Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 03.05.2018 07:00 (UTC+3) [GM Notu] İmparatorluk Üretim Teslimatı - Kolay Yoldan Gümüş Kazanma
1

Merhaba, Maceracılar!



Kolay yoldan Gümüş kazanmak ister misini? Bugün, İmpratorluk Teslimat sistemi hakkında bilgi vereceğiz. Bu sistemi kullanarak çok para kazanabilirsiniz.

Temellerini anladıktan sonra oldukça basit bir sistem olduğunu göreceksiniz. Aşçılık ve kimya ile ürettiğiniz eşyaları paketleyip büyük bir karla satabilirsiniz!



İmparatorluk Üretim Teslimatı ve Parlak Altın Nişan hakkında bilmeniz gereken her şeyi bu rehberde bir araya getirdik. Başlayalım!



 





 



◆ İmparatorluk Mutfağı ve Kimya Kutuları



 



İmparatorluk Üretim Mutfağı ve Kimya, yemek ve ilaç paketlemenizi gerektirir. İşleme penceresini (kısayol L) açın ve İmparatorluk Mutfağı veya İmparatorluk Kimyası’nı seçin. Bu şekilde İmparatorluk Aşçılık Kutusu ve İmparatorluk Kimya Kutusu yapabilirsiniz.



 



İşleme penceresinde, İmparatorluk Üretim Teslimatı eşyalarını görebilirsiniz. Burada, eşya bilgisine sahip değilseniz bile, gerekli malzemeleri ve paketleme için gerekli beceri seviyesini görebilirsiniz. İşleme penceresinde, eşya üzerinde görünen beceri seviyesi, bu eşyanın paketlenebilmesi için gereken minimum seviyedir.



 





▲ Aşçılık seviyeniz profesyonel veya üzeri ise, 20 biftek içerek Aşçılık Kutusu yapabilirsiniz. Aynı şey Kimya kutuları içinde geçerlidir. Gerekli levelin altındaysanız, eşya paketlemekte başarısız olursunuz. Aşçılık ve kimya becerilerinizi geliştirerek bu kutuları üretmeyi deneyin. Kutuların üretimi ne kadar zor olursa, fiyatları da o kadar yüksek olur (daha yüksek seviye, çok miktarda malzeme vs. gerektirir).



 





▲ Yemek türünden bağımsız olarak, her paket 20 eşya gerektirir ama paket fiyatı, yemek türüne bağlı olarak değişir.



İmparatorluk Mutfağı veya İmparatorluk Kimyası ile yapılan her eşya 80LT ağırlığındadır. Kutu yapmadan önce, envanterinizi boşaltmanız tavsiye edilir.





 



◆ İmparatorluk Üretim Teslimatı hakkında bilmeniz gerekenler



İmparatorluk Mutfağı ve Kimya kutusu yapmayı öğrendik, sırada satma işlemi var! Bu işlem 3 ana aşamadan oluşuyor.










3 İmparatorluk Üretim Teslimatı Konusu



1.     NPC Satın Alma Sınırı



2.     Aile Günlük Satış Sınırı



3.     Sabit %250 Market Fiyatı




 



1. NPC Satın Alma Sınırı



İmparatorluk Üretim Teslimatı, büyük şehirlerde (Olivia, Heidel, Calpheon, Altınova, Valencia) yapılabilir ve eşyalar, İmparatorluk Üretim Teslimatı NPC’sine satılabilir. Fakat, her eşya için NPC günlük satın alma sınırı olduğunu unutmayın. Bu sınır, bütün Maceracılar arasında paylaşılır. NPC sınırı her sunucu için farklıdır. Başka bir sunucuya geçip eşyalarınızı satabilirsiniz ama sunucu değiştirmek için 15 dakika beklemelisiniz. Böylece tek bir oyuncu bütün sunucularda İmparatorluk Üretim Teslimatını tek başına kontrol edemez.





▲ Diğer Maceracılar günlük sınırı tamamlamış.



NPC, eşyalarınızı satın almıyorsa daha sonra tekrar deneyin. Geceyarısından başlayarak, 3 saatte bir rastgele bir sunucudaki sınır sıfırlanır. Her aile için de farklı bir günlük sınır bulunmaktadır.



 



2. Aile Günlük Satış Sınırı



Tek bir Maceracının İmparatorluk Üretim Teslimatını kontrol edebilmesi, diğer Maceracılar için adil olmazdı. Bir ailenin, İmparatorluk Üretim Teslimatı sistemiyle satabileceği eşya sayısında sabit bir sınır vardır. İmparatorluk Üretim Teslimatı menüsü ile, aile sınırınızı görebilirsiniz. Ne kadar çok Katkı Puanınız varsa o kadar çok eşya satabilirsiniz.





▲ İmparatorluk Üretim Teslimatı menüsü ile, aile sınırınızı görebilirsiniz.



 



3. Sabit %250 Market Fiyatı



Bir ticaret eşyası satarak elde ettiğiniz gümüş = Eşya fiyatı * Market fiyatı. Fakat, İmparatorluk Üretim Teslimatı = %250 market fiyatı. Örneğin, Çırak Balık Kızartması Aşçılık Kutusu fiyatı 60,000 gümüştür ve kutuyu 150,000 (60,000 * 250% = 150,000) gümüşe satarak büyük bir kar elde edebilirsiniz!

 





▲ İmparatorluk Üretim Teslimatı ile satılan eşyalar, ticaret eşyalarıdır ama mesafe bonusu vermezler.



 



Eşya üretmeyi ve İmparatorluk Üretim teslimatını öğrendik, hadi başlayalım!



Önce, üretmek istediğiniz eşyayı seçin. Üreteceğiniz kutuyu seçerken düşünmeniz gereken bir çok faktör vardır (örn. aşçılık/kimya beceri gereksinimi, eşya üretim zorluğu, eşya fiyatı vs.). Fiyatı yüksek ama üretimi kolay eşyaları, bir çok kişi üretmek isteyeceği için eşyayı satmak zorlaşacaktır. Seçim sizin!

 



3 İmparatorluk Üretim Teslimatı konusunu öğrendik ve artık hazırız. En önemli konu, ailelerin her gün satabileceği eşya sayısındaki sınırdır. Örneğin, 100 Katkı Puanı olan bir Maceracı sadece Etli Yahni Aşçılık Kutusu satabilir ve günlük 9,750,000 kazanır! Daha fazla satış yapabilmek için Katkı Puanınızı arttırın.



 



◆ Parlak Altın Nişan-[İmparatorluk Mutfağı] ne işe yarar?



İmparatorluk Üretim Teslimatı NPC’sine satılan eşyalar karşılığında Parlak Altın Nişan elde edebilirsiniz. Bu nişanları toplayarak, belli eşyalarla takas edebilir ve bu eşyaları satarak ek gelir elde edebilirsiniz. Elde edeceğiniz eşyalar; at teçhizatları, ev eşyaları, yüksek seviye sihirli kristaller vs.















































Nişan türü ve sayısı



Ödüller



NPC



Parlak Altın Nişan-[İmparatorluk Mutfağı] X 250



Kadim Kamel Heykeli



Pasvinder



Parlak Altın Nişan-[İmparatorluk Mutfağı] X 280



Fırtınanın Hafif Deri At Zırhı



Pasvinder



Parlak Altın Nişan-[İmparatorluk Mutfağı] X 400



İyi At Eğitmeni Elbisesi



Pasvinder



Parlak Altın Nişan-[İmparatorluk Mutfağı] X 400



Kara Esans: Cobelinus



Pasvinder



Parlak Altın Nişan-[İmparatorluk Kimyası] X 220



Kadim Eser Çanak



Lotz Pavarotti



Parlak Altın Nişan-[İmparatorluk Kimyası] X 250



Kara Esans: Hystria



Lotz Pavarotti



Parlak Altın Nişan-[İmparatorluk Kimyası] X 320



Fırtınanın Hafif Çelik At Nalı



Lotz Pavarotti




 



 











İmparatorluk Üretim Teslimatı hakkında her şeyi öğrendiniz. Her gün iyi miktarda gümüş para kazanmakta zorlanmayacaksınız! Hemen servetinizi arttırmaya başlayın!



Türkiye & Mena Operasyon Ekibi


1 Yorum