Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 14.02.2019 10:30 (UTC+3) 09/02 Fetih Savaşı Raporu
2

Merhaba maceracılar,

56. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.

Bölge

Kazanan Klan Adı

Katılımcılar

Vergi

Saldıran klan ve birlikler tarafından elde edilen vergi

Balenos

Possessed

 

Neffex
Possessed
FLOW
Valhalla
Nephiel

 

2.380.375.681

-

Serendia

Instinct

Bushîdo
Instinct

2..481.182.277

-

Calpheon

VersusAttack

HårdPuII

VersusAttack
Method

6.113.143.237

-

Mediah

XCORP

KÒTN
XCORP
Rookies
IMMORTALS

7.630.597.184

-

Valencia

Vitsaus

Vitsaus
ZehirZemberek

7.442.661.210

1.211.596.010

 

 [Balenos]

Bu hafta Balenos Bölgesi’ndeki savaş bölgesinin sahibi Neffex ile Possessed, FLOW, Valhalla ve Nephiel klanları arasında gerçekleşti. Savaşın başlamasıyla birlikte Neffex klanı FLOW kalesinin önünde atlarıyla gruplandı ve FLOW kalesine akın etti. 2 klan birlikte savaşmaya başladı. Bu sırada Possessed klanı da Nephiel klanının kalesine saldırdı ve hiç zorlanmadan yıkmayı başardı.

Possessed adından hızını hiç kesmeden Valhalla kalesine saldırıya geçti, kale çitlerini yıkan Possessed klanı vakit kaybetmeden rakibinin kalesine hasar vermeye başladı. Saldırılarına devam eden Possessed, rakibi Valhalla ne kadar savunma yapmaya çalışsa da rakibinin kalesini yıkıp savaş dışı bırakmayı başardı.

FLOW klanı ise Neffex’in ataklarını başarılı bir şekilde savuşturmayı başardı. Bu sırada Valhalla klanını devirmeyi başaran Possessed klanı hiç hızını kesmeden Neffex klanına karşı atağa geçti. FLOW klanı da bu atağa katıldı. Neffex klanı savunmaya geçerek Possessed klanının güçlü ataklarını savuşturmaya çalıştı. Ancak sonunda Neffex klanı Possessed’in ataklarını durduramadı ve savaş dışı kaldı. Possessed klanı bu galibiyetin ardından kalan son rakibi FLOW üzerine harekete geçti.

Possessed hemen güçlü bir atak yaparak FLOW kale çitlerini aşarak içeri girmeyi başardı. FLOW Kumanda Merkezini Possessed ataklarına karşı savunamadı ve Possessed klanı bu son galibiyet ile Balenos Bölgesi’nin yeni sahibi oldu.

[Serendia]

Bu hafta Serendia Bölgesi’ndeki savaşa, geçen haftanın galibi Bushîdo ve Instinct klanları katıldı.

Bushîdo klanı kalesinde herhangi bir savunma gerçekleştirmeyerek bölgeyi Instinct klanına teslim etti. Böylece Instinct klanı Serendia Bölgesi’nin bu haftaki sahibi oldu.

[Calpheon]

Bu hafta Calpheon Bölgesi’ndeki savaşa, geçen haftanın galibi HårdPuII ile Method ve VersusAttack klanları katıldı. Savaşın başlarında VersusAttack klanı Calpheon kalesine çok yakın bir bölgede konuşlandırdığı klan komuta merkezinden hızlıca çıkarak Calpheon kale kapısına dayandı.

VersusAttack klanı düzenli ve sürekli baskısı sayesinde kale kapılarını yıkarak HårdPuII klan komuta merkezine kadar ilerledi. Baskısını kesmeyen VersusAttack klanı HårdPuII komuta merkezini yok ederek rakibinin bölgedeki hakimiyetine son verdi.

VersusAttack klanı HårdPuII klan komuta merkezini yıkmasının ardından Method kalesine doğru yöneldi ve açık kale çitlerinden hızla geçerek Method komuta merkezine hasar vermeye başladı.

Saldırılarına devam eden VersusAtack klanı rakibinden bir savunma görmeyerek komuta merkezini hızlıca yok etti ve Calpheon Bölgesi’nin bu haftaki sahibi oldu.

 

[Mediah]

Bu hafta Mediah Bölgesi’ndeki savaşa, bölgenin sahibi KÒTN (bir önceki ismi NORTH) ile Rookies, XCORP ve IMMORTALS klanları katıldı. Savaşın başlamasıyla birlikte 3 klan bir araya gelerek Mediah kalesinin önünde toplandılar ve saldırılarına başladılar. KÒTN kalesinin içerisinden savunma     yapmaya çalıştı.

Fillerini de kale önüne getiren 3 klan hep birlikte kale kapısını yıkarak içeri girdiler ve KÒTN’u kalenin içlerine doğru ittiler. Bu baskıyı devam ettiren Rookies, XCORP ve IMMORTALS klanları sonunda KÒTN komuta merkezini yok ettiler ve bölgedeki hakimiyetini sona erdirdiler.

KÒTN kalesinin düşmesiyle diğer klanlar toparlanmak için üslerine çekildiler. Burada geçen bir sürenin ardından XCORP, IMMORTALS üzerine ilerledi. Burada Rookies’in de katkısıyla IMMORTALS komuta merkezini abluka altına almayı başardılar.

XCORP rakibine durmadan saldırılarına devam etti. IMMORTALS’ın çitlerini yıkıp karargahına saldırarak vur kaç taktiğiyle savaştılar. Uzun süren bir savaş oldu ancak XCORP rakbinin komuta merkezinin canını yavaş yavaş azaltmayı başardı ve sonunda yıkmayı da başardı.

Bu galibiyetin ardından XCORP vakit kaybetmeden kalan son rakibi Rookies üzerine yürüdü. XCORP bu savaşta fazla zorlanmadı. Fillerini de yanına alarak önce rakibinin komuta merkezinin çitlerini yıkan XCORP ardından da komuta merkezine saldırmaya başladı. Komuta merkezini hızlıca yok eden XCORP Mediah Bölgesi’nin yeni sahibi oldu.

[Valencia]

Bu hafta Valencia Bölgesi’ndeki savaşta bölgenin sahibi Vitsaus’un karşısında ZehirZemberek klanı vardı. Çok kısa bir savaş oldu. Vitsaus savaş başlar başlamaz hızlı bir şekilde rakibinin üzerine gitti ve kısa sürede komuta merkezini yok ederek bölgedeki hakimiyetini bir hafta daha sürdürdü.

 

Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.

Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!

-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-

 

 

 

 

2 Yorum