Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 14.11.2018 00:00 (UTC+3) 10/11 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



43. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 

















































 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Vergi



 



Saldıran klan ve birlikler tarafından elde edilen vergi



 



Balenos



IronHand



 



IronHand

Possessed

Unravel

Instinct

Bushîdo

X CORP

Atlântis



 



3.522.357.159



165.580.891



Serendia



NoMads



 



Pínch



NoMads



 



3.345.931.542



-



Calpheon





HårdPuII



 



KOTÑ

HårdPuII

AnchoR

Horde

QQmore

Raiders



7.451.524.162



-



Mediah



VersusAttack



 



VersusAttack

MacarenA

HONOR



 



10.515.797.304



 



584.210.961



 



Valencia



Disaster



 



Disaster



 



 



15.134.701.568



 



-




 



[Balenos]



Balenos bölgesinde bu haftaki savaş, geçen haftanın galibi IronHand klanı ile Possessed, Instinct, Unravel, Atlântis, Bushîdo, ve XCORP klanları arasında gerçekleşti. Diğer bölgelere kıyasla günün en uzun süren Fetih savaşı oldu.





Unravel, agresif davranarak ilk saldırıyı fil destekleri ile birlikte Atlântis klanına karşı gerçekleştirdi ve kısa sürede haritadan silmeyi başarıp bölgedeki ilk galibiyeti elde ettiler. Bu sırada diğer klanlar kendi kalelerinde gelecek savaş için hazırlık sürecindeydiler.



 





Unravel, bir sonraki saldırı için klan kalesinde toplandı. Bushîdo klanı IronHand’e karşı savaş ilan etti. Bu saldırı karşısında IronHand yalnız değildi. XCORP, Instinct ve Unravel klanları IronHand ile birlikte ittifak sağladılar Saldırıda Bushîdo klanı IronHand’in kalesinde büyük bir hasara yol açtı fakat IronHand ittifaklarıyla birlikte başarıyla savunarak Bushîdo klanını geri püskürttü. IronHand, XCORP, Instinct ve Unravel klanları birleşerek Bushîdo’nun kalesine karşı atak gerçekleştirdiler. Uzun bir mücadelenin ardından Bushîdo klanı elinden geleni yapsa da yenilgiye uğradı.



 





Uzun soluklu aksiyonun ardından geriye kalan klanlar kendi kalelerine geri döndüler. Unravel savaşın hemen ardından Instinct klanına karşı saldırıda bulundu. Unravel bu savaştan galip çıkarak ikinci galibiyetini elde etti ve üssüne geri döndü. Bu sırada IronHand, Possessed kalesine saldırı gerçekleştirdi. Possessed, IronHand’in bu saldırısına karşı uzun bir süre savunma gerçekleştirse de IronHand bu savaştan galip olarak ayrılmayı bildi.



 





Tüm sonuçların ardından Unravel klanı ile XCORP arasında savaş başladı. Bu iki klanın savaşı esnasında IronHand savaşı izlemeyi tercih etti. Unravel ve XCORP klanları arasındaki çekişmeli savaştan Unravel üçünçü galibiyetini elde etti. Unravel galibiyetinin hemen ardından IronHand kalesine var olan tüm gücüyle saldırı gerçekleştirdi. IronHand saldırıyı geri püskürttü ve Unravel’in bu saldırısına hızlı bir şekilde karşılık vererek Unravel’ı mağlup etmeyi başardı.



 





Böylelikle IronHand, 43. Fetih Savaşı’ndan galip gelerek Balenos bölgesindeki hakimiyetini devam ettirdi.



 



[Serendia]



Bu hafta Serendia bölgesindeki savaş geçen haftanın galibi Pínch ile NoMads klanları arasında geçti.İki klan birbirlerine yakın birer kale kurdular. Savaş başladığında Pínch klanı, kalesi etrafında herhangi bir savunma birimi yerleştirmedi ve kalesini savunmak için herhangi bir girişimde bulunmadı.



 





Bunun farkında olan NoMads klanı, küçük bir birlik ile Pínch kalesine saldırmayı denedi. Pínch klanı herhangi bir savunma girişiminde bulunmadı ve NoMads, Pínch kalesini yıkarak Serendia bölgesinin yeni sahibi oldu.



 



[Calpheon]



Bu hafta Calpheon Bölgesi’nde savaşan klanlar; uzun sürenin bölgenin sahibi KOTÑ ile Horde, Hårdpull, AnchoR, QQmore, Raiders. Savaş, Raiders ve Hårdpullun KOTÑ klanına saldırmasıyla başladı. Calpheon kalesinin ilk kapısını kırıp içeri girmeyi başaran Raiders ve Hårdpull’a bu sırada AnchoR da destek verdi.



3 klan tüm güçleriyle baskı altına alıp 2. kapıyı da fillerle kırdı. Ancak KOTÑ filini kapının önüne koymuş bir şekilde bekliyor ve daha da içeriye girmelerini engelliyordu.



 





Bu sırada QQmore Horde’nin kumanda merkezini yoklamaya başladı ve baskı altına aldı. Bir süre sonra da fazla zorlanmadan Horde’nin merkezini yıkmayı başardı.



Calpheon kalesinde 3 klan KOTÑ’un kulesine baskıyı giderek arttırıyorlardı. KOTÑ bu baskıya daha fazla direnemedi ve yaklaşık yarım saat sonra bölgede 2 haftadır süren hakimiyetini kaybetmiş oldu.



 





AnchoR bu zaferden sonra QQmore’un kalesine saldırdı. QQmore üssünde değildi ve kısa sürede kumanda merkezlerini kaybettiler. Bu savaşın ardından Raiders ve Hårdpull birbirleriyle kuvvetli bir mücadeleye girdiler. Raiders, Hårdpull’un ilk saldırılarının hepsini püskürttü. AnchoR klanı da köprü üzerinde bu iki klanın savaşının bitmesini bekliyordu.



Hårdpull ve Raiders hem birbirlerinin üssü etrafında hem de üslerinin arasındaki yeşil alanda sürekli olarak savaşmaya devam ettiler. 2 klan da ellerinden geleni yapıyorlardı. Bu sırada savaşı izlemekle yetinen AnchoR da birden Hårdpull’a desteğe gelerek savaşa müdahil oldu. Hårdpull zaten rakibinin kumanda merkezinin canını %30’a kadar indirmişti ve AnchoR’un da desteği ile Raiders’ı yenmeyi başardı.



 





 Savaşın son kalan 2 klan AnchoR ve Hårdpull oldu. Bu klanın mücadelesi de çok uzun sürmedi ve Hårdpull rakibinin kumanda merkezini yok ederek Calpheon bölgesinin yeni sahibi oldu.



 



[Mediah]



Bu hafta Mediah bölgesinde, bölgenin sahibi olan VersusAttack klanının karşında MacarenA ve HONOR Klanları vardı. Bu savaş da haftanın kısa savaşlarından biriydi. Savaş başlar başlamaz VersusAttack birliklerini ikiye ayırdı. İlk birlik VersusAttack klanının asıl gücünü temsil ediyordu. İkinci birlik ise daha çok bir keşif ekibiydi.



 





Savaşın başlamasıyla hücum ekibi doğrudan MacarenA üssüne, keşif ekibi ise HONOR Kalesine doğru yola koyuldu ve iki ekip eş zamanlı olarak düşmanlarının karargahına hücüm etti. VersusAttack klanının, MacarenA Kalesine ulaşmasıyla, kaleyi yerle bir etmesi bir oldu. Diğer cephede ise keşif ekipleri HONOR Klanının Savunmasını zorlamaktaydı. MacarenA Kalesi düştükten sonra bütün birliklerini HONOR Klanına yönelten VersusAttack bu kaleyi de almakta hiç zorluk çekmedi. Diğer bütün klanları mağlup ederek 43. Fetih Savaşının kazananı, bölgenin eski sahibi VersusAttack Klanı oldu.



 



[Valencia]



Bu hafta Valencia bölgesinde bir savaş olmadı. Bölgenin haftalardır sahipliğini yapan Disaster’a bu hafta herhangi bir rakip çıkmadı ve Disaster bu haftada kolayca bölgenin sahibi oldu.



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 


0 Yorum