Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 16.08.2018 00:00 (UTC+3) 11/08 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



 



30. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 











































 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Geçen Haftanın Vergisi (Yaklaşık)



 



Balenos



 



VersusAttack



 



-



 



 



 



Serendia



 



SPECTRUM



Exalted

QQmore

AnchoR



 



 



 



Calpheon



 



KOTÑ



 



KOTN



 



 



  Mediah



 



DØØM



AIlStär



Porea



IronHand



 



 



 



Valencia



 



Disaster



 



-



 




 



 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos Bölgesi’nde herhangi bir mücadele olmadı. VersusAttack klanı bölgeye kale kuran tek klan oldu. Önümüzdeki hafta Balenos bölgesinde daha fazla katılımcı görmeyi umuyoruz!



 



*Balenos’da bir savaş gerçekleşmediği için fotoğraf dahil edilmemiştir.



 



 



[Calpheon]



 



Bu hafta Calpheon Bölgesi’nin katılımcı klanları KOTÑ ve KOTN oldu. KOTÑ, KOTN’a kısa bir saldırı gerçekleştirdi ancak sonrasında, klanlar arasında herhangi bir mücadele gerçekleşmedi ve bölgede belirlenen süre içinde hiçbir kale kapısının yıkılmaması sebebiyle, KOTÑ bu hafta da Calpheon bölgesinin fatihi oldu.



 



[Mediah]



 



DØØM, AIlStär, Porea ve IronHand bu hafta Mediah Bölgesi’nde savaşan klanlardı.



DØØM, IronHand ve Porea klanları AIlStär kalesine giderek, bölgenin ilk saldırısını gerçekleştirdiler. AIlStär, kalesini bölgenin en korunaklı alanına kurmuştu. Klanlar ilk hamlelerini büyük kale kapısını kırmak üzerine yaptılar ve kısa bir süre içinde başarılı oldular.



 





 



İkinci kale kapısını yıkmak için hamle yapan DØØM, IronHand ve Porea klanları, Saldırı Ordusu’nun da yardımıyla bu kapıya güçlü bir saldırı gerçekleştirdiler. Kale kapısını başarıyla yıktıktan sonra birlikler, Komuta Merkezine yöneldi, AIlStär her ne kadar kalesini savunmaya çalıştıysa da güçlü taarruzlara karşı koyamadı ve kalesi, kaleye son vuruşu yapan IronHand tarafından yerle bir edildi.



 





 



AIlStär kalesinin yıkılmasının ardından DØØM, Porea kalesine giderek, kaleye hızlı bir saldırı gerçekleştirdi. Porea, kalesini savunmaya çalıştı ancak başarılı olamadı ve DØØM kısa süre içinde kaleyi yerle bir etti.



 





 



Hemen ardından IronHand kalesine giden DØØM, güçlü bir atakla kısa süre içinde kaleyi yerle bir ederek Mediah Bölgesi’nin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



[Valencia]



 



Bu hafta Valencia Bölgesi’nde herhangi bir mücadele olmadı. Disaster klanı bölgeye kale kuran tek klan oldu. Önümüzdeki hafta Balenos bölgesinde daha fazla katılımcı görmeyi umuyoruz!



 



*Valencia’da bir savaş gerçekleşmediği için fotoğraf dahil edilmemiştir.



 



 



[Serendia]



 



Bu hafta Serendia Bölgesi için savaşan klanlar SPECTRUM, QQmore, Exalted ve AnchoR oldu. Savaşın ilk hamlesini QQmore’a saldırarak gerçekleştiren SPECTRUM, QQmore tarafından kısa sürede püskürtüldü. Püskürtülmesinin ardından yön değiştirerek AnchoR kalesine doğru yola çıkan SPECTRUM klanı, atları ile birlikte kaleye alışkın olduğumuzdan farklı bir saldırı düzenledi.



 





 



Yoğun bir atak gerçekleştiren SPECTRUM, kısa bir süre içinde AnchoR kalesini yerle bir etti.



 





 



Bu sırada Exalted, QQmore kalesindeydi. AnchoR’u yıkmasının hemen ardından SPECTRUM da QQmore kalesindeki Exalted’a katıldı. SPECTRUM, QQmore kalesine güçlü bir taarruzda bulundu; kale dışına top kuran ve klan fillerini sırayla kullanan SPECTRUM, kaleye büyük zarar verdi.



 





 





 



QQmore her ne kadar güçlü ve başarılı kontrataklar gerçekleştirdiyse de, SPECTRUM’un üstesinden gelemedi ve QQmore kalesi SPECTRUM tarafından yerle bir edildi.



 





 



QQmore kalesini yıkmasının ardından SPECTRUM, Exalted kalesine gitti ve klanlar kıran kırana mücadele etmeye başladılar. Sayıca üstün olan SPECTRUM, güçlü bir saldırı gerçekleştirdi ve Exalted’ın kalesini yıkarak Serendia Bölgesi’nin bu haftaki fatihi oldu.





 



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 





 



 


0 Yorum