Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 10.08.2018 00:00 (UTC+3) 04/08 Fetih Savaşı Raporu
8

Merhaba maceracılar,

 



29. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 





































 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Balenos



 



VersusAttack



IronHand

LORDS

AnchoR

OnePunch

UluyanKurt



 



Serendia



 



-



Porea

SPECTRUM



 



Calpheon



 



KOTÑ



 



KOTN



 



  Mediah



 



AIlStär



 Pínch

QQmore



 



Valencia



 



Disaster



 



DØØM




 



 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos Bölgesi’nde savaşan klanlar IronHand, VersusAttack, LORDS, AnchoR, OnePunch ve UluyanKurt klanlarıydı. Savaş, AnchoR’ın UluyanKurt kalesine saldırısıyla başladı. Ancak klan kısa sürede geri püskürtüldü. Ardından UluyanKurt kalesine gelen LORDS da başarılı bir saldırı gerçekleştiremeyip, klan tarafından hızlıca püskürtüldü.



 





 



VersusAttack, IronHand kalesine sert bir saldırı düzenlendi ancak bir süre sonra geri püskürtüldüler. IronHand kalesi bir süre VersusAttack klanı saldırısı altında kaldı.



 





 



Bu sırada OnePunch, AnchoR kalesine saldırmaktaydı, ancak püskürtüldüler. Bunun üzerine OnePunch, UluyanKurt kalesine saldırdı fakat onlar da aynı şekilde geri çevrildiler. Ardından AnchoR, OnePunch kalesine; UluyanKurt ise LORDS kalesine doğru yola çıktı. AnchoR, OnePunch kalesine güçlü bir atak gerçekleştirerek kaleyi yerle bir etti.



 





 



Bu sırada VersusAttack, UluyanKurt kalesine saldırmaya devam ediyordu ancak klan kalesini başarıyla savunmaktaydı. VersusAttack klanının saldırılarını geri çeviren UluyanKurt, VersusAttack’ı püskürtmesinin ardından kalesine saldıran AnchoR’a karşı güçlü bir savunma gerçekleştiremedi ve UluyanKurt kalesi, AnchoR tarafından yerle bir edildi.



 





 



Bu sırada VersusAttack klan filleriyle birlikte IronHand kalesine giderek, kaleye saldırı düzenledi. IronHand tarafından püskürtülen VersusAttack geri döndü ve ardından AnchoR da VersusAttack klanına katıldı; kısa süre içinde IronHand, VersusAttack tarafından yerle bir edildi.



 





 



Ironhand kalesini yerle bir etmesinin ardından VersusAttack, LORDS kalesine giderek, kaleyi hızlıca yıktı.



 





 



Sonunda VersusAttack, AnchoR kalesine giderek, kısa ancak güçlü bir atakla kaleyi yerle bir etti.



 





 



[Calpheon]



 



Bu hafta Calpheon Bölgesi’nde KOTÑ ve KOTN klanları savaştı. Savaş için ayrılan sürenin sonuna doğru KOTÑ, KOTN kalesine saldırarak kaleyi yerle bir etti ve bu haftada Calpheon Bölgesinin fatihi oldu.



 





 



[Mediah]



 



QQmore, AIlStär ve Pínch bu hafta Mediah Bölgesi’nde savaşan klanlardı. AIlStär, savaşı QQmore kalesine saldırarak başlattı. Pínch’in yardımıyla QQmore kalesini AIlStär’a karşı kolayca savundu ve AIlStär’ı geri püskürttü. AIlStär, QQmore kalesine birkaç kez saldırı düzenledi ancak her defasında geri çevrildi. Ardından QQmore ve Pínch, AIlStär’a karşı birleşerek AIlStär kalesine doğru yola çıktılar ancak klanlar kaleye ulaşamadan AIlStär’ın güçlü savunmasıyla karşı karşıya kaldılar; AIlStär fillerinin yardımıyla klanları püskürttü. Aynı zamanda AIlStär klan üyelerinin bir kısmı Pínch kalesine giderek, çitleri yıkmaya başladılar. Bunun ardından AIlStär QQmore kalesine giderek klan filiyle sert bir saldırı düzenledi. Pínch’in yardımıyla QQmore karşı atak yaptı; AIlStär’ın ataklarını engelledi ve klanı püskürttü. AIlStär klan filleriyle geri dönerek saldırmaya devam etti ancak bu deneme sonuçsuz kaldı, klanlar AIlStär’ı yeniden püskürttü ve QQmore kalesini tamir etmeye başladı.



Bu sırada AIlStär, Pínch kalesine saldırıyordu. QQmore klanı kalesini tamir edereken AIlStär, Pínch kalesini yerle bir etti.



 



Pínch kalesinin yıkılmasından sonra AIlStär, QQmore kalesine giderek kaleyi yerle bir etti ve bölgenin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



[Valencia]



 



Valencia Bölgesi’nin bu haftaki katılımcı klanları DØØM ve Disaster oldu. Valencia Bölgesi’nde savaş, Disaster’ın DØØM kalesine gitmesiyle başladı ve Disaster, korunaklı kalenin dört kapısını da yıktıktan sonra, DØØM kalesinin genel merkezine ulaşarak kaleyi yıktı ve Valencia Bölgesi’nin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



[Serendia]



 



Bu hafta Serendia Bölgesi için savaşan klanlar SPECTRUM ve Porea’ydı. Öncelikle Porea, SPECTRUM kalesine saldırmaya başladı ancak SPECTRUM klanı geri püskürttü. Bir süre Porea, SPECTRUM kalesine saldırmaya devam etti ancak SPECTRUM her defasına klanı püskürttü. Ardından SPECTRUM, Porea kalesine giderek kaleye girdi ve genel merkezi yıkmaya başladı, ancak klan kısa sürede Porea tarafından püskürtüldü; bu bir süre devam etti.



 





 



 Porea yeniden SPECTRUM kalesine gitti ve çitleri yıktı, ancak tekrar geri çevirildi. Porea klan filleriyle geri döndü ve saldırmaya başladı, ancak bu girişim yine aynı sonuçlandı.



Ardından SPECTRUM, Porea kalesine giderek kaleye bir zarar verdi ve klan üyelerini temizledi. Ancak Porea üyeleri geri dönerek SPECTRUM’u püskürttü ve kalesini tamir etmeye başladı.



 



Savaşın sonunda hiçbir klan Serendia bölgesinin bu haftaki fatihi olmayı başaramadı.



 



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-


8 Yorum