Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 27.09.2018 14:00 (UTC+3) 22/09 Fetih Savaşı Raporu
3

Merhaba maceracılar,



36. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 











































Bölge



Kazanan Klan Adı



Katılımcılar



Vergi



Balenos



Raiders



SPECTRUM

Possessed

AnchoR

QQmore



2.646,247,647



Serendia



 



-



Exalted

DarknessRules

Pinch



-



Calpheon



Kawaii



KOTN

KOTÑ

Disaster



6.621,291,953



Mediah



VersusAttack



 



HårdPuII



7.516,039,432



Valencia



DØØM



ShutDown



7.544,155,763






 



[Balenos]



Bu hafta Balenos Bölgesi’nde QQmore, Possessed, SPECTRUM, AnchoR ve Raiders klanları savaşa katıldı. Savaş, QQmore’un Possessed kalesine saldırmasıyla başladı. Kısa süre içinde geri çekilen QQmore, klan filiyle birlikte daha sert bir saldırıyla Possessed kalesine geri döndü. Hızlıca kalenin çitlerini yıkan QQmore, kaleye girerek tüm gücüyle saldırmaya başladı. Sonunda, Possessed kalesi QQmore tarafından yerle bir edildi.



 





 



Ardından QQmore ve AnchoR, SPECTRUM kalesi yakınında bir araya gelerek kaleye sırayla saldırmaya başladılar. Daha sonra AnchoR kalenin arkasından, QQmore ise kalenin ön tarafından saldırılarına devam ettiler. QQmore kale çitlerini yıkarak kaleye girdi ve klan filleriyle birlikte sert bir saldırı gerçekleştirdi. Kısa süre içinde QQmore, SPECTRUM kalesini yerle bir etti.



 





 



SPECTRUM’u yıkmasının ardından QQmore, AnchoR kalesine saldırdı ve Raiders’ın yardımıyla kısa süre içinde QQmore kaleyi yerle bir etti.



 





 



Raiders kalesinin yakınlarında toplanan QQmore klanı, kaleye bir saldırı düzenledi ve klanlar kıran kırana bir mücadele gerçekleştirdi. QQmore geri çekildi ancak yeniden saldırı gerçekleştirdi. Bir süre daha savaşmalarının ardından Raiders QQmore kalesine gelerek kaleyi yerle bir etti ve Balenos Bölgesi’nin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



[Calpheon]



Bu hafta Calpheon Bölgesi’nde savaşan klanlar, uzun süredir Calpheon’un sahibi KOTÑ, KOTN, Disaster ve Kawaii klanlarıydı. Disaster, direkt olarak korunaklı KOTÑ kalesine girmeyi başardı; çünkü ilk kale kapısı açıktı. Ancak KOTÑ, Disaster’ı kısa sürede püskürttü. Disaster klan filleriyle birlikte geri döndü ve KOTÑ da aynı şekilde klan filleriyle bu saldırıya karşı atak gerçekleştirdi. KOTÑ, püskürtülmesinin ardından Disaster’ı uzun süre kaleye sokmamak için uğraştı.



 





 



Disaster klanının bir kısmı KOTÑ kalesinde savaşmaya devam ederken, bir kısmı KOTN kalesine giderek sert bir atakla kısa süre içinde kaleyi yerle bir etti.



 





 



KOTÑ kalesine geri dönülmesinin ardından kısa sürede ikinci kale kapısını yıkan Disaster, hızlıca Komuta Merkezine saldırmaya başladı. Son dakikada KOTÑ kalesine gelen Kawaii, Disaster ile birlikte kaleye saldırmaya başladı. KOTÑ kalesi, Kawaii klanı tarafından yerle bir edildi.



 





 



KOTÑ kalesinin yıkılmasının ardından Kawaii vakit kaybetmeden Disaster kalesine gitti ve klan filleriyle birlikte sert bir atak gerçekleştirdi. Disaster kalesini savunmadı ve kale kısa süre içinde Kawaii tarafından yıkıldı. Böylece Kawaii klanı, Calpheon Bölgesi’nin bu haftaki fatihi oldu.



 





 



[Mediah]



Bu hafta Mediah Bölgesi’nde VersusAttack ve HårdPuII klanları savaştı. Savaş başlar başlamaz VersusAttack HårdPuII kalesine doğru yola koyuldu. Kalesinin dışında VersusAttack saldırısını bekleyen HårdPuII’u güçlü bir saldırı bekliyordu ancak karşı ataklarla üstesinden gelmeye çalıştı. VersusAttack, HårdPuII’un karşı ataklarından sıyrılarak kalenin ilk kale kapısına saldırmaya başladı. Bu sırada VersusAttack klanı üyesi HårdPuII kalesine girdi ve kalenin içinden ilk kale kapısını açmayı başardı.



 





 



Klan kale kapısını içeriye girip kapatarak, kale kapısını yıkmaya devam etti ve kısa sürede ilk kale kapısı yıkıldı. İkinci kale kapısının açık olması sebebiyle direkt olarak Komuta Merkezi’ne saldıran VersusAttack, HårdPuII tarafından zorluklarla püskürtüldü.



 





 



VersusAttack geri dönmesinin ardından kapalı ikinci kale kapıyla karşılaştı ve güçlü bir saldırı gerçekleştirdi. Kısa süre içinde ikinci kale kapısını da yıkıp, yeniden Komuta Merkezi’ne doğru yola koyuldular. HårdPuII, klanı yeniden püskürtmeyi başardı ve kalesini tamir etmeye başladı. Ancak VersusAttack çok daha güçlü bir saldırıyla geri döndü ve Komuta Merkezi’ne sertçe saldırarak, kaleyi yerle bir etti. Böylece VersusAttack, Mediah Bölgesi’nin bu haftaki fatihi oldu.



 



[Valencia]



Valencia Bölgesi savaşında bu hafta DØØM ve ShutDown yer aldı. ShutDown kalesine savaş baltalarıyla gelen DØØM, sert ataklarıyla hızlıca kaleyi yerle bir ederek, Valencia Bölgesi’nin bu haftaki kazanan klanı oldu.



 



[Serendia]



Serendia Bölgesi’nde bu hafta Exalted, DarknessRules  ve Pínch klanları savaşta yer aldı. Savaş, DarknessRules ve Exalted’ın Pinch klanı kalesine saldırmasıyla başladı. Klanlar Pinch kalesi yakınlarında, savaş sonuna kadar savaştılar ancak bu hafta hiçbir klan Serendia Bölgesi’nin sahibi olamadı.



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-


3 Yorum