Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 27.09.2018 13:00 (UTC+3) 15/09 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



 



35. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 











































Bölge



Kazanan Klan Adı



Katılımcılar



Vergi



Balenos



AnchoR



Valhalla

TheRebels

Serin

Eternity

UluyanKurt

DarknessRules



2.404,037,534



Serendia



 



Pínch



Exalted



4.085,736,926



Calpheon



KOTÑ



KOTN



4.085,736,926



Mediah



Claw



VersusAttack

ShutDown

SPECTRUM



4.085,736,926



Valencia



DØØM



QQmore



4.085,736,926




 



[Balenos]



Bu hafta Balenos Bölgesi’nde Valhalla, TheRebels, Serin, Anchor, Eternity, UluyanKurt, DarknessRules klanları savaşa katıldılar. Bölgedeki savaş AnchoR’un Eternity klanının kalesine yaptığı hızlı hücumla başladı. AnchoR, sayıca üstünlüğü ve güçlü saldırısıyla Eternity kalesini kısa süre içinde yerle bir etti.



Ardından AnchoR, Serin’in kalesine saldırı gerçekleştirdi.



Hemen sonrasında DarknessRules kalesine giden AnchoR kaleye hızlıca saldırırken, bir yandan UluyanKurt, Valhalla kalesini saldırı altına almıştı. Klanlar kale dışında bir süre savaştı. Çok geçmeden Valhalla UluyanKurt’u püskürttü; ancak sonuç DarknessRules için aynı olmadı. Bu sırada DarknessRules kalesi, AnchoR tarafından yıkıldı.



 





 



DarknessRules kalesini yıkmasının hemen ardından AnchoR, Valhalla kalesine bir atak gerçekleştirdi ve kısa süre içinde UluyanKurt klanı da Valhalla kalesine diğer taraftan saldırmaya başladı. Ancak UluyanKurt çok geçmeden bölgeden ayrıldı ve TheRebels kalesine saldırmak için yola koyuldu. Bu sırada Valhalla kalesine tüm gücüyle saldırmaya devam eden AnchoR, bu kaleyi de yerle bir etti.



 





 



Güçlü bir şekilde TheRebels kalesine saldıran UluyanKurt, çok geçmeden çitleri yıkarak kaleye saldırmaya başladı. Bu güçlü saldırıya daha fazla dayanamayan TheRebels klanının kalesi çok geçmeden UluyanKurt tarafından yıkıldı.



 





 



Bu arada birçok kaleyi yıkan AnchoR, son saldırısına hazırlanmak için kalesinde toplandı ve bir süre sonra UluyanKurt kalesini yerle bir edebilmek için yola çıktı. Kontrollü ve güçlü saldırı serisine devam eden AnchoR, taktiğini değiştirmeyerek hızlıca UluyanKurt kalesini de yıktı ve bu hafta Balenos Bölgesi’nin fatihi olmaya hak kazandı.



 





 



[Calpheon]



Bu hafta Calpheon Bölgesi’nde savaşan klanlar, uzun süredir Calpheon’un sahibi KOTÑ ve KOTN klanlarıydı. KOTÑ geçtiğimiz hafta kaybettiği evini bu hafta kolaylıkla geri kazandı. KOTN kalesine seri bir saldırı düzenleyen KOTÑ, kaleyi hızlıca yerle bir ederek Calpheon Bölgesi’ni geri almış oldu.





 



[Mediah]



Bu hafta Mediah Bölgesi’nde SPECTRUM, VersusAttack, ShutDown ve Claw klanları savaştı. Savaş, SPECTRUM’un VersusAttack kalesine kale arkasından saldırmasıyla başladı. Çok geçmeden Claw, klan filleriyle kalenin girişine saldırmaya başladı. Bir süre sonra geri çekildiler ancak SPECTRUM, klan filleriyle birlikte geri döndü. Bir süre VersusAttack kalesinin çevresinde kıran kırana bir mücadele gerçekleşti, ancak sonunda VersusAttack iki klanı da püskürtmeyi başardı.



 





 



Püskürtülmelerinin ardından kaleye sırayla geri dönen klanlar, her defasında VersusAttack tarafından püskürtüldüler. Sonunda Claw klanı, VersusAttack kalesine girmeye başardıysa da, VersusAttack kalesini rakip klanlardan korudu.



Gerekli süre içinde bölgede hiçbir kale kapısının yıkılmaması sebebiyle savaş sona erdi ve Mediah Bölgesine bu hafta da Claw klanının sahiplik yapmaya devam edeceği belirlenmiş oldu.



 





 



[Valencia]



Valencia Bölgesi savaşında bu hafta DØØM ve QQmore yer aldı. QQmore kalesine kalabalık ve kuvvetli bir şekilde hücum eden DØØM, hızlı bir biçimde birinci kale kapısını yıktı. QQmore klanı birinci kale kapısının yıkılmasının ardından, ikinci kale kapısını kendi elleriyle açtıysa da, kalesini bırakmamak için olabildiğince direndi. Bu iki klanın arasındaki savaşta, Savunma ve Saldırı Ordularının arasındaki fark, savaşın ilerleyişinde büyük bir etkiye sahip oldu. Saldırı Ordusu’nun da yardımıyla DØØM, QQmore klanının kalesini yıkarak Valencia Bölgesi’nin bu haftaki sahibi oldu.



 



[Serendia]



Serendia Bölgesi’nde bu hafta Exalted ve Pínch klanları savaşta yer aldı. Savaş, Pínch’in Exalted’a saldırmasıyla başladı. Bu saldırıyı kısa süre içinde püskürten Exalted, kalesini tamir etmeye başladı. Pínch, Exalted kalesine güçlü bir saldırı ile geri döndü ve direkt olarak kale kapısına saldırmaya başladı.



 





 



Saldırı esnasında kale kapısını açan Exalted, kaleden çıkarak ani bir kontratak gerçekleştirdi ve klanlar bir süre kıran kırana mücadele verdi. Exalted, Pínch klanını kalesine sokmamak için uğraştıysa da, top ve klan filini saldırılarına dahil etmesinin ardından Pínch , kaleye girmeyi başardı ve kaleye saldırmaya başladı.



 





 



Bu sırada klan fili çitleri yıkmaya devam ediyordu; bu da kalenin yıkılma sürecini hızlandırdı. Exalted kalesine girmesinin ardından kaleyi kısa sürede yerle bir eden Pínch , bu hafta Serendia Bölgesi’nin fatihi oldu.



 





 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-


0 Yorum