Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 10.03.2022 07:00 (UTC+3) Sonsuz Kış Dağı Ön İzlemesi
12


" Ey buzdan zirvelerin tepesinde durmak için altı cadı sınavının üstesinden gelecek olan savaşçı,
Sonsuz Kış Dağı'ndaki Uykudaki Köken Barınağı'na gel..."

Yakında güncellenecek olan yeni bölge Sonsuz Kış Dağı'na Maceracılarımızla birlikte bir göz atmak istedik!

GM İpucu!   

Manzaraları seyrederken Sonsuz Kış Dağı'nın arka plan müziğini dinlemeyi deneyin. Bunun size çok daha iyi bir deneyim sunacağını düşünüyoruz!





SONSUZ KIŞ DAĞI 

Drieghan'ın güneyinde yer alan Sonsuz Kış Dağı, sürekli olarak karlarla kaplı bir arazidir. Zirvelerine çıkmak oldukça tehlikelidir. Çünkü yükseldikçe kar fırtınaları daha da şiddetlenir. Böylesine zorlu bir kış ortamında, Soğuk Çarpması’na dikkat etmeniz gerekecek. Kendinizi ısıtmazsanız sağlık puanlarınızı yavaş yavaş tüketecek bir debuff.


EILTON

Bu bölge, altın ejderha Labreska'nın hikayelerinin ve efsanelerinin ilk kez halk tarafından paylaşıldığı yerdir. Dağın sakinlerinin çoğu, engebeli araziyi kapsayan küçük kamplarda yaşamasına rağmen, bu bölgenin merkezi köyü Eilton adlı bir yerdir. 


MURROWAK'IN LABİRENTİ

Murrowak'ın Labirenti bir zamanlar zengin ve bereketli bir demir madeniydi, ama şimdi Kraliçe Vercedes ve onun sadık lejyonu Murrowaklar tarafından istila edilmiş durumda. 


YEŞİM YILDIZ IŞIĞI ORMANI

Labreska'nın gözyaşlarından doğduğu söylenen Okjinsiniler, Yeşim Yıldız Işığı Ormanı’nı kendi toprakları olarak adlandırıyorlar. Anlaşıldığı kadarıyla son zamanlarda bir şey Okjinsinilerin öncekinden farklı davranmasına neden oluyor. 


KARANLIK KIŞ MUHAFIZI, EREBJORK 

Karanlık Kış Muhafızı Erebjork, Sonsuz Kış Dağı'nda karşılaşılabilecek bir varlıktır. Ortaya çıkışını önceden haber verdiği için kendinizi bir kar fırtınasında bulursanız, dikkatli olun... 


KIŞ AĞACI FOSİLİ 

Sonsuz Kış Dağı'nın manzarasını süsleyen, garip bir biçimde güzel görünümlü Kış Ağacı Fosilleri. Bu ağaçlarla etkileşimin bilinmeyen bir karanlık tarafından tüketilen ruhları ortaya çıkaracağı söylenir. 


LABRESKA’NIN MİĞFERİ

Labreska'nın Miğferi, Ölen Tanrının Zırhı ile eş değerde bir eşyadır. Sonsuz Kış Dağı, onun temel üretim malzemesi olan Kırağı Alevi‘ni elde edebileceğiniz yerdir. 




6 NİSAN’DA ÇIKIYOR

12 Yorum