Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 01.02.2019 00:00 (UTC+3) 26/01 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



54. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 

















































Bölge



Kazanan Klan Adı



Katılımcılar



Vergi



Saldıran klan ve birlikler tarafından elde edilen vergi



Balenos



XCORP



XCORP

Instinct

DejaVu



2.797.060.532



349.632.566



Serendia



Bushîdo



Bushîdo

Shadow



2.437.759.686



155.601.682



Calpheon



Possessed



IMMORTALS

Possessed

Neffex

FLOW



5.571.288.335


-

Mediah



Elysium



HårdPuII

VersusAttack


Elysium

ZehirZemberek



7.164.631.616


-

Valencia



Vitsaus



Vitsaus

HONOR



7.545.337.273


-


 



[Balenos]



Bu hafta Balenos Bölgesi’ndeki savaşa geçen haftanın galibi XCORP ile DejaVu ve Instinct klanları katıldı.



Savaşın başlaması ile birlikte, XCORP ve Instinct birlikleri, Cron Kalesi arazisi yakınlarında karşılaşarak savaştılar.





Bir süre bu bölgede yapılan mücadelede XCORP üstünlük kurmayı başardı. Zaman ilerledikçe daha etkili saldırılar gerçekleştirmeye başlayan XCORP, Instinct kalesinin yıpratmaya başladı.





Bu saldırıları bir süre savunmayı başaran Instinct kalesine, filler ile güçlendirilmiş XCORP birlikleri son bir güçlü saldırı yaparak yıkmayı başardılar.





Daha sonra XCORP, birliklerini toparlayarak DejaVu kalesine doğru yöneldi. DejaVu birliklerini geçmeyi başaran XCORP, kale savunmalarını da aşarak DejaVu kalesine hasar vermeye başladı.





DejaVu savunması, güçlü XCORP saldırılarını engelleyemedi ve böylece XCORP, DejaVu kalesini de yıkmayı başararak, Balenos bölgesindeki hakimiyetini bu hafta da sürdürmeyi başardı.



 



[Serendia]



Bu hafta Serendia bölgesindeki savaşa, geçen haftanın galibi Bushîdo ve Shadow klanları katıldı. Savaşın başlaması ile birlikte Bushîdo birliklerini toparlayarak Shadow kalesine doğru ilerlemeye başladı.





Shadow kalesi yakınlarında iki klanın birbirleriyle savaşmaya başladılar. Savaşlar ilerledikçe Bushîdo birlikleri yavaş yavaş üstünlüğü ele geçirmeye başladılar. Bushîdo, birliklerini güçlendirerek saldırmaya devam etti ve Shadow kalesi savunmalarını geçip, kalesini de yıkmayı başararak Serendia bölgesindeki hakimiyetini bu hafta da sürdürmeyi başarmış oldu.





 



[Calpheon]



Bu hafta Calpheon Bölgesi’nde savaşa geçen haftanın galibi IMMORTALS, FLOW, Possessed ve Neffex klanları katıldı. Savaşın başlarında Neffex klanı Calpheon kalesine çok yakın bir bölgede konuşlandırdığı klan komuta merkezinden hızlıca çıkarak Calpheon kale kapısına dayandı.





Neffex klanı düzenli ve sürekli baskısı sayesinde kale kapılarını yıkarak IMMORTALS klan komuta merkezine kadar ilerledi.





Bu sırada Possessed ve FLOW klanları da iki farklı cepheden Neffex klan komuta merkezine saldırdı. 3 cephede birden savaşması mümkün olmayan Neffex klanı hızla savunmaya geçse de başarılı olamadı ve savaşın dışında kaldı.



Possessed klanı Neffex klan komuta merkezini yıkmasının ardından hızla Calpheon kalesine doğru yöneldi ve açık kapılardan hızla geçerek IMMORTALS komuta merkezine yöneldi. Uzun süren kuşatmanın ardından Possessed klanı IMMORTALS komuta merkezini yıktı ve bölgedeki hakimiyetine son verdi.





Calpheon bölgesinde kalan son iki klan olan Possessed ve FLOW’un mücadalesinde ilk harekete geçen Possessed oldu. Tüm birliklerini toplayan Possessed FLOW komuta merkezine hareket etti ve rakibine üstünlük kurup komuta merkezini yok etti. Böylece Possessed Calpheon bölgesinin yeni sahibi oldu.





 



[Mediah]



Bu hafta Mediah bölgesindeki savaş bölgenin sahibi HårdPuII ile VersusAttack, Elysium, ZehirZemberek klanları arasında gerçekleşti.



Savaşın başlamasıyla Elysium klanı ZehirZemberek komuta merkezine saldırdı, burada herhangi bir savunma ile karşılaşmadan kolayca ZehirZemberek komuta merkezini yıkarak kendi kalesine dönüp savunma moduna geçti.





Bu esnada VersusAttack klanı da bütün birlikleri ile HårdPuII kalesine saldırdı. HårdPuII klanı biraz da kale avantajını kullanarak burada başarılı bir savunma gerçekleştirse de VersusAttack klanı mükemmel bir savaş stratejisiyle önce büyük kuşatma kulesi kullanarak birliklerinin bir kısmını kalenin üstünden içeri geçirip daha sonra 3 klan fili ile de kale kapılarını yıkarak içeri girmeyi başardı ve çok geçmeden HårdPuII komuta merkezini yıkmayı başardı.





HårdPuII komuta merkezi yıkıldıktan sonra Elysium klanı VersusAttack kalesine saldırdı. VersusAttack klanı kalesini savunmadı ve Elysium klanı VersusAttack komuta merkezini yıkarak Mediah bölgesinin yeni sahibi oldu.



 



[Valencia]



Bu hafta Valencia Bölgesi’ndeki savaş, geçen haftanın sahibi Vitsaus ile HONOR arasında gerçekleşti. Çok kısa süren bir savaş oldu. Savaşın başlaması ile birlikte Vitsaus klanı herhangi bir savunma birimi oluşturmayan HONOR klan komuta merkezini kolay bir şekilde yıkarak, bölgedeki hakimiyetini bir hafta daha sürdürdü.





Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-


0 Yorum