Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 29.04.2019 09:30 (UTC+3) Geliştirici Notu - Yapım Sorumlusu’ndan 2019 Güncelleme Planı (Son Güncelleme : 27/05, 08:33)
47


Merhaba, Türkiye&MENA Maceracıları. Ben, Black Desert Yapım Sorumlusu Jae-hee Kim.

2019 yılı bahar ayına merhaba dediğimiz Nisan ayının şu son günlerinde, her zaman ilgi ve desteklerini esirgemeyen Maceracılara öncelikle çok teşekkür ederim. Sizlerle paylaşmak istediğim harika haberlerim var!


Bu yazı, Maceracıların büyük bir merakla beklediği yeni güncelleme planları hakkında bilgilendirmek amacıyla hazırlandı. Birçok yeni güncellemeyi sizlere sunabilmek için tüm gücümüzle çalışmakta olduğumuzu bildirmek isterim.


2019 Mayıs Güncellemesi (Mayısın Başı)

Uyanan Derin Denizlerin Ruhu “Sycraia Sualtı Harabeleri”

 

Weita Adasındaki Protty Mağarası ve Arsha Denizi’nin derinliklerinde yer alan Sycraia Sualtı Harabeleri ve derinliklerinde oluşan “Sualtı Harabeleri” hazırlıkları devam etmektedir.

 

Protty Mağarası, Hilal Tapınağı’ndan biraz daha yüksek sayılabilecek 170 - 190 civarında bir AP ile saldırılabilecek derecede olup, Weita Adası’ndaki belirli bir mağara girişinden erişilebilir. Sycraia Sualtı Harabeleri ise, sualtı av sahası olarak belirli bir bölgeden dalgıçlık yapılarak girilebilir.

 

Sycraia Sualtı Harabeleri üst kısım ve derin denizden oluşmakta olup üst kısım, 220 – 240 AP ile saldırılabilir. Derin deniz ise Sycraia Sualtı Harabeleri’nden belirli bir cihazda “Derin Deniz Anıları”

eşyasını kullanarak erişilebilip, 280 AP gibi yüksek bir zorluk derecesi gerektiren av sahasıdır. Bu yüzden en üst seviyedeki Maceracıların meydan okuyabileceği bir yerdir.

 

“Sualtı Harabeleri” güncellemesi ile birlikte yeni Çağırılabilir Alan Bossu “Sycrid”in eklenmesi planlanmaktadır. Boss mağlup edildiğinde yeni aksesuar “Tungrad Yüzük” elde edilebilir. Özellikle yeni teçhizatlar elde etmeyi arzulayan Maceracılar için beklentiye değecek bir içerik olduğu düşüncesindeyiz. Siz Maceracıların keşif ve meydan okumalarını heyecanla bekliyoruz.

 

▲ Derin Denizlerdeki Göz Kamaştırıcı yer “Sualtı Harabeleri”

 

 

2019 Mayıs Güncellemesi (Mayıs Ortası)

“Ateşin Sahibi” Yeni Rüya Atı “Doom”

 

Birçok Maceracının merakla beklediği yeni Rüya Atı “Doom” karanlıklar içerisinden kendini gösteriyor. Yeni Rüya Atı “Doom” ateşin sahibi olarak ateşe hükmeder. Güçlü bir AP’ye sahip olan Doom, çok daha hızlı bir hareket kapasitesine sahip bir saldırı atıdır.

 

▲ Ateşin Sahibi “Doom” Sonunda Kendini Gösteriyor

 

Yeni Rüya Atı “Doom”, Dine ve Arduanatt’ta olmayan kendine has bir beceriye sahip olup, güçlü yakın saldırı yeteneğiyle yakındaki düşmanlara Alev Hasarı verebilen “Kara Alev Adımları”, çevresindeki düşmanlara saldırarak S: Ani Hızlanma kullanımı sırasında bir kez daha süratle hareket edebilen “Karanlığın Hızlanması”, ve Rüya Atları arasında farklı olarak iki kişi taşıma becerisini olasılıksal olarak öğrenebilme avantajına sahiptir.

Güçlü bir karizmaya sahip olan Ateşin Sahibi “Doom” hakkında, önümüzdeki günlerde GM Notu aracılığıyla bilgi verilecektir.


2019 Mayıs Güncellemesi (Mayıs Sonu)

Yeni Eklenen Drieghan Bölgesi ve Vahşi Kızıl Ejder Garmoth

Drieghan, dağlarla çevrili olan yeni bir bölgedir.

Sadece geri plandan bakıldığında, Diğer bölgelere göre daha yüksek bir alanda kurulu olduğundan yeni bir macera deneyimi yaşayabilirsiniz.

Özellikle yolculuk ederken uzaklarda görünen dağ ve kayalıklardan oluşan kendine özgü nesneleriyle ilk bakışta göze biraz sert gelebilir. Fakat detaylı inceleyince benzersiz bir çekicilik barındırdığını anlarsınız. Yeni eklenen Drieghan’da Maceracıları yeni ve neşeli bir macera bekliyor.

 

▲ Çok Daha Kuvvetli Dünya Bossu; Garmoth

 

Drieghan ile birlikte yeni Dünya Bossu, şimdiye kadarki tüm bosslardan daha kudretli bir görünüme sahip olan Kızıl Ejder Garmoth ekleniyor. Garmoth aracılığıyla önceki boss alt silahlarını çok daha kuvvetli yapabilirsiniz. Daha da güçlü bir bossu arzu eden siz Maceracılar için güzel bir meydan okuma ve yeni bir dönüm noktası olacağı inancındayız.

Bunun yanında yeni Toplama Minioyunu, Lakiaro ekleniyor. Yeni eklenmesi planlanan özel çapayı kullanırken Lakiaro’yu keşfettiğinizde, doğruca Minioyuna katılabilirsiniz. Sadece sol ve sağ fare tuşlarını kullanarak stratejik bir zafer kazanmanın tadını çıkarabilir, kök hasar oranı düşük oldukça daha büyük bir ödül elde edebilirsiniz.

Ayrıca güçlü bir üretim silahı olan Ejder Katili eklenecek olup Drieghan’ın başkenti Duvencrune’da bu güçlü uyanış silahı Ejder Katilini üretebilirsiniz. Duvencrune’nun teknik becerisinin eklendiği bu silah Dandelion çelik külçesiyle kıyaslanacak derecede bir verimlilik gösterebilir. Birçok güncelleme ile bir arada gelen Drieghan ile çok yakında buluşabilirsiniz.



2019 Haziran Güncellemesi (Haziranın Başı)

Yıldız Mezarı/KaraYıldız Silahı

Haziran’da eklenecek içerik olarak, Drieghan’a ek olarak Black Desert’ı daha da eğlenceli kılacak yeni bir bölge açılacak.

Calpheon Cumhuriyeti sınırları içinde henüz kimselerce keşfedilemeyen bu bölge, Calpheon’un kuzeybatısında yer alır. Drieghan ve Sycraia’dan sonra eklencek olan “Yıldız Mezarı”, Kzarka’nın ileri seviye uyumlu teçhizatı olan “KaraYıldız Silahı”nı bulabileceğiniz yerdir. Buna bağlı olarak Kzarka ve Offin olarak ayrılan ana silahlar arasında yepyeni bir fırtına estireceğini umuyoruz.

 

▲ Yeni “KaraYıldız” Silahını Elde Edebileceğiniz “Yıldız Mezarı” Bölgesi

 

 

Diğer Güncellemeler

"Daha Üst Düzey bir Yaşam Zevki" Yaşam Seviyesi Genişletme

Yaşam içeriklerinde değişiklikler olmaya başlayacak.

Ayrıca seviye genişlemesine bağlı olarak, gelişmeye yardımcı olan yaşam teçhizatı eklenecek. Yaşam teçhizatı, seviye yükseltmeye yardımcı olarak daha fazla eğlence sunacaktır. Bunun yanında seviye genişlemesiyle çeşitli ilave etkilerin de keyfini çıkarabilirsiniz.

 

 

▲ Yaşam Seviye Artışıyla daha Üst Düzey bir Yaşamın Keyfini Çıkarın

 

Yaşam Seviyesi yükseldiğinde çeşitli ilave avantajlar da birlikte artar.

İşlemede bir defada işlenebilecek malzeme sayısı artar.

Toplamada eşya elde etme şansı ve elde edilebilecek eşya sayısı artar.

Balıkçılıkta hazine seviyesinde balık elde etme oranı artar,

Kimyacılık yapılarak elde edilen eşyaların sayısını en fazla olarak elde etme şansı artar ve ayrıca daha fazla ilave eşya da yapabilirsiniz.

Bunun dışında, yaşam seviyesi artışı ile gelen ek avantajlar daha sonra eklenecektir.


Ayrıca yükseltmesi zor olan bazı yaşam seviyeleri için diğerleri ile benzer zorluk derecesinde yükseltilecek şekilde ayarlama yapılacaktır.


Maceracılara yeni bir yaşam zevki sunacak olan "Yaşam Seviyesi Genişletmesi"adım adım uygulanacaktır. Yaşam içeriklerini seven Maceracılar için en kısa zamanda bu yenilikleri sizlerle buluşturacağız.

Yaşam Seviyesi Genişletmesi ile İlgili ayrıntılı bilgileri daha sonra resmi web sitemiz aracılığıyla paylaşacağız.

Buraya kadar Türkiye&MENA Maceracılarının beklediği yeni içerik güncellemesi planı hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştık.

Maceracıların merakını biraz olsun giderdiğimizi umuyoruz.

Black Desert’a göstermiş olduğunuz ilgi ve sevgiden ötürü yeniden teşekkürlerimi sunar, sizlere daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için her zaman çaba göstereceğimizi bildirmek isterim.

Gelecekte de sürekli olarak gelişen bir Black Desert ile birlikte keyifli maceralar dilerim.

Teşekkürler.

J’nin Hediyesi

Ayrıca, Black Desert’a sevgi ve desteğini eksik etmeyen Maceracılara özel bir hediye hazırladım.

Sizlere teşekkürlerimi sunmak amacıyla; 30 Mayıs düzenli bakımından sonra 1 hafta boyunca 53 adet +%530 EXP Artış Parşömeni’ni sadece 1 Vefaya elde edebilirsiniz.

Desteğiniz ve sevginiz için teşekkür ederim.

J’nin Hediyesi ile uçsuz bucaksız Black Desert dünyasında benzersiz ve heyecan dolu maceralar dilerim.

47 Yorum