Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Güncellemeler 14.07.2022 13:31 (UTC+3) [Hotfix] 14 Temmuz 2022 (Per) Güncelleme Ayrıntıları
14


Merhaba, Maceracılar.

 

İşte 14 Temmuz Perşembe günü Black Desert’a uygulanan en son güncellemeler.

 

Aşağıda listelenen değişiklikleri uygulamak ve en son güncellemeyi indirmeye başlamak için lütfen oyun istemcisini yeniden başlatın.

Değişiklikler ve Düzeltmeler

Son güncellemelerimizden birinde Bağlantı Noktası/Fetih Savaşına katılan Maceracıları ayırt etmeyi kolaylaştırmak için yeni bir renk özelliği sunduk. Ancak, farklı klanlara benzer renklerin atandığını ve bunun klanları birbirinden ayırt edilmesini zorlaştırdığını fark ettik. Bu özelliği size daha gelişmiş bir şekilde sunmaya hazır olana kadar bu değişikliği geçici olarak kaldıracağız.

Öncelikle, müttefikleri ve düşmanları daha iyi ayırt etmek için renkleri belirlemenizi sağlayacak bir "Renk Atama Arayüzü" sunmayı planlıyoruz. Bu özelliğin AÇIK/KAPALI işlevi olacak ve Maceracılara bu özelliği kullanma seçeneği sunulacak. Elbette bu şekilde rastgele renkler atanamayacak, ancak renkler atanabilir olacak ve istediğiniz renkleri seçme özgürlüğüne sahip olacaksınız. Ve birden fazla klan katılımı sağlandığında, birden fazla karşıt klana bir renk ve müttefik klanlarınıza başka bir renk atayabilirsiniz. Ayrıca, Fetih Savaşı'ndaki kale sahipleri (Klanlar/İttifaklar), kimin savunduğuna/saldırdığına bağlı olarak tüm kuşatma klanlarını kırmızı olarak görebilecek.

Yukarıda listelenenlerin ötesinde, Fetih/Bağlantı Noktası Savaşı sırasında klan görünürlüğünü nasıl iyileştirebileceğimizi araştırmaya devam edeceğiz ve daha iyi iyileştirmeleri olabildiğince çabuk uygulamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

● 6 Temmuz 2022 (Çar) tarihinde uygulanan Fetih/Bağlantı Noktası Savaşı için Klan/Aile/Karakter Adları ve Unvanlarının renk farklılaşması güncellemesi artık geçerli olmayacak şekilde değiştirildi.

- Bağlantı Noktası/Fetih Savaşına katılan Maceracıların Klan/Aile/Karakter Adları ve Unvanları, 6 Temmuz 2022'deki güncellemeden öncekiyle aynı görünecek.

 

Mutlu Maceralar!

14 Yorum