Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 02.01.2019 00:00 (UTC+3) 29/12 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



50. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.

















































Bölge





Kazanan Klan Adı



Katılımcılar



Vergi



 



Saldıran klan ve birlikler tarafından elde edilen vergi



Balenos



Possessed



Atlântis

Possessed

HårdPuII

HYDRÃ


XCORP

HONOR

İMMORTALS



4.602.399.375



-



Serendia



AnchoR





AnchoR

Elysium



 



4.712.017.411



96.163.620



Calpheon



Vitsaus



KOTÑ

VaeVictis

Vitsaus

Neffex



4.958.535.522



-



Mediah



VersusAttack



VersusAttack

Thunders

ShutDown

ZehirZemberek



11.351.824.952





420.437.961



 



Valencia



Unravel



Disaster

Unravel

SMURF

Horde



 



6.460.107.031



 



-




 



[Balenos]



Bu hafta Balenos Bölgesi’ndeki savaşa geçen haftanın galibi Atlântis ile HårdPuII, Possessed, HYDRÃ, XCORP, HONOR ve IMMORTALS klanları katıldı. Savaşın başlamasıyla HONOR klanı toplanarak hızlıca HYDRÃ kalesine doğru yol aldı. Bu sırada HYDRÃ klanı da karşılaştığı sert saldırı karşısında savunma yapmaya çalışıyordu. HONOR klanının ard arda gelen saldırıları ile birlikte HYDRÃ klanı, klan fillerinin de savaşa dahil olması ile birlikte yıkılmaktan kurtulamadı.





HONOR klanı bunun ardından kendi kalesine dönerek gerekli tamirlerini yaptı ve yeniden saldırıya geçti. Bu seferki hedefleri IMMORTALS’tı ve kalelerine güçlü bir şekilde saldırarak çok zorlanmadan bu klanı da savaşın dışına ittiler.





Bu sırada Atlântis, Possessed ve HårdPuII klanları açık arazide ve HårdPuII kalesi çevresinde savaşıyorlardı. Atlântis klanı uzun süren çekişmeli mücadelenin sonunda HårdPuII kale merkezini yıkmayı başardı.





Possessed klanı, HårdPuII klanının savaş dışında kalmasının ardından HONOR klan kalesine doğru yöneldi. Possessed klanı hızlı ve güçlü bir saldırı ile HONOR kalesini yıkmayı başardı.





Atlântis klanı da bu gelişmelerin sonucunda bir sonraki adım olarak XCORP klan kalesine doğru harekete geçti. XCORP klanı her ne kadar savunmaya çabalasa da klan filleri ve topların da yardımıyla Atlântis klanına karşı koyamadı ve savaşın dışında kaldı.





Balenos bölgesinde kalan son iki klan Possessed ve Atlântis oldu. İki klan uzun süren ve çok çekişmeli bir mücadeleye girdiler ve üstünlüğü ele geçiremediler. Ancak savaşın bitmesine çok az bir süre kala Possessed klanı yanına fillerini de alarak başarılı bir hücum gerçekleştirdi ve Atlântisin kalesini yıkmayı başardı. Bu galibiyetle Possessed, Balenos bölgesinin yeni sahibi oldu.



 



[Serendia]



Bu hafta Serendia Bölgesindeki savaşta, geçen haftanın galibi AnchoR klanı ile Elsyium klanı karşı karşıya geldi.Savaş başlar başlamaz AnchoR klanı birliklerini koordine ederek, Elysium Klanının Kalesine doğru yola koyuldu.





Oldukça kalabalık bir birlikle Elysium kalesine varan AnchoR, doğrudan bir saldırı gerçekleştirdi. Sayı ve güç olarak üstün olan AnchoR klanı, Elysium’un savunmasını yıkarak kalenin içerisine girmeyi başardı.





Kale içerisindeki savaş da çok uzun sürmedi ve rakibinin kalesini yıkan AnchoR Serendia bölgesinin hakimiyetini bu hafta da sürdürdü.



 



[Calpheon]



Bu hafta Calpheon bölgesindeki savaşa bölgenin uzun süredir sahibi sahibi olan KOTÑ ile Vitsaus, Neffex ve Vaevictis klanları katıldı.Savaş başlar başlamaz Vitsaus klanı, KOTÑ klanının içinde bulunduğu Calpheon kalesine yöneldi ve bütün birlikleri ile güçlü bir saldırı gerçekleştirdi.





Vitsaus’un ağır saldırıları işe yaradı ve kale kapısından içeri girmeyi başardılar. Kale içerisinde çekişmeli bir mücadele oldu. Ancak KOTÑ daha sonra bu saldırıları püskürmeyi başardı ve Vistausu kale dışına itmeyi başardı ve Vitsaus üssüne doğru kontra bir saldırı için harekete geçti.





Savaşın diğer tarafında ise Neffex klanı VaeVictis klanına saldırarak kumanda merkezini hızlıca yok etti ve savaş dışına itti.





KOTÑ, Vitsaus kumanda merkezine ulaştı ve saldırıya geçti. Vitsaus başarılı bir savunma gerçekleştirdi ve saldırıyı püskürtmeyi başadı. KOTÑ bu başarısız denemeden sonra tekrar kalesine çekildi. Bu sefer saldırı sırası Vitsaus’taydı. Ancak Vitsaus önce Neffex klanı üzerine yürüdü ve kısa sürede savaş dışı bırakıp tüm konstantrasyonunu KOTÑ üzerine yöneltti.



Ardından Vitsaus Calpheon kalesine doğru ilerleyerek yeni bir saldırı gerçekleştirdi. Bu saldırı sonucunda da KOTÑ kumanda merkezine kadar ilerlemeyi başardı.





Komuta merkezi etrafındaki bu mücadeleyi de kazanmayı başaran Vitsaus klanı, KOTÑ komuta merkezini yok ederek uzun süredir devam hakimiyetine son verdi ve Calpheon bölgesinin yeni sahibi oldu.



 



[Mediah]



Bu hafta Mediah bölgesindeki savaşa geçen haftanın galibi VersusAttack ile Shutdown, Thunders ve ZehirZemberek klanları katıldı.





Oldukça kısa süren bir savaş oldu. Savaşın başlamasıyla beraber VersusAttack birliklerinin bir kısmı ile Thunders üssüne, geri kalan diğer birlikleri ile de ZehirZemberek üssüne saldırdı. Thunders klanı bir süre savunma gösterebilse de VersusAttack her iki klanı da kısa sürede haritadan silmeyi başardı.



Bu saldırılardan sonra VersusAttack kalan tek rakibi olan ShutDown kumanda merkezine saldırdı ve bu rakibi herhangi bir savunma göstermediği için bu saldırıdan da kısa sürede sonuç aldı. Bu galibiyetlerin ardından VersusAttack bölgedeki hakimiyetini 15. kez devam ettirmeyi başardı.







[Valencia]



Bu hafta Valencia bölgesinde Disaster, Horde, SMURF ve Unravel klanları karşı karşıya geldi. Savaş hızlı bir şekilde Disaster’ın Horde klanına saldırmasıyla başladı. Herhangi bir savunma stratejisi uygulamayan Horde klanının karargahını hızlı bir şekilde yıkmayı başaran Disaster, Horde’yi yıktıktan hemen sonra doğrudan SMURF klanına yöneldi. Bu sırada Unravel klanı da Disaster kalesine saldırı için yöneldi.







SMURF klanına karşı hızlı bir şekilde saldırıya geçen Disaster, tüm güçleriyle SMURF kapısını yıkarak içeride hızlı bir şekilde kontrolü ele geçirdi. İstediği savunmayı gerçekleştiremeyen SMURF, ellerinden gelen direnişi gösterse de Disaster tarafından yıkılmaktan kaçamadı. SMURF klanını yıkmayı başaran Disaster, kendi kalesini Unravel’a karşı savunmak adına yola çıktı lakin kalesine vardıklarında Unravel’a karşı savunma stratejisi uygulamayan Disaster, Unravel klanının kendilerini yıkmasına izin verdi. Böylece Unravel klanı, bu hafta Valencia bölgesinin yeni hakimi olmayı başardı.



 



 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-





 





 


0 Yorum