Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Etkinlikler 14.11.2023 07:00 (UTC+3) Karşınızda Black Desert İçerik Üreticileri!
22
 











İçerik Üretici

Black Desert'ın resmi partnerleriyle tanışın!


Canlı Yayın

W84ME2JOIN

Yama notları, kore yama notları, global lab yama notları, zindan anlatımcısı. Oyunda yaptığım her şeye dair öğretici içerikler ve rutinler. Gerektiği durumda saygılı pvp ve fetih.

Quendya
Regular stream at twitch and tons of guides videos etc on my yt channel.

Septy
Septy,Mülayim Cadı
Her hafta Atoraxion yayınları
Nadir eşyaları kovalama
Chill avlanma ve soru cevap yayınları.

Ravenclaw

MMORPG ve FPS - Shooter ağırlıklı ara ara hikayeli korku-polisiye-dedektiflik tarzı oyunlar oynuyorum, BDO ile yayıncılığa başladım BDO ile devam etmeye kararlıyım

 

SalimXSrew

I mainly stream Black Desert Online, and I make sure to read the whole chat to interact with and answer every viewer, I can speak English, Arabic and French, and that allows me to help and answer Black Desert adventurers from different regions aswell.

KaKoMoKa

Merhaba, kanalımda fps, moba ve mmorpg olarak Black Desert yayınlamaktayım. Ağırlık olarak Black Desert oynuyor bol sohbet ediyor ve eğleniyoruz. Yeni oyunculara rehberlik etmek asıl amacım bunun yanında atoraxxion(dungeon) & hazine itemleri düşürmek ile uğraşmaktayım. Umarım izlerken keyif alırsınız.

TolgShow

Oyunun Araç, Sohbetin Amaç Olduğu Yerdesin. Genelde MMO,Strateji ve Hayatta Kalma oyunları oynuyorum. MMO Oyunlarında ise 2017 Aralık ayın'dan bu yana Black Desert oynamaktayım Genelde Yaşam, Görevler ve Karakterlerimi kasmak için yayınlar yapıyorum.

Penetration

PvP PvE ve diğer eğlenceli içerikler sunuyorum. Atoraxxionundan tutun yeni gelen etkinlik türlerine, ciddilik yerine daha çok eğlenceli bir ortam sunmaya çalışıyorum.

KasaPOsmaN

Twitch üzerinden insanların oyun oynarken daha fazla eğlenebilmesi adına sohbetlerin döndüğü , oyun ile alakalı bilgilerin paylaşıldığı keyifli bir ortam..

FalconsTv

Merhaba ben Falcon. Sohbet ederken eğlenmek istiyorsan doğru yerdesin.

Nev0us
I'm not nervous 🙂 Esport tutkunu veteran gamerım. BDO'da PvP PvE her kulvardan içerik var "Little little into the middle"

Ahsen
Merhabalar! Ben Ahsen. Yayınlarımda güzellik yarışması, yükseltme, özel etkinlikler vb. içerikler üretiyorum ve 5 yıllık Black Desert Online geçmişimle çoğu konuda maceracılara yardımcı olmayı amaçlıyorum.

Firravunn
Firavun Yayınları her zaman doğru bilginin adresi. Oyunu her yönüyle oynayan, bütün içerikleri deneyimlemeyi seven bir oyuncu olarak her türlü sorunuza cevap bulabileceğiniz bir ortam. Yayındaki şarkı seçimleri ve discord sohbetleri bağımlılık yapabilir.

HantaxGaming
Black Desert oyunu hakkında eğitici rehberler, oynanış incelemeleri, etkinliklerin canlı yayınları, karakter yapısı rehberleri, güncelleme incelemeleri, özel etkinlikler sizi bekliyor. Birlikte, Black Desert maceramızın zirvesine ulaşalım! 

Can_Beatbox
Black Desert Online 'da hem yaşam hem de gear score yönüyle ilerlemeye çalışan bir beatboxer 

Suprememadwolf

Selamlar ben Suprememadwolf. Keyfi yayınlar yapıyorum; sohbet, müzik, pve ve pvp odaklı takılıyorum. Uzun yıllardır 'Black Desert Online' oynuyorum, tecrübelerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım. Canlı yayınlarıma beklerim.

Video

WRBrotherS

Hali hazırda içerik üreticisiyim, sanırım zaten içerik üreticisi olmayı hak etmiştim. Ancak yine soracak olursanız daha öncede belirttiğim gibi oyunu uzun süredir oynuyorum. Artık oyunu oynamaktan ziyada insanlara sevdirmek,eğlendirici, motive edici, yeri gelince bilgilendirici ve eğitici içerikler hazırlamaktan keyif alıyorum. Çoğu oyuncu gibi bende hem oynayıp hem eğlenmek istiyorum, ancak Black Desert Online bildiğiniz gibi basit bir oyun değil. Bu yüzden yeni oyuncular çözmekte zorlanıyor yada sıkılabiliyor.. bunun önüne geçmek, hem kendi oyunumu eğlenceli hale getirmek hemde o arkadaşlara motivasyon olmak asıl amacım.

LordUwU

Selamlar, BDO oynarken sizlerle paylaşmam gerektiğini düşündüğüm anları, dinlediğim ve izlerken sizlerin de zevk alacağınızı düşündüğüm müziklerle derleyerek yaptığım videoları youtube kanalım üzerinden paylaşmaktayım. Genellikle canı sıkılan bi Shai oyuncusu olarak bulduğum her içeriği emcüklemeye çalışıyor ve geçirdiğim vakitten zevk almayı hedefleyerek bu oyunu oynuyorum, bu sırada sizde benim hedeflerime doğru giden bu yolculukta başımdan geçenleri görmek istiyorsanız beni takip edebilir ve yolculuğuma ortak olabilirsiniz.

Valks'ın Tavsiyesi   

Siz değerli maceracılarmıza yeni gelen her etkinliği anlatmak ve bilgilendirmek için videolar çekmekteyim. Oyunda bilmediğiniz yada daha önce farkına varmadığınız güzel bilgileri siz değerli takipçilerime güzel bir şekilde sunmayı hedefliyorum.

CanYouFeel

Merhaba, Pvp odaklı içerikler üretiyorum ve videolarımda epik sahnelere yer veriyorum. Video montajlarımı klip tarzında hazırlayıp farklı tarzda içerikler yaratmayı hedefliyorum. Evasion build ile pvp sahnelerinin uzun sürmesini sağlayıp, hiç durmaksızın attığım komboların göz zevkinize hitap edeceğinden eminim.

İyi seyirler dilerim.

TAİİ BOİ
Merhaba Ben İlker Black Desert'ın zengin dünyasının ve savaşlarının içerisindeki hikayemize ortak olun!


 

Resmi Black Desert partner içerik üretici olmak ister misiniz?

 

 

 

- (Aktivite Gereksinimi) İçerik Üreticiler, ortalama olarak haftada en az bir kez (en az 1 saat) yayın yapmalı veya ayda 4 ya da daha fazla (tamamen düzenlenmiş) Black Desert ile ilgili içerik yüklemelidir.
- Etkinlik şartını yerine getirseniz bile, içeriğiniz iç kalite standartlarımızı karşılamıyorsa programdan diskalifiye edilebilirsiniz.
- Pearl Abyss/Black Desert Hizmet Şartlarını, Operasyon Politikasını veya Etkinlik Kurallarını ihlal eden herhangi bir uygunsuz içerik veya içerikten söz edilmesi/dahil edilmesi, programdan diskalifiye edilmeyle sonuçlanabilir.
- İçerik üretici programından çıkarılırsanız, ödülleriniz ve/veya ayrıcalıklarınız geri alınabilir. Programdan çıkış, gelecekte içerik üretici programına katılma girişimlerini de etkileyecektir.
22 Yorum