Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 12.09.2018 00:00 (UTC+3) 08/09 Fetih Savaşı Raporu
1

Merhaba maceracılar,



 



34. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 











































 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Vergi



Balenos



 UluyanKurt



VersusAttack



1.924,168,037



Serendia



Exalted



Raiders



Carthaginian



AnchoR



Valyria



Orion



Cyclone



TheRebels



5.334,741,071



Calpheon



_



ShutDown



IronHand



Serin



Pínch



KOTÑ



-



Mediah



Claw



Eternity



Possessed



8.970,052,480



Valencia



QQmore



TheClub



DØØM



Disaster



KOTN



Valor



SPECTRUM



-




 



 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos Bölgesi’nde yalnızca UluyanKurt ve VersusAttack klanları savaşa katıldılar. Zorlu bir karşılaşma beklerken UluyanKurt, VersusAttack’in kalesini savunmasız bularak yıktı ve bu hafta Balenos’un sahibi klan oldu. Savaş bittikten sonra, VersusAttack klanına gelecek haftaki savaşlarında bol şans dilemeyi de unutmadılar.

 





 



[Calpheon]



 



Bu hafta Calpheon Bölgesi’nde savaşan klanlar, uzun süredir Calpheon’un sahibi KOTÑ,



ShutDown, IronHand, Serin ve Pínch klanlarıydı. Savaşın ilk dakikalarında Serin, KOTÑ’a saldırı düzenledi ancak KOTÑ savunmasının bu saldırıyı püskürtmesi üzerinde Serin, daha sonra gelmek üzere geri çekildi. Serin’in yeniden gelebileceğini düşünen KOTÑ, klan fillerini savunmada öne çıkardı. Ancak Serin, bu defa yanında IronHand ile birlikte geldi.







Bu sıralarda savaşın diğer tarafında Pínch, kendini savunarak başlayıp daha sonra güçlü bir saldırı düzenleyerek savaşın erken dakikalarında ShutDown kalesini yıktı.







Serin ise KOTÑ’a karşı saldırılarındaki derinliği arttırmak için yanına katılan IronHand ve Pínch ile birlikte klan filini savaşa sürdü. Toplu saldırıların karşısında KOTÑ savunması elinden geleni yaptı ancak mücadelenin sonunda KOTÑ kale kapısıyla birlikte kalesini kaybetti ve savaştan elendi.







Bu boşluğu fırsat bilen Serin, IronHand kalesine klan filini kullanarak saldırdı ancak IronHand bu saldırıyı püskürttü. Serin, IronHand ve Pínch arasında süren kıyasıya mücadelelerin sonucunda hiçbir klan, bu hafta Calpheon Bölgesi’ni hükmetmeye hak kazanamadı.

 



[Mediah]



 



Bu hafta Mediah Bölgesi’nde Claw ve Eternity, geçen haftanın fatihi Possessed klanı ile savaştı. Claw ve Eternity, Mediah kalesinin önünde toplanarak köprü üzerinden saldırıya geçtiler. Kapıyı açık buldukları için içeriye girdiler ancak Possessed, bu saldırıyı püskürttü. Possessed, kale kapısından dışarı çıkarak köprü üzerindeki Claw ve Eternity birliğini bozmak istese de başarısız oldu. Bu başarısızlığı fırsat bilen Claw, kale kapısına kadar geldi ve saldırmaya başladı. Possessed, kalenin yan tarafından bir saldırı düzenleyerek kapıyı savunmayı başarsa da köprüye geldiklerinde tekrar geri püskürtüldüler. Claw ve Eternity, kale duvarlarından gelen menzilli saldırılar için çözüm ararken Claw, klan filini öne sürdü. Buna karşılık olarak Possessed klanı da klan filini getirdi ve kapıyı korumayı başardı.







İkinci klan filini de getiren Possessed, kendinden emin bir şekilde kapıları açarak saldıranları püskürtmek istedi ancak Claw ve Eternity’nin çevik saldırıları karşısında filleri yenik düştü ve bununla birlikte kale kapısını da kaybetti. Possessed klanı, güçlü bir savunmayla uzun süre dayansa da kale içerisinde Claw ve Eternity’nin toplu saldırıları karşısında ikinci kapıları da yıkıldı. İki farklı yerden saldırıya geçen Claw ve Eternity, ek binaları büyük oranda temizlemeyi başardı ve komuta merkezine saldırmaya başladılar. Possessed klanı yeniden toparlanmaya çalışsa da, iki klanın birlikteliğine karşı yenik düştüler ve Claw, komuta merkezini yok ederek Possessed’i savaş dışı bıraktı. Daha sonra klan fili ile birlikte Claw, Eternity’nin kalesine doğru yola çıktı ve kaleyi yok ederek bu hafta Mediah’ın sahibi oldu.



 



[Valencia]



 



Valencia Bölgesi’nde bu hafta, Disaster klanına karşı birleşen TheClub, DØØM, KOTN, SPECTRUM ve QQmore klanları ile birlikte Valor da savaşta yer aldı. QQmore, savaş başlangıcında Valor’un kalesine saldırarak hızlı bir şekilde kaleyi yıktı. Bu sırada Disaster’ın kalesinin önünde toplanan DØØM, KOTN, TheClub ve SPECTRUM, kalenin kapısına saldırmaya başladılar. Daha sonra QQmore da bu gruba katıldı.







Kale kapısı yıkılmadan önce Disaster, kapıyı açtı ve bütün saldırı klanları içeri girdiler. İçeri giren klanlar çok hızlı bir şekilde önce 1. Kapıyı, daha sonra 2. Kapıyı yıkarak komuta merkezine saldırmaya başladılar. Disaster, son vuruşu yapan SPECTRUM ve diğer klanlar tarafından rekor bir sürede savaş dışı bırakıldı. Saldıran klanların aralarında yaptıkları anlaşma gereğince Valencia Bölgesi QQmore klanına bırakıldı ve QQmore, bu hafta Valencia Bölgesi’nin sahibi oldu.





 



[Serendia]



 



Serendia Bölgesi’nde bu hafta Raiders, Exalted, Carthaginian, AnchoR, Valyria, Orion, Cyclone ve TheRebels klanları savaşta yer aldı. AnchoR, Carthaginian’ın kalesine doğru yola çıktı ve kalenin barikatlarına tek bir nokta üzerinden saldırmaya başladılar. Valyria ise tam ters yönden savaşa dahil olarak çitlere saldırmaya başladı. Bu sırada Raiders, hızlı bir biçimde TheRebels’ın kalesine güçlü bir biçimde saldırarak kaleyi yıkmayı başardı. Exalted ise, güçlü bir grupla Orion’un kalesine geldi ve sert bir saldırıyla Orion çitlerini aştı. Kalabalık ve güçlü Exalted karşısında Orion savunması yetersiz kaldı ve Exalted, Orion’un kalesini yıktı. Kısa süreliğine geri çekilen AnchoR, daha sonra kalabalık bir grupla tekrar Carthaginian’ın kalesine gelerek güçlü bir saldırı düzenledi. İç savunma binalarına öncelik verip savunmayı yıkan AnchoR, daha sonra kaleye saldırdı ve Cartheginian’ın kalesini yıktı.







Exalted, daha sonra Raiders’ın kalesine dayandı ancak Raiders, çitlerin önüne kurduğu alev kuleleriyle başarılı bir savunma gerçekleştirdi ve Exalted’ı geri çekilmeye zorladı. Daha sonra AnchoR da, Raiders’ın kalesinin köşe noktasından çitlere saldırmaya başladı. AnchoR, Raiders’ın savunmasını güçlü bulunca klan fillerini öne sürerek savunmayı yıkmaya başladı ancak daha sonra filler savunmaya yenik düştü. Kısa süreliğine geri çekilen Exalted, güçlü bir şekilde geri döndü ve köşe noktadan sert bir saldırı düzenledi. Raiders savunması, AnchoR ve Exalted’ın saldırılarına uzun süre dayanmayı başarsa da sonunda yenik düştü ve kalesi ağır hasar aldı.







Exalted, AnchoR’un ağır hasar almış kaleyi alabileceğine emin olarak hızlı bir şekilde Cyclone’un kalesine gitti ve savunmasız kaleyi yıktı. Daha sonra AnchoR da, ağır hasar almış Raiders kalesini yıkmayı başardı. Exalted, hiç vakit kaybetmeden Valyria’nın da savunmasız kalesine geldi ve hızlıca kaleyi yıktı. Exalted, en son AnchoR’un kalesine geldi ve burada büyük bir mücadele yaşandı. Sert ve güçlü Exalted saldırılarına karşı, kale önüne ve içerisine kurdukları alev kuleleriyle AnchoR, muhteşem bir savunma gerçekleştirdi. Exalted, savaşın gidişatını getirdiği klan fili ile kapıyı yok ederek değiştirdi. Daha sonra kale çevresindeki binaları klan fili ile yıkan Exalted, AnchoR’un kalesini yıkmayı başardı ve bu hafta Serendia’nın sahibi oldu.



 



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 


1 Yorum