Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 03.07.2018 00:00 (UTC+3) 1. Arsha Arena PvP Turnuvası Kazananları ile Röportaj
1

Merhaba Maceracılar!



Toplamda 92 takımın katılım gösterdiği 1. Arsha Arenası PvP Turnuvası sona erdi. Turnuva sonrasında şampiyonlar ile röportaj yaptık. Onlardan; Black Desert oynarken tecrübe ettikleri deneyimlerini, oyun hakkındaki görüş ve önerilerini bizimle paylaşmalarını istedik.



 



 





 



Merhaba Maceracılar! Arsha Arenası PvP Turnuvası’nı Spectwo takımı olarak (Sertoman & AlSaHerr) birlikte kazanarak gerçekten güzel bir başarıya imza attınız. Duygularınızı alabilir miyiz?



Unutulmaz bir deneyim oldu, gerçekten de çok heyecanlı turnuvaydı.Sonuna kadar çok eğlendik.



 



-Turnuva için hazırlıklarınızı nasıl yaptınız, PvP ağırlıklı karakter geliştirmek isteyen maceracılara neler tavsiye edersiniz?



Kendi klanımızdan arkadaşlarımıza rica ettik onlarda bizi kırmayıp antrenman yapmamıza yardımcı oldular. PVP ağırlıklı oynamak isteyen arkadaşlara önerimiz öncelikli olarak PVP seven bir klana girmeleri daha sonra tek başlarına yapabilecekleri ise oyundaki modları kullanarak (kızıl arena, savaş arenası, kişisel savaş, arsha arenası vb.) kendi karakterleri dışındaki karakterleri de öğrenip onlara karşı bir oynanış stili oluşturmaları önerimiz olur.



 



https://lh6.googleusercontent.com/6GqytByJwxLPqb6iqhs35qrW7Kh3NzhiVTth5REzeGaveeRWAmUXDe2mNVj2Mr_4oPRYDrQ9VoEyLpHkoL3wzSXJqW7l43smgBmQ_urmSlSCrWFOV1RiOf0SHnoH9X0x8egPMc6i



 



-Genelde PvP/PvE için hangi avlanma alanlarını ve ekipmanlarını (zırh, kristal, silah vs.) tercih ediyorsunuz?



Genelde PVP/PVE için valencia bölgesini tercih ediyoruz. Ekipman olarak boss zırhları ve boss silahlarını, takı olarak cadı küpesi şahmeran kemer hilal yüzüğü ve ogre yüzüğü, kristal olarak miğfere büyünün kadim sihirli kristali - çeviklik, zırha kara büyü kristali - cobelinus, ayakkabıya kızıl arena kristali: sarsılmaz, eldivene kara büyü kristali:engerek, silaha kızıl arena kristali: kuvvet, en sonda alt silaha uyanmış ruhun kristali kullanıyoruz



 



-Maceracılar PvP söz konusu olduğunda belli sınıfları kötü veya iyi olarak değerlendiriyor. Siz Striker ve Cadı karakterlerini nasıl görüyorsunuz?



Biz oyundaki karakterlerin pvp söz konusu oldu zaman iyi yada kötü olduklarını düşünmüyoruz,bizim gözümüzde her karakter eşittir. striker ve cadıya gelirsek uyumlu bir ikili olup birimizin zayıflığını diğerinin tamamladığını düşünüyoruz.



 



-Ne kadar süredir BDO oynuyorsunuz? Bu turnuva dışında aklınızda kalan en unutamadığınız oyun içi anınızı anlatır mısınız?



Oyunu mena serverı açıldığı günden beri oynuyoruz. En unutulmaz anımız ilk klan görevimizdi, 10 kişi tepegöz kesmeye çalışıyorduk ve gerçekten zordu.



 



https://lh5.googleusercontent.com/N8JdImWG9KhgwMA83NxOhxvpGRZ38zWpVUEjUaBHi3PQsbr1ryGyJYfj3YXYqYqjNo09H6_7o9P7pHsVQAjEfEgmzHdsLqc54YMCJ-zrI0fDcB_XdqMHm3ysAkGl4sog7Od13HqjP-5Bb6qiwQ



 



-BDO için ilk aklınıza gelen görüşlerinizi ve önerilerinizi (etkinlik vs.) paylaşır mısınız?



bizce sunucu sayısı yetersiz akşam savaş zamanları gerçekten slot bulmak bizim için bile imkansız olabiliyor , oyuna yeni başlamış arkadaşları düşünemiyoruz bile yeni bir kaç sunucu eklerseniz ve eklenen sunucular arasında arsha sunucuları yani herkesin birbirine bir şey kaybetmeden saldırabileceği sunucularda bu eklenen sunucular arasında olmalı ayrıca karma mekaniğine yeni özellikler getirebilirsiniz mesela pk açıp öldürdüğümüz birisini belirli bir zaman aralığında  tekrardan karma kaybetmeden öldürebilmeliyiz, kale savaşlarında veya bağlantı noktası savaşlarında kale içinde bugta kalıp hasar yemeden kaleye hasar verme sorunu düzeltilmeli ,karakter arasındaki dengeyi sağlamak için rabam skilleri getirilebilir , etkinlik olarak ise yine oyuna yeni başlamış arkadaşları oyunu hali hazırda başından beri oynayıp ekipman düzeyi yüksek olanlara yaklaştırmaya yönelik etkinlikler olabilir



 



 -Bir sonraki turnuvaya yine takım olarak katılmayı düşünüyor musunuz, şampiyonluk için iddialı mısınız?



Tabiki yapılacak olan bütün turnuvalara katılıp oynadığımız sürece ise iddiamızın olacağını düşünüyoruz.



 



 



Röportajımız burada sona erdi.

Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!

-Türkiye & MENA Opersayon Ekibi-


1 Yorum