Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 14.04.2018 00:00 (UTC+3) 07/04 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



 



13. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 





































Bölge



Kazanan Klan



Katılımcılar



 



Geçen Haftanın Vergisi



(Yaklaşık)



Balenos



Porea



QQmore

RiseOfAnatolia



3,813,000,000



Serendia



ProfessionaL



Mayhem

DØØM



3,506,000,000



Calpheon



WarCry



-



7,369,000,000



Mediah



K0TN



Disaster

HardPull

Atlas

IMMORTALS

HardPuII

Impulse



2,480,000,000




 



[Balenos]



 



Balenos bölgesinin bu haftaki katılımcıları QQmore, Porea ve RiseOfAnatolia oldu. Bölgedeki savaşın ilk atağı Porea’dan geldi. Hızlıca RiseOfAnatolia kalesine saldıran Porea, kaleyi kısa süre içinde yıktı.



 



Klan hiç zaman kaybetmeden QQmore kalesine doğru yola çıktı. QQmore’un ek bina kurmayışı, Porea’nın işini kolaylaştırmıştı. Porea, hızlıca QQmore kalesini de yıkarak Balenos bölgesinin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



[Serendia]



 



Mayhem, ProfessionaL ve DØØM, Serendia bölgesinin bu haftaki mücadelecileriydi. Bölgedeki savaşı başlatan klan DØØM oldu ve ilk saldırıyı Mayhem kalesine gerçekleştirdi. İki klan Mayhem kalesinde savaşmaya başladı. Mayhem, DØØM’u güçlü bir kontratakla püskürtmeyi başardı fakat klan hızlıca geri gelerek Mayhem kalesini yerle bir etti.



 





 



Mayhem kalesini yıkmalarının ardından DØØM, kendi kalesine doğru yola koyuldu çünkü ProfessionaL, DØØM kalesine saldırıyordu. Kısa süre içinde ProfessionaL, DØØM’un kalesini yıkarak Serendia bölgesinin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



[Calpheon]



 



Bu hafta Calpheon bölgesinde herhangi bir mücadele olmadı. WarCry klanı bölgeye kale kuran tek klan oldu. Önümüzdeki hafta Calpheon bölgesinde daha fazla katılımcı görmeyi umuyoruz!



 



*Calpheon’da bir savaş gerçekleşmediği için fotoğraf dahil edilmemiştir.



 



[Mediah]



 



Bu hafta Mediah bölgesindeki ilk savaş gerçekleşti ve bölge bir hayli kalabalıktı. Mediah bölgesinin ilk mücadelecileri Disaster, HardPuII, Atlas, IMMORTALS, HardPull, K0TN ve Impulse oldu. Bölgenin ilk atağı Impulse’dan geldi. Impulse klanı, Atlas’ın kalesine saldırdı ve kısa süre içinde HardPuII Impulse’a yardıma geldi. Atlas, bu iş birliğine karşı koyamadı ve Atlas kalesi, Impulse tarafından yıkılmış oldu.



 





 



Atlas kalesini yıkmasının hemen ardından Impulse, IMMORTALS kalesine saldırdı ve çok kısa süre içinde kaleyi yerle bir etti.



 





 



Bu sırada K0TN, Disaster kalesine doğru yola çıktı ve saldırmaya başlamasından kısa süre sonra Impulse K0TN’a yardıma geldi. Klanlar Disaster’ın ek binalarını yıkmaya başladılar. Fakat Disaster, K0TN ve Impulse’u püskürtmeyi başardı.



 





 



K0TN’ın saldırısından kurtulan Disaster, HardPull kalesine gitti. K0TN, HardPull’a yardıma geldi ve iki klan, Disaster’ı püskürttüler. Hemen ardından HardPull kalesini tamir etmeye başladı. Disaster, HardPull kalesine geri döndü fakat Impulse, HardPull’a yardıma gelmişti ve iki klan Disaster’ı püskürtmeyi başardı.



Hemen ardından Impulse ve HardPull hızlıca Disaster kalesine doğru yola çıktılar ve kaleye birlikte saldırdılar. Kısa bir süre sonra K0TN yardıma geldi ve Disaster kalesi, K0TN tarafından yıkıldı.



 





 



K0TN hiç vakit kaybetmeden HardPull’a doğru yola çıktı ve kaleye saldırmaya başladı. Bir süre sonra K0TN, HardPull kalesini yıkmıştı.



 





 



Bu sırada Impulse, HardPuII kalesine saldırdı ve  çok kısa bir süre içinde HardPuII kalesini yerle bir etti.



 





 



HardPull kalesini yerle bir etmesinin ardından K0TN, Impulse’un kalesine doğru yola çıktı ve kaleyi hızlıca yıkarak, Mediah bölgesinin ilk fatihi oldu.



 





 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 


0 Yorum