasıda olacak adam,bana göre Gm lerin yapacağı işi kendi yapmış gmler oyun içinde bunları takip edemiyorlarsa suç onların ve işlerini iyi yapmadıklarıda ortada
bir klan kuruyorsun ve o klanla düşmansın sana bir günde o klandan 15 kişi küfür ediyor napacaksın mal mal okuyacakmısın elbette ticket atacaksın burda şikayet eden de hata yok o uyarıyı veren GM nin iş bilmezliği
belki kendince haklıdır ne kadar ticket o kadar iş yükü demek bu şekilde tehdit ederek sözleşmeyi öne sunarak kendisine iş çıkartmaması için baskı yapıyor
1 günde 15 ss aldın hepsi küfür ama sadece 1 ticket da 2 ss yollayabiliyorsun 2 ye böl 7 ticket geriye bir kaldı topla 8 oldu gene iş yükü
gm belkide süphelenmiştir hepsi tek gündemi alındı acaba diye onunda kolayı var Söylersin yetkili ekip arkadaşlarına her ss alındıgında otomatik tarih ve saat ekler ilgili resme
demokraside care tükenmez kardeşim sen küfür edene ceza vermezsen ilerde bu oyun rappelz metin 2 gibi oyunlardan farkı kalmaz