Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 27.02.2019 07:00 (UTC+3) Global Servis Sorumlusunun Mektubu
26

Merhaba, Maceracılar.

Ben, Black Desert Global Servis Sorumlusu Seoyoon Kim.



Black Desert Türkiye & MENA sunucusu açılmadan önce 2017 yılında yapılan ön çalışmadan bu yana uzun bir süredir Servis Sorumlusu olarak çalışıyorum. Maceracılara bu mektupla ilk kez direkt olarak hitap ettiğim için biraz heyecanlıyım. Bu mektubu, geçtiğimiz 15 ay boyunca yaşadığımız endişeler ve çeşitli başarılar hakkında dürüst bir konuşma fırsatı olarak kullanacağım.



2017 yılında Türkiye & MENA bölgesinde hizmet vermeyi planlamaya başladığımız andan bu yana, “Pearl Abyss tarafından doğrudan hizmet verileceği” için büyük bir baskı hissettim. Benzersiz bir hizmet sunarak Maceracılarımıza neler yapabileceğimizi göstermek istiyorduk ve Türkiye & MENA sunucusu için büyük umutlara sahiptik. Açılış hazırlığı yaparken ise “Acaba Maceracılarımızın beklentilerini karşılayabilecek miyiz?” konusunda oldukça fazla endişeliydik. Bu büyük bir meydan okumaydı ve bu bölgede hizmet vermeye başlamak bizim için çok büyük bir onurdu.



Buna ek olarak Black Desert dünyasını daha fazla Maceracıya ulaştırmak için, geçtiğimiz yıl Ramazan döneminde Steam platformuna katılmaya karar verdik. Çok sayıda yeni içerik, benzersiz sınıflar ve çeşitli etkinliklerle büyük hedeflere ulaşmak için çabalamaya devam ettik ve bunun sonucunda ise çok daha önce açılan sunuculardan herhangi bir eksiklik olmayacak şekilde geliştik.



Türkiye & MENA sunucusundaki Maceracılarımıza beklenenden daha fazlasını vermek ve daha fazla içeriği daha hızlı sunmak istedik fakat, bu süreçte hızlı hareket etmemiz ve bunun sonucundaki eksikliklerimiz sebebiyle birçok Maceracının rahatsız olmasına sebep olduk.  Bunun bütün sorumluluğu bize ait ve yaşanılan sorunlar sebebiyle gerçekten çok üzgünüz.



Türkiye & MENA bölgesindeki Maceracılarımızın harika geri bildirimleri sayesinde bazı iç prosedürlerimizi geliştirmek için çalışmamız devam ediyor. Yetkililer arasındaki kontrolü arttırarak ve yeni takip gereçleri kullanarak sunduğumuz hizmeti daha stabil bir hale getirmek ve yaşanan aksaklıkları mümkün olduğunca en aza indirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Pearl Abyss olarak gelecek güncellemelerle sizlere daha kaliteli bir hizmet sunmak için hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz.



Yaptığımız hatalar konusunda bizi samimi bir şekilde bilgilendirdiniz ve biz de, sürekli destek ve ilginizin karşılığını vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Son zamanlarda yaşanan sorunlar için bir kez daha çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Pearl Abyss hizmet ekibi olarak sizlerle daha fazla yakınlaşabilmek ve minnetimizi gösterebilmek için sizlerle iletişim kurmak istemekteyiz.



Öncelikle,

23 Mart 2019’da, birçok Maceracının değerli geri bildirimini dinleme umuduyla özel bir offline etkinlik düzenleyeceğiz.



Bu, 2017 GAMEX ve 2018 GIST sonrasındaki üçüncü buluşmamız olacak. Bu etkinlikte, Black Desert hakkında bilmek istedikleriniz, sevdiğiniz ve değişmesini istediğiniz konular hakkında yapıcı tartışmalarla iletişim kurmayı umut ediyoruz.



28 Şubat 2018 tarihinden itibaren resmi web sitemiz aracılığıyla etkinlik ayrıntıları duyurulacak ve katılmak isteyen Maceracılar etkinlik için başvuru yapmaya başlayacak, lütfen gelişmeleri takip edin.



Oyun içindeki ve diğer online topluluklardaki geri bildirimleri her zaman takip ediyoruz. Fakat, yüz yüze iletişim kurma fırsatlarının değerli olduğuna inanıyoruz. Sizinle görüşmek için gelen hizmet ekibimizden çok şey bekleyebilirsiniz!



Ayrıca

Black Desert dünyasını her gün ziyaret eden bütün Maceracılar için “Mart ayı boyunca İnci Hediyeleri” etkinliğini hazırladık. Etkinlik 27 Şubat 2019 düzenli bakım sonrasında başlayacak olup bir ay boyunca devam edecektir. Etkinlik süresi boyunca giriş yapmanız doğrultusunda giriş yaptığınız gün sayısı kadar İnci elde edebileceksiniz.



Ayrıntılar için lütfen aşağıdaki etkinlik sayfasına göz atın.   



[Etkinlik sayfasına git]



Yukarıda bahsedilenlerin dışında, Türkiye & MENA sunucusundaki Maceracıların gelişimini takip etmeye ve incelemeye devam ediyoruz. Hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Maceracıların hızına yetişebilmek amacıyla 2019 yılının ilk yarısı içerisinde Türkiye&MENA sunucusunda daha fazla içerik sunmayı amaçlıyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz.



Uzun süredir beklenen Lahn sınıfı, Kamasylvia’dan sonraki bölge Drieghan ve gizemli denizaltı bölgesi Sycraia Sualtı Harabeleri dahil Maceracıları bekleyen birçok içerik güncellemesi olacak. 23 Mart 2019’daki offline etkinlikte bu bahsedilen içerikler hakkında daha fazla açıklama ve gelecek heyecan verici güncellemeler hakkında sunumlar yapacağız.



Offline toplantı sırasında gelecek güncellemeler hakkında birçok ayrıntı paylaşacağız. Etkinlik sona erdikten sonra ise, duyurulacak olan GM Notunda paylaşılan bilgileri özetleyeceğiz.



Üzerinde çalışmamız gereken birçok konu var ancak, sunduğumuz hizmeti geliştirmek için yeni yollar aramaya ve Black Desert ile harika bir oyun deneyimi sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.



Maceracılarımızı dinlemeye ve gelişmeye devam ederken gösterdiğiniz sürekli ilgi ve destek için teşekkür ediyoruz.


26 Yorum