Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 23.11.2018 00:00 (UTC+3) 17/11 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



 



44. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 

















































Bölge



Kazanan Klan Adı



Katılımcılar



Vergi



 



Saldıran klan ve birlikler tarafından elde edilen vergi



 



Balenos



-



 



IronHand

DragonsMaster

Unravel

Instinct

Bushîdo

XCORP

Atlântis


HONOR

QQmore



 



-



-



Serendia



AnchoR



 



NoMads

AnchoR



 



3.690.572.063



-



Calpheon



KOTÑ





HårdPuII

KOTÑ

FairyTail



8.139.114.029



-



Mediah



VersusAttack



 



VersusAttack



 



11.531.933.806



 



-



 



Valencia



Disaster



 



Disaster

Horde



 



 



11.905.682.549



 



1.322.853.616




 



[Balenos]



Bu hafta Balenos bölgesindeki savaşa geçen haftanın galibi IronHand klanı ile DragonsMaster, QQmore, Bushîdo, Atlântis, Instinct, XCORP, Unravel ve HONOR klanları katıldı. Geçen haftalarda olduğu gibi diğer bölgelere kıyasla günün en uzun süren savaşı oldu. Savaşın başlaması ile beraber Unravel klanı filleri ile birlikte HONOR kalesine saldırdı. HONOR karşı koymaya çalışsa da Unravel klanı kolayca kaleyi yıktı.



 





Unravel klanı HONOR kalesini yıktıktan sonra Bushîdo klanına saldırdı. Bushîdo klanı başarılı bir şekilde bu saldırıyı savurunca Unravel klanı rotayı Instinct kalesine yönlendirdi ve çok uzun sürmeden Instinct kalesini yıkarak tekrar Bushîdo kalesine yöneldi. Bu sefer IronHand klanı ve Unravel klanı aynı anda saldırınca Bushîdo klanı kaleyi savunmaya çalışsa da başarılı olamadı ve savaş onlar için sonlandı.



 





Bu esnada da QQmore klanı filleri ile birlikte haritanın diğer ucundaki Atlântis kalesine saldırdı, Atlântis klanının kale kapısı olmadığından sürekli kale içinde geçen savaş sonucunda QQmore klanı Atlântis kalesini yıkmayı başardı.



 





DragonsMaster klanı tam bu esnada QQmore kalesine saldırınca henüz Atlântis kalesini yıkmış QQmore hızlı bir şekilde geri döndü ve kalesini savunmaya çalıştı. DragonsMaster klanının saldırılarını geri püskürtmeyi başarsa da, DragonsMaster ve Unravel klanlarının birleşip aynı anda saldırınca QQmore bu saldırıya daha fazla dayanamadı ve saf dışı kaldı.



 





Savaşın sonlarına doğru 1’e 1 mücadele sürdü HONOR, Instinct ve Bushido klanlarını savaş dışında bırakan Unravel klanı XCORP kalesine saldırdı, DragonsMaster klanı da IronHand kalesine saldırdı. Bu mücadelelerde savaşın 2 tarafında da birbirine üstünlük sağlayabilen bir klan olmadı. Savaşın bitmesi gereken sürede (00:00) Bu mücadeleler hala sonuçlanmadığı için Balenos bölgesinde bu hafta galip çıkmadı.



 



[Serendia]



Serendia bölgesinde bu haftaki savaş, geçen haftanın galibi NoMads ile AnchoR klanları arasında gerçekleşti. Günü kısa süren savaşlarından biri gerçekleşti. Savaşın başlamasıyla beraber AnchoR tüm birlikleriyle NoMads klan kalesine doğru saldırı gerçekleştirdi.



 





NoMads klanı, kalesi etrafında herhangi bir savunma birimi yerleştirmedi ve kalesini savunmak için bir girişimde bulunmadı. AnchoR kısa süre içerisinde NoMads kalesini yıkarak Serendia bölgesinin yeni sahibi oldu.



 





 



[Calpheon]



Bu hafta Calpheon bölgesindeki savaş, geçen haftanın galibi HårdPull ile FairyTail ve KOTÑ klanları arasında geçti.



Klanlardan HårdPull ve KOTÑın mücadelesi çok çekişmeli oldu. Savaş başlar başlamaz KOTÑ klanı bütün güçlerini toplayıp Calpheon kalesine güçlü bir saldırı gerçekleştirdi.



 





HårdPull kalesinin ağır saldırı altında olmasına rağmen kale kapısını açarak KOTÑun içeri girmesini sağladı. Buradaki mücadele sırasında HårdPull kalenin kapısını kapayıp destek gelmesini engelledi. Sayı avantajını da sağlayarak bütün KOTÑ üyelerini öldürdü ve saldırıyı savuşturdu. Bu arada FairyTail kale etrafında gözükmüyordu ve savaşta bir varlık göstermedi.



 





Ancak daha sonra KOTÑ toparlanarak güçlü bir saldırıyla kale kapılarını kırarak kaleye girmeyi başardı. HårdPull kale içerisine giren KOTÑ karşısında fazla savunma yapamadı KOTÑ ilerlemeye devam ederek rakibinin komuta merkezine kadar ilerledi.



 





Burada gerçekleşen son savaşta da galip gelen KOTÑ bölgenin bu haftaki sahibi oldu.



 



[Mediah]



Bu hafta Mediah bölgesinde bir savaş olmadı. Bölgede bulunan tek klan bu bölgenin haftalardır sahipliğini yapan VersusAttack’tı. Umarız önümüzdeki hafta Mediah bölgesinde daha fazla katılımcı görürüz.



 



[Valencia]



Bu hafta Valencia Bölgesi’nde yapılan kısa savaşa; bölgenin uzun süredir sahibi olan Disaster ve Horde klanları katıldı. Savaş başlar başlamaz Disaster klanı tüm gücüyle Horde klan komuta merkezine saldırdı. Horde klanı da bütün üyeleri ile komuta merkezini savunmaya çabalıyordu.



 





Disaster klanının bitmek bilmeyen akınlarının sonucunda Horde savunmasını daha fazla sürdüremedi ve hızlı bir şekilde komuta merkezini kaybetti. Bu galibiyetle Disaster klanı Valencia’daki hakimiyetini bu hafta da korumuş oldu.



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-





 



 



 



 



 





 



 


0 Yorum