Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 08.04.2019 19:10 (UTC+3) Gölgeler Arenası'nın Kapanması Hakkında
25

Merhaba Maceracılar,

Bu bir The MMORPG, Black Desert duyurusudur.



 



Geçtiğimiz Ocak ayında yeni bir Black Desert girişimi olarak tanıtılan Gölgeler Arenası içeriği birçok maceracının beğenisini kazandı ve şu an Bahar Sezonu düzenlenmekte.



 



Sizlere sürekli olarak yeni maceralar sunabilmek için Gölgeler Arenasını düzenli olarak güncelledik ancak Gölgeler Arenası ve mevcut içeriklerin güçlendirilmesi ve yeni içeriklere odaklanma durumumuz eskisi gibi değildi. Bu sebeple gelecekteki yönümüz hakkında derin bir fikir alışverişi yaptık. Ayrıca, son zamanlarda artan yasadışı program kullanımı hakkında yapılan cezalandırmalarında bir sınırı olduğunu uzun zamandır düşünmekteydik.



 



Sonuç olarak, Gölgeler Arenası'nın düzenli bir içerik olarak değil, tıpkı Arsha Arenası gibi etkinlik içeriği olarak kullanılabilmesi yolunda çalışarak ek görüşmeler yapmak ve güvenlik tedbirlerini daha fazla arttırmak için Gölgeler Arenası'nı sonlandırmaya karar verdik.



 



Bunca zaman Gölgeler Arenası'nı aktif olarak kullanan ve keyif alan Maceracılar için eminiz ki talihsiz bir haber olacaktır.  Alınan bu karar sebebiyle rahatsızlık yaşattığımız tüm Maceracılardan samimiyetimizle özür dileriz. Elbette ki tam anlamıyla karşılığı olmayacak fakat, Gölgeler Arenası'nı keyifle kullanan Maceracılara özür anlamında telafi ödülü göndereceğiz. Ödül ile ilgili detay, daha sonra yapılacak duyuru ile bildirilecektir.



 



Black Desert ekibi olarak, sizlere daha keyifli bir oyun ortamı sunabilmek için, sadece Gölgeler Arenası değil, yakın zamanda geliştirilen "Yıldız Mezarı" dışında da yeni içerikleri geliştirme sürecindeyiz. Ayrıca, Maceracı Notu ve benzer mevcut içeriklerin güçlendirilmesine odaklanacak olup sizlere yeni ve keyifli bir macera sunabilmek için elimizden geleni yapacağız.



 



Çok yakında daha keyifli içerikler ile görüşmek üzere.

Teşekkürler.


25 Yorum