Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 08.05.2019 07:00 (UTC+3) [GM Notu] Kana Kan Lahn’ın Uyanış Silahı - Kızıl Dao Tanıtımı!
0

 

Merhaba Maceracılar,

Lahn için Uyanış Güncellemesi nihayet burada.

Bu çekici sınıf, düşmanlarını harap etmek için Hilal Pendulumu kullanıyordu.

Artık onun Kızıl Daosu var! Birçok fedakârlıkta bulunduğu mükemmel ulusu kurabilmek için yeterli gücü nihayet elde edebildi mi?

 

GM Notunu inceleyerek Yeung Reung-Hyang’ın trajik hikayesini, Lahn’ı manipüle etmeye çalışan hain danışmanı ve Lahn’ın uyanış silahı keşfi - Kızıl Dao’nun arkasındaki hikayeyi öğrenin.

 

Lahn’ın Uyanış Silahı - Kızıl Dao

 

“Kana Kan”

 

O gün yağmurluydu ve karanlık gökyüzü sanki biri onu siyah bir mürekkeple boyamış gibi görünüyorduç Nefesi tükenmişti ve beyaz kollukları çamura bulanmıştı.

Artık, kaybolan hatıralarını yalnızca bitmek bilmeyen eğitimle doldurabiliyordu. Dövüş sanatları ve Hilal Pendulumu soluk bir özlemi yansıtıyordu.

Ona eziyet eden geçmişini hatırlatan tek bağlantı buydu.

Cevaplarını bulamadığı kaybolan endişeleri ve hatıraları, ona ağır gelmişti. Tüm bunlar dudaklarını kanatıncaya kadar ısırmasına neden oldu.

Çok geçmeden, ayakları sendeledi ve sol yanı çamura değecek şekilde düştü.

Orada uzanırken, bulanıklaşan görüşünü zırhlı botlar doldurdu.

Doğunun izini taşıdığı için bu botlar bu topraklarda bulunamazdı. Sonra yeni gibi hissettiren, ancak o adamın tanıdık tonunda bir ses duydu.

 

“O zarif dansın içerisindeki sana öğrettiğim dersler, dalgın düşüncelerinin arasında bulanık kalmış. Ne yapmalıyız?” Gözleri adamın gözlerine iliştiğinde, her şey sabit gibiydi. Sanki zamanın kendisi durmuş gibi. Ruhları korkutmaya yetecek yükseklikteki sesi, yankılandı.

Yeung Reung-Hyang! Onun öldüğüne ve mezarından onu izlediğine inanmıştı. Ancak şimdi tam karşısındaydı. Sesi, eski anıların bir şelale gibi akmasına neden olmuştu.

“Bu Yeung Reung-Hyang, ağlayan orkideyi nasıl görmezden gelebilir?

Hep seninle olacağımı söylediğimde bana güvenmemiş miydin?

Bir süreliğine, ağzını tekrar açana kadar ona baktı.

 

“Biz kendimizi ulusumuza adadık, ama karşılığında tek aldığımız sırtımıza bir bıçak darbesiydi. Herkes hırsları yüzünden bize sırtını döndü, ancak yalnızca biz hayatta kaldık. Çünkü biz kalbimizdeki karanlıktan korkmuyoruz, dünyayı yozlaşmaktan kurtarabilir ve yardıma muhtaç köylüleri koruyabiliriz.”

 

Onun için kendini feda eden adam geri dönmüştü. Ona bakmaya devam etti. Yeung Reung-Hyang elini uzattı ve konuşmaya devam etti.

“Dikenli bir yol ama birlikte başarabiliriz.

Seni dünyanın her yerinde ararken, bu batı topraklarında kutsal bir silahın gücünü hissettim. Onun gücüyle birlikte, başka bir şeye ihtiyacımız yok. Benimle gel.”

Bu yalnız toprakta onun için hiçbir şey yoktu. Kafasını salladı ve elini vererek ayağa kalktı. Sonrasında, ruhunun diğer adımlarına öncülük etmesine izin verdi.

Birkaç gün sonrasında hedeflerine vardıklarında yerde duran iki eski kabzayı buldular.

Normal bir insana göre 2 iri metal parçası gibi duruyor ama o, onlardan gelen muazzam gücü hissedebiliyordu. Bunun kutsal bir silah olduğuna şüphe yoktu, aynı Yeung Reung-Hyang’ın dediği gibi.

Eğer onları kuşansaydı, onlara ihanet eden herkese boyun eğdirebilir ve çocukken okuyup hayalini kurduğu o soylu krallığı kurabilirdi!

Nihayet arzularına göre dünyayı değiştirebilecek güce doğru uzandı.

Aniden, gökyüzü karardı ve gürültülü bir patlama yaşandı.

Olayların şaşkınlığındayken karanlık parmaklarından ona doğru tırmandı. Şok geçiren gözlerini yüzündeki çarpık gülümsemeye çevirdi.

“Hahaha. O kadar saf ve aptalsın ki. Gerçekten ölünün dönebileceğine inandın mı? Yoksa, Yeong Reung-Hyang’ın mezarından kazdığım zırh seni kör mü etti? Onun vücudunu deştim ve kesik kellesini merkezde gözler önün serdim. Yakında senin de kelleni alacağım ve nesiller boyunca şöhretim duyulacak!”

 

Hain! O suratı nasıl unutabilirdi? Karanlık enerji adamın görünüşünü eritti ve içindeki gerçek canavarı açığa çıkarttı. Bu dönüşüme şahit olurken, Hilal Pendulumuna erişmeye çalıştı ama mide bulantısı ve tiksinmeyle göğsünü tuttu.

“Binlerce yıldır uyuyan Kızıl Dao’yu uyandırdın. Seni buraya getirme çabasına değdi! Ve şimdi, arzularınla kör olan sen ona dokundun. Saf ruhunun karanlığa teslim olması an meselesi! Ruhunla birlikte vücudun yozlaşacak ve Kızıl Dao benim olacak...”

Bir anda hainin alnına Kadim Kılıcı sapladı. Ama sonra, önünde garip ve şeytani bir koku yayıldı.

Hain ölmemişti. Onun yerine güldü ve gizli bir kara taş yuttu.

 

“Gerçekten, orkidenin çocuğunu küçümsedim. Yalnızca Kızıl Dao’yu uyandırmadın, aynı zamanda ruhunu da yuttun! Daha da cezbedici bir av halini aldın. Hehehe.”

Hainin vücudu gizemli bir enerjiyle doldu ve kasları şişmeye başladıkça zırhı dağılmaya başladı. Aynı zamanda, düşünceleri düzensizleşmişti. Dünyaya olan hüsranının yanında daha da güçlü olup bir şeyi yok etme arzusu kafasında dönüp dolaşıyordu. Gördüğün her şeyi yok et. Yalnızca her şeyi sil.

 

Hain tamamen korkunç bir yaratığa dönüşmüştü ve duyulabilen tek şey Kadim Kılıcın yaratığın tırnaklarına karşı çıkarttığı çarpışma sesleriydi. Hain ona doğru aşağı baktı ve onunla alay etti, ama gerçeği biliyordu. Kızıl Dao’nun tam kontrolüne sahip birine karşı kazanamazdı. Tek yapabileceği topladığı karanlık enerjiyi yönlendirip onu lanetlemekti. Birkaç çarpışma sonrası, haine ölümcül bir yara bıraktı ve yaratık kan kusarak düştü.

“Kafanı kaldır ve aynaya bir bak! Bir canavara dönüştün! Hahaha. Hiç farkımız var mı? Artık Kızıl Dao seni seçtiğine göre, böyle bir küstahlığın sonu yalnızca o soysuz Yeong Reung-Hyang’ın kaderiyle aynı biter! Ahahaha.”

Hain yaratık bu son sözlerle kayboldu.

Bu kısa sürede ne olmuştu? Gerçekten hain mi onu buraya getirmişti? Yoksa her şey hissettiği boşluğun, yalnızlığın ve öfkenin bir illüzyonu muydu? Küçük bir iç çekmeden sonra ayağa kalktı, iki elinde de Kızıl Dao’yu tutuyordu.

Bu an, binlerce yıl sonra Kızıl Dao’nun ilk uyanışıydı.   

 

...O gün yağmurluydu ve karanlık gökyüzü sanki biri onu siyah bir mürekkeple boyamış gibi gözüküyordu.

Ölü çimlerin arkasında cansız bedenler istiflenmişti. Orada çatırdayan ateşlerin arasında delirmişçesine bir kahkahanın yankılandığını duyabilirdiniz. Sıcak orkide kokusu soğudu ve kan kokusu yeri kapladı.

 

Yere düşen yaralılar elbisesine tutundu ve merhamet için yalvardı. Onları Kızıl Dao’yla keserken yüzünde iğrenmiş bir ifade vardı. Kar çiçeği gibi beyaz yanaklarına kırmızı kan sıçramıştı.

Asil derslerle, görgü kurallarıyla ve diğerlerinin beklentisiyle kapanmış gerçek doğası, Kızıl Dao’nun gerçek gücüyle açığa çıkmıştı.

Sanki hiçbir şey olmamış gibi, sıradaki hedefine doğru yürümeye başladı. Vadi boyunca keskin bir kahkaha yankılandı ve bu neşenin nedeni hala gizemini koruyor

“Kana Kan.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Lahn’ın Uyanış Silahı ve Becerileri

Uyanış sonrası Lahn, yeni uyanış silahı - Kızıl Dao’yu kullanabilir.  Kızıl Dao iki kılıcın zincirle birbirine bağlanmasından oluşur.

Lahn silahı tutabilmek için iki elini birden kullanır ve düşmanlarına hızlı ve güçlü hareketlerle saldırır.

Zincirleri, özel saldırı olarak düşmanlara Kızıl Dao’yu fırlatmak için bile kullanabilir.

Lahn’ın düşmanlara mesafeli saldırma özelliği daha da güçlendi.

Artık yoğun hasar ve hızlı kombolarla düşmanlarını ezebilir.

Ek olarak Lahn, tüm sınıflar arasında en tehlikeli yakalama becerisine sahip. İşte Lahn’ın ana uyanış becerileri.

 

Çıldırma

Birden fazla hızlı vuruşla Kızıl Dao’yu savurarak yüksek hasar verir.

Ölümcül Dans

Bölgedeki düşmanlara saldırmak için vücudunu döndürür.

İsabet alan düşmanlar yere düşer ve kanama hasarı alır.

 

Kızıl Pençe

Kızıl Dao’nun gücünü kullanarak çok sayıda saldırı düzenler.

İlk isabet düşmanları düşürür ve kombonun geri kalanı hasar verir.

 

Ruh Baskını

Kızıl Dao’nun zincirlerini kullanarak düşmanları aşağı düşürür.

 

Kanlı Sıçrayış

Hızlıca ilerlerken yere yakın durur.

 

 

Uyanış Silahı - Kızıl Dao, Lahn’ın gerçek gücünü açığa çıkarıyor!

 

Maceracılar, sürekli desteğinizi bekliyoruz. Daha eğlenceli ve hoş haberlerle geri döneceğiz.

Teşekkürler!

0 Yorum