Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 01.01.2022 00:00 (UTC+3) Hoş Geldin 2022, Yeni Yılınız Kutlu Olsun!
7

 

Sanki daha çok var gibi hissettiğimiz 2022 yılı nihayet geldi çattı.

 

Toplum olarak geçirdiğimiz bu zorlu günlerde de Black Desert’ın yanında olan Maceracılarımızın bitmek bilmez sevgisi, hiç değişmeyen ilgi ve destekleri sayesinde 1 yıllık bir süre sanki su gibi akıp geçti.

 

Bulunduğumuz yer ve zamanlar farklı olsa da her zaman Black Desert ile birlikte olan sizlere teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz.

 

Tüm bölgelerin Black Desert hizmet ekipleri ve Black Desert baş yapımcısı Jaehee Kim, yeni yılınızı kutlamak için karşınızda!

 

 

Türkiye & MENA

Merhaba! CalpheON Şöleninde sizlerle karşılaşmamız daha dün gibiydi ve şimdi ise 2021’in son günü geldi bile! Türkiye&MENA bölgesinde yılbaşı gecesi saat tam 12’de “yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle geçer” diye bir söz vardır ve herkes birbirine iyi dileklerde bulunur, sevdikleriyle birlikte vakit geçirmeye gayret eder.

 

2022 yılı, bütün dünya Maceracıları için dilediği bütün dileklerin gerçek olduğu, planladıkları işlerin bir bir gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle! Umarım herkes 2022 yılında da Black Desert ile birlikte mutlu ve huzur dolu bir yıl geçirir. ♥


Kore

Mo-ha! (Korecede “Maceracılar Merhaba”nın kısaltması) Yeni yıl nihayet geldi çattı. Kore’de yılın ilk günü 1 Ocak’ın olmazsa olmaz bir yemeği, ddukgoog(pirinç keki çorbası)’dur. Bir kase ddukgoog yemek, 1 yaşınıza daha girdiğiniz anlamına gelir. Dünyanın başka yerlerindeki insanlar yeni yıl olunca hangi yemekleri yiyorlar acaba?

 

Kore Black Desert hizmet ekibi olarak, 2021 yılını şöyle bir dönüp baktığımızda en çok aklımıza gelen sahne “2021 CalpheON Şöleni” oldu. Yüz yüze görüşemedik ama sizleri görüp sesinizi duyabilmek bizler için yine çok anlamlıydı.

 

2022 yılında da gerçekleştirmek istediğiniz dilekler hakkında planlar yapıyor olmalısınız, Kore Black Desert ekibinin enerjisini alarak tüm dileklerinizin mucize gibi gerçekleşmesini dileriz. (Tabii Yükseltmeleriniz de!) Her zaman sizlerin yanında olarak, 2022 yılında da çok daha iyi bir hizmet sunabilmek için gayret edeceğiz! Hadi öyleyse, Kaplan yılı olan 2022’de de yeni anılar oluşturmaya var mısınız?


Tayvan & Hong Kong & Makao

Maceracılar, Ni men hao! Tayvan & Hong Kong & Makao’da, 31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gecede aile ve dostlarla birlikte bir arada yemek yiyip yılbaşı konserlerini izleyerek rahat bir ortamda yeni yılı karşılarlar. Umuyoruz ki sizler de Black Desert ile birlikte rahat bir şekilde 2022 yılını karşılamaktasınız.

 

Tayvan & Hong Kong & Makao’da hizmet ekibi olarak 2021 yılına geri dönüp bakınca, çevrim dışı fan etkinliği aracılığıyla sizlerle buluşup Arsha dostluk şampiyonası da düzenlememiz ve tabii sizlerden gelen sevgi ve destekler aklımıza geliyor. 2022 yılında da Black Desert ile birlikte eğlence dolu deneyimler sunacağımıza söz veriyoruz! 2022 Xin nian kuai le! Happy New Year! ╰(*°▽°*)╯


Tayland

Maceracılar, Sawadee kap! Tayland şu anda 30 dereceyi aşan sıcak ve nemli bir havada yeni yılı karşılıyor. Tayland’da da insanlar 1 Ocak’ta sevdikleriyle birlikte geriye sayarak yeni yılı karşılarlar. 4 yıl önce bugün, Tayland sunucusunun açılması için gücümüzle çalışmaktaydık.

 

Bugün bu saatte, değerli Maceracılarımızla birlikte yeni bir yılı daha karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. 2021 yılı sizlerle bir arada olduğumuzdan olsa gerek, sanki su gibi akıp geçti. Bizler için her günü ayrı değerli ve mutluluk verici bir yıl oldu!

 

Özellikle 2021 CalpheON Şöleni aracılığıyla, tüm dünyadan Maceracılarımızla bir araya gelebilmek açısından, gerçekten sıcacık bir yıldı. Yeni yıl Cron Yemeği gibi birçok lezzetli yemek yemenizi ve uzun bir ömre sahip olmanızı dileriz. Black Desert ile birlikte gelecekte de anılar oluşturalım! ♥ Önümüzdeki ocak ayının 17’sinde, Tayland sunucusunun 4. yıl dönümünü birlikte kutlayalım! Öyleyse hep birlikte, “khop khun ka!”


Japonya

Konnichiwa! (*'ω' *)ノ Japonya’da 1 Ocak günü tapınaklara giderek bir yıl boyunca mutluluk dilenen bir gelenek vardır. Dünyanın diğer ülkelerindeki Maceracılar neler yaparak yeni yıla giriyorsunuz?

 

2021 yılı, Japonya hizmet ekibinin ellerini terletecek kadar heyecan verici klan savaşları ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Maceracılarla buluşmak ve anılar biriktirmek her zaman eğlenceliydi.

 

Önümüzdeki yıl da hep birlikte güçlenelim! Eğlenceli bir yıl olmasını dilerim. 2022 yılı sizlere mutluluk getirsin...★


Güney Doğu Asya

Bütün dünyada Black Desert yolculuğuna çıkan Maceracılar, merhaba! Biz, Güney Doğu Asya hizmet ekibiyiz. Biz her yıl bu vakitllerde Güney Doğu Asya bölgesi hizmetinin yaklaşan yıldönümü için hazırlık yapıyoruz. O yüzden 1 Ocak günü bizim için daha bir heyecanlı ve daha da anlamlı. 😊

 

Maceracılar geçen yıl için planladığınız şeyleri gerçekleştirebildiniz mi? Güney Doğu Asya hizmet ekibi olarak bazı eksiklerimiz olsa da çeşitli GM Bağlantı Noktası sürpriz etkinlikleri vb. birçok değerli anı biriktirebildiğimiz için çok mutlu olduğumuz bir 2021 yılı geçirdik diyebiliriz.

 

Eğer planladığınız amaçlarınızı gerçekleştirememiş olsanız bile endişe etmenize gerek yok. 2022 yılı bunun için geliyor! (Olumlu Güç!) Yeni yıl 2022’nin, siz Maceracılara güzel şeyler, mutlu anılar getirmesini içtenlikle diliyorum. Sizi seviyorum. ♥ ( ͡° ͜ʖ ͡°)


Rusça Konuşulan Bölgeler

Tüm dünyadan Mecaracılar hepinize, Privet (Merhaba)! 2022 yılı inanılmaz bir şekilde yakınlaştı. Rusça konuşulan bölgelerdeki insanlar yeni yıla girmeden önce bir kağıda gerçekleşmesini istedikleri dileklerini yazarlar ve kağıdı yakarak kül haline getirirler. Sonrasında 1 Ocak günü geldiğinde bu külü şampanya bardağına karıştırıp içerlerse dileklerinin gerçek olacağına inandıkları eğlenceli bir kültüre sahiptirler. Şu an Rusça konuşulan bölgelerdeki birçok Maceracı gözlerini kapamış ve dilek diliyor olmalı.

 

Her yıl, yeni bir yıla girerken sizlerle birer birer biriktirdiğimiz anıların sayesinde her gün daha da mutlu ve anlamlı hizmet sağlayabildik. 2022 yılında da Black Desert ile daha fazla anılar biriktirebilmeyi dileriz. Bereket ve şans dolu bir yıl olmasını, ayrıca bütün dileklerinizin gerçekleşmesini ümit ederiz. Sizi çok seviyoruz!


Konsol

Herkese merhaba! Biz, Black Desert Konsol hizmet ekibiyiz. 2021 yılı, hem Black Desert Konsol Maceracıları hem de bizim için gerçekten çok anlamlı bir yıl oldu. Geçen yıl başlayan “Yaz Sezonu” ile ilk sezon içeriğini gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşadık. (Birçok kişiden olumlu geri dönüş almak bizi daha da sevindirdi. Buradan herkese bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.)

 

Ayrıca Black Desert Konsol güncellemelerini haftalık canlı yayınlar aracılığı ile sizlere aktarmaya çalışıyoruz. 2022 yılında siz Maceracılarla bizzat görüşerek, birebir iletişim kurabileceğimiz günlerin gelmesini ümit ediyoruz. 2022 yılında da her şeyin daha iyi olmasını dileriz. Mutlu yıllar!


Kuzey Amerika & Avrupa

Greetings Adventurer! Liebe Abenteurer! Chers Aventuriers! Saludos, aventureros!

Tüm dünyadan Maceracılar, Merhaba! Biz, Kuzey Amerika ve Avrupa bölgesinden sorumlu hizmet ekibiyiz.

 

26 Şubat 2021 tarihinde Pearl Abyss doğrudan hizmet ile sizinle biraz daha yakınlaşmış ve sesinizi duyabilmiş olabilmenin mutluluğu içerisinde bir yıl geçirdik. Kuzey Amerika ve Avrupa bölgesi doğrudan hizmetinin anısına “[Unvan] Hepimiz Biriz” ekran görüntüsü etkinliği ile kutlamalarımız hala aklımızda... Bu konuda her zaman teşekkürlerimizi iletmek istemişizdir. 😀

 

Bir yıl boyunca Black Desert ile birlikte eğlenceli maceralar peşinde koşan Maceracılarımıza teşekkür eder, 2022 yılında da daha iyi bir hizmet ve çeşitli içeriklerle karşınızda olacağımıza söz veririz! Thank you! Vielen Dank! Merci! Muchas gracias!


Güney Amerika

Merhaba Maceracılar! 2021 yılını sizlerle birlikte geçirmiş olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin göndermiş olduğu sevgi ve destekler sayesinde 2021 yılında hizmetimizin 4. yılını tamamlayıp artık Black Desert Güney Amerika hizmetinin 5. yılına doğru ilerlemekteyiz.

 

Güney Amerika diğer bölgelerden farklı olarak, şu an sıcak yaz mevsiminin başladığı bir dönem. Oyun içerisinde gerçekleşmekte olan çeşitli kış etkinlikleri aracılığı ile serinleyerek eğlencenin tadını çıkarmanızı dilerim. Yeni yıl anısına oyun içerisinde çeşitli etkinlikler ve havai fişek gösterileri hazırladık. Maceracı arkadaşlarınızla birlikte birçok unutulmaz anılar biriktirmeniz dileğiyle.

Özellikle Güney Amerika’nın sevimlisi Alpaka etkinliğini kesinlikle kaçırmayın! Sizden çok uzaktayız ama 2022 yılı Maceracılarımızla çok daha yakınlaşabildiğimiz bir yıl olur umarız. Mutluluk dolu bir yıl dileriz. ♥

 

Kupon 

Kupon İçeriği 

2022-WITH-BDTH-ANKU

Havaifişek (MutluYıllar) x3 

[Etkinlik] Yeni Yıl Dilek Fener Seti A x1 

2022 Vefa 

[Etkinlik] Kara Ruh'un Büyük Kar Tanesi Zarı x3 

[Etkinlik] Kara Ruh'un Küçük Kar Tanesi Zarı x3 

J'nin Özel Parşömeni x3 

Kadim Ruh Tozu x250 

Megafon x3 

[Etkinlik] Yükseltme Yardım Seti II x1 

Güzel Aksesuar Kutusu III x1 

* Bu kupon, her Aile için yalnızca bir kez kullanılabilir.

* Kupon/Oyun İçi Posta/Web Depo Sona Erme Tarihi: 12 Ocak 2022, 23:59

* Kupon kodu sona erme tarihinden sonra kullanılamaz ve Web Deposunda veya oyun içi posta kutusunda (B) saklanan eşyalar da sona erme tarihinden sonra kaybolur.

 

■ Kupon Nasıl Kullanılır (Katla)

접기

Kupon Kullanmanın 3 Yöntemi!

 

Oyun İçi Menü (ESC) -> Maceracı Destek (F11) -> Kupon Kullan menüsünden kullan

Black Desert Resmi Web Sitesi [Kupon Kullan] üzerinden kullan

Black Desert Resmi Uygulaması Black Desert+ -> Menü -> Kupon üzerinden kullan

 

Dikkat! Kupon kodunu 10 defa üst üste yanlış girerseniz, 1 saat boyunca kupon kullanımı sınırlandırılır.

7 Yorum