Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 23.08.2018 00:00 (UTC+3) 18/08 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



 



31. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 





































 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Balenos



 



VersusAttack



IronHand



Severity



UluyanKurt



 



Serendia



 



SPECTRUM



 



 



Calpheon



 



KOTÑ



 



KOTN

Porea



 



  Mediah



 



DØØM



AIlStär



WarCry



 



Valencia



 



Disaster



 



ShutDown




 



 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos Bölgesi’nde savaşan klanlar IronHand, VersusAttack, Severity ve UluyanKurt klanlarıydı. Savaşın ilk dakikalarında UluyanKurt, Severity’nin kalesine hızlı bir hücumla gelerek savunmasız buldukları kaleyi yerle bir etti. VersusAttack ise bu sırada IronHand kalesine doğru yola çıkmıştı ancak yolda IronHand ile karşılaştılar ve bir meydan savaşı yaşandı. İlk karşılaşmada IronHand baskın gelerek VersusAttack’i geri çekilmeye zorlasa da, VersusAttack daha sonra geri gelerek IronHand’in kalesine dayandı. Kıyasıya savaşta VersusAttack saldırılarını çitlere yönlendirdi ancak sert IronHand savunmasına karşı, bir anlığına geri çekildiler. Bu sırada IronHand çitlerini onarmaya fırsat bulabildi ancak VersusAttack’in geri çekilme sebebi, klan fillerini de öne sürerek toplu bir saldırı düzenlemekti.





VersusAttack, klan fillerinin darbesiyle kalenin içerisine girerek savaşta üstün geldi ve IronHand, uzun süren mücadelenin sonunda kalesini kaybederek savaş dışı kaldı. VersusAttack, hiç vakit kaybetmeden UluyanKurt’un kalesine doğru yola çıktı ve savunmasız bulduğu kaleyi yıkarak bir hafta daha Balenos’un sahibi olmaya hak kazandı.

 



 



 



[Calpheon]



 



Bu hafta Calpheon Bölgesi’nde geçen haftanın fatihi KOTÑ ve ittifakı KOTN karşısında Calpheon’a sahip olmak isteyen Porea yer aldı. Porea’nın ilk saldırısını kolaylıkla püskürten KOTÑ, hücum ederek Porea’nın kalesine kadar geldi. Porea, kale dışında kendini savunmaya çalışsa da KOTÑ tarafından gelen sert hücum karşısında geri çekilmek durumunda kaldı. KOTÑ savunmayı aşmaya başlamışken Porea toplu bir şekilde karşılık vererek KOTÑ’u püskürtmeyi başardı.





KOTÑ daha sonra tekrar Porea’nın kalesine gelse de, Porea düzenini koruyarak tekrar geri püskürtmeyi başardı ve KOTÑ kalesine doğru yola çıktı. İki klan arasındaki çekişmeli mücadeleler sonucunda Porea, KOTÑ kalesine tekrar geldi ve kalenin ilk kapısına hasar vermeye başladılar. KOTÑ savunması zorlukla savunmayı başardı ancak Porea kapıda ağır hasar bıraktı. KOTÑ sonrasında karşı saldırıda bulundu ancak Porea bu saldırıyı püskürterek klan fili ile birlikte tekrar KOTÑ kalesine doğru yola çıktı.







KOTÑ, kapının yıkılmasını engellemek istemiş olacak ki, kapıyı açık bırakarak Porea’yı dışarıda karşıladı. Ancak savunmayı delen Porea, filiyle birlikte açık kapıyı fırsat bilerek içeri girse de, toplanan KOTÑ savunması bu saldırıyı durdurdu. Daha sonra Porea, sayıca üstünlüğünü kullanarak savunmayı aşmak istedi ancak KOTÑ savunması ittifakı KOTN’un savaşta kendini göstermemesine rağmen, henüz tükenmediğini göstererek savunmaya devam etti.





Kale içindeki uzun süreli mücadeleler sonucunda KOTÑ, Porea’nın güçlü saldırıları karşısında muhteşem bir savunma sergileyerek Calpheon’u kimseye bırakmadığını göstermiş oldu. Bir hafta daha KOTÑ, Calpheon Bölgesi’nin sahibi olacak.



 



[Mediah]



 



Bu hafta DØØM, geçen hafta Mediah Bölgesi’nin sahibi klan olarak yerini AIlStär ve WarCry’a karşı korumaya çalıştı. Savaş, AIlStär ve WarCry’ın Kale köprüsünde toplanan DØØM’un karşısına geçmesiyle başladı. Güçlü oyuncularıyla ve savunma ordusuyla pozisyonunu koruyan DØØM, AIlStär ve WarCry’ın saldırı ordusu ile birlikte toplu saldırılarına karşı çevik bir savunma gerçekleştirdi.





DØØM, savunmaya olan güveniyle köprünün ötesine doğru ilerledi. Aynı zamanda AIlStär ve WarCry, düzenli hücumlara devam etti. Savaşın ikinci evresinde ise, beklendiği gibi klan filleri devreye girdi. DØØM filini saldıran klanları bozmak için kullanırken, AIlStär filini savunmayı delebilmek adına kullanmaya çalıştı ancak DØØM savunmasına yenik düştü.





DØØM daha sonra seri bir hücumla AIlStär kalesine geldi ve AIlStär savunması kaleye erişmelerine izin vermeden DØØM’u dışarıda karşıladı. Ancak DØØM’un sert saldırı stratejisi karşısında savunma dayanamadı ve DØØM, kaleye vurmaya başladı. Daha sonra AIlStär savunma düzenini tekrar sağladı ve DØØM’a karşı koydular. İki klan arasındaki kıyasıya mücadele devam ederken, DØØM’un kalesinin tek bir kapısının bile yıkılmaması sonucunda savaş bitti. DØØM, bu hafta da Mediah Bölgesi’ndeki hükmüne devam edecek.



 



[Valencia]



 



Valencia Bölgesi’nin sahibi Disaster, bu hafta dişli bir rakip için ümitliyken savunmasız olarak savaşta bulunan ve savaşa katılmayan ShutDown klanını savaşın ilk dakikalarında yenerek Valencia Bölgesi’ni bir hafta daha bırakmayacak gibi görünüyor.





 



[Serendia]



 



Bu hafta Serendia Bölgesi’nde herhangi bir mücadele olmadı. SPECTRUM klanı bölgeye kale kuran tek klan oldu. Önümüzdeki hafta Serendia Bölgesi’nde daha fazla katılımcı görmeyi umuyoruz!



 



*Serendia’da bir savaş gerçekleşmediği için fotoğraf dahil edilmemiştir.



 



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-


0 Yorum