Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 19.03.2019 11:30 (UTC+3) Hesaplar Arası Gümüş Aktarım İhlali İnceleme Sonucu Hakkında
1

Merhaba Maceracılar.

Bu bir The MMORPG, Black Desert duyurusudur.



 



Bu bildirimi, Merkez Pazar kullanımı sırasında uygunsuz yollarla belirli hesaplar arasında yapılan işlemlere ilişkin incelemelerimizin sonuçları ve sistemin kötüye kullanımı doğrultusunda meydana gelebilecek cezai durumların yönü hakkında sizleri bilgilendirmek için sunuyoruz.



 



Black Desert ekonomisi Merkez Pazar aracılığıyla yürütülür ve korunur. Buna bağlı olarak anormal yollarla hesaplar arasında, oyun içindeki eşyalarının ve servetin gerçek paraya dönüştürülerek ticaretinin yapılması pazar ekonomisini büyük ölçüde tehdit edeceğinden sistemsel olarak bazı tüketilen eşyalar dışındaki tüm eşyaların bireysel olarak ticareti kesinlikle yasaktır.



 



12 Mart tarihinde, nadiren ticareti yapılan üst seviye eşyaların piyasa farkını manipüle etme sonucunda belirli hesaplar arasında ticaret ve Gümüş aktarımı durumu hakkında bir araştırma yaptık.

Bu araştırmalar sonucunda hesaplar arası ticaret ve Gümüş aktarımı yaparak pazarı manipüle etme ve gerçek para ticareti gerçekleştiği henüz tespit edilmedi. Ancak, bu durumu sürekli olarak gözlemliyor ve inceliyor olacağız.

Ek olarak, belirli hesaplar arasında ticaret ve Gümüş aktarımı gibi, sistemi ciddi bir şekilde olumsuz yönde etkileyen durumları ortadan kaldırmak için Operasyon Politikasını güçlendirmek amacıyla revize etmeyi planlıyoruz.



 



■ Operasyon Politikası Revizesi Hakkında   



- Merkez Pazar da dahil olmak üzere oyun sistemini kötüye kullanarak uygunsuz yollarla kâr elde etme durumunun cezai yaptırım kriterleri arasına eklenmesi



- Sistem, normal yollarla kullanılmış olsa bile, sistemin kullanış amacından farklı bir şekilde kullanarak kötüye kullanılması durumunun cezai yaptırım kriterleri arasına eklenmesi



- Fiyat manipülasyonu maddesinin, Merkez Pazar sistemine uyacak şekilde revize edilmesi  



 



※ Operasyon Politikası değişiklikleri hakkındaki ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.  

※ İnceleme sırasında ek kriterleri ihlal eden kişilere gerekli uyarılar yapıldı. Cezai işlem gerekmesi durumunda revize edilen Operasyon Politikası doğrultusunda oyun kısıtlaması ve Gümüş kesintisi cezası uygulanacaktır.



 



Sürekli olarak bu durumu inceleyeceğiz ve sizlere daha sorunsuz bir oyun ortamı sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

Teşekkür ederiz.


1 Yorum