Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 15.03.2018 19:00 (UTC+3) 10/03 Fetih Savaşı Raporu
9

Merhaba maceracılar,



 



9. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz.Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 



























 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Balenos



 



Exit



 



-



 



Serendia



 



 



Salty



 



 



Doom



Cataclysm



Tragedy



 



Calpheon



 



 



Disaster



 



Mayhem



HardPull



K0TN



Brotherhood



Porea




 



 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos bölgesinde herhangi bir mücadele olmadı. Exit klanı bölgeye kale kuran tek klan oldu. Önümüzdeki hafta Balenos bölgesinde daha fazla katılımcı görmeyi umuyoruz!



 



*Balenos'ta bir savaş gerçekleşmediği için fotoğraf dahil edilmemiştir.



 



[Calpheon]



 



Calpheon bölgesi bu hafta gerçek bir mücadeleye tanıklık etti. Katılımcı klanlar K0TN, HardPull, Mayhem, Disaster, Brotherhood ve Porea’ydı. Klanlar kalelerini birbirlerine oldukça yakın konumlara inşa etmişlerdi.



 





 



İlk hareket K0TN’dan geldi, klan Mayhem’in kalesine gitti ve kalenin dışında bir süre savaştılar. Fakat çok kısa bir süre sonra, K0TN geri çekildi.



 



Bu kısa karşılaşmanın hemen ardından ilk gerçek savaş başladı. Disaster, HardPull’un kalesine gitti ve kalenin dışında mücadele başladı. HardPull, Disaster klanının kalesine girmemesi için Disaster’ı birçok kez geri püskürttü. Fakat Disaster bu mücadeleyi lehine bitirmeye kararlıydı ve pes etmeden her seferinde HardPull’un kalesine geri döndü.



 



 





Sonunda Disaster, kaleye girmeyi başardı ve HardPull, Disaster’ın güçlü taarruzuna karşı koyamadı. HardPull kalesi, Calpheon bölgesinde yıkılan ilk kale oldu.



 



 



 



K0TN klanı, Calpheon bölgesinin en korunaklı genel merkezine kale kurarak kıran kırana bir mücadeleye tanıklık etmemize sebep oldu. Disaster, HardPull kalesini fethederken, Mayhem K0TN kalesindeydi ve K0TN’ın savunma hatlarını seyreltmekle meşguldü. Mayhem’in yarattığı durumdan faydalanan Porea, ani bir saldırı düzenledi. Çok geçmeden, Brotherhood ve Disaster da diğer klanlara katıldı ve K0TN’ın kalesinin içinde bulunduğu Genel Merkezin dışında bir araya geldiler.



 



 



 



Klanlar tek tek Calpheon kalesinin kapısını zorlamaya başladılar. Önce Brotherhood, ardından Porea ve hemen ardından Disaster kale kapısını zorladı. Bu sırada K0TN, kalenin doğu kanadından kapıyı zorlayanlara saldırıyordu.



 



 



 



Tüm bunlar olurken tek izleyicinin biz olmadığımızı fark ettik.



 





 



Sonunda, diğer klanlar tarafından sırayla hasar verilen kapı Disaster’ın son darbesiyle yıkıldı. Klanlar kale içine hücum ettiler fakat K0TN’ın Genel Merkezine değil, Calpheon Kalesi’nin avlusuna çıktıklarını fark ettiler. İkinci bir kale kapısı daha vardı!



 



 



 



Disaster, avludaki ikinci kale kapısını da hızlıca yerle bir etti ve klanlar K0TN’ın kalesine doğru hızlıca yol aldılar.



 





 



Calpheon Kale kapılarının yıkılmasından çok kısa bir süre sonra Disaster; Porea, Brotherhood ve Mayhem klanlarının da yardımıyla K0TN’ın kalesini yerle bir etti.



 





 



Disaster hiç zaman kaybetmeden Brotherhood’un kalesine saldırı düzenledi, bu sırada Brotherhood klan üyeleri uzaktan olanları izliyordu.





 





Aynı zamanda Mayhem de Porea’nın kalesine saldırmıştı ve Porea klan üyeleri bu cephede de izleyici konumundaydı.



 



 



 



Mayhem ve Disaster diğer klanların kalelerini yıktıktan sonra, Disaster hiç vakit kaybetmeden Mayhem’in kalesine saldırdı ve kısa bir sürede kaleyi yerle bir ederek Calpheon bölgesinin bu haftaki fatihi oldu.



 



 



 



[Serendia]



 



Bu hafta Serendia bölgesi savaşanları Cataclysm, Salty, DØØM ve Tragedy klanlarıydı.



Savaş Cataclysm’in Salty ile DØØM’a saldırmasıyla başladı. DØØM, klanları kalesine sokmamak adına kalenin dışında Cataclysm ve Salty ile savaştı.



 



 



 



Fakat klanın tüm çabalarına rağmen diğer klanlar kaleye girmeyi başardı ve Salty, DØØM’un kalesini yerle bir etti.



 



 





 



DØØM’un yıkılmasının ardından Cataclysm, Tragedy’nin kalesine saldırdı ve kısa bir sürede kaleyi yıktı.



 



 



 



Cataclysm, Tragedy klanına saldırırken Salty, Cataclysm’in kalesine doğru yola çıkmıştı ve kaleyi kısa bir süre içinde yerle bir etti. Tragedy’nin kalesinde olmayan Cataclysm üyeleri kalelerinin yıkılışını izlemekle yetindiler.



 



 



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 


9 Yorum