Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 18.07.2019 11:50 (UTC+3) [GM Notu] 64. Seviye Maceracı ile Röportaj
11

Merhaba Maceracılar,

Bu bir The MMORPG, Black Desert duyurusudur.

 

Black Desert Türkiye&MENA sunucusunda 1 Temmuz 2019 tarihinde, 64. seviyeye ulaşan bir Maceracı olduğunu tespit ettik.

 

İşte şimdi o Maceracı, Phðëñîx ile tanışma zamanı!

 

Black Desert dünyasında seyahat ederken hissettikleri, Black Desert’tan beklentileri ve çok daha fazlasını dinlemeye ne dersiniz?

 

 

GM_Egrin : Merhaba Phðëñîx, bize kendini kısaca tanıtır mısın? 

Phðëñîx: Merhaba, GM_Egrin. Seviye 64  Büyücü’nün sahibi Phðëñîx ben.

Arkadaşımın tavsiyesi ile Black Desert ile tanıştım. Kendimi bildim bileli MMORPG tarzı oyunlar oynarım.

 

GM_Egrin: Black Desert macerasına ne zaman başladın?  

Phðëñîx: Yaklaşık 8 ay kadar oluyor.

 

GM_Egrin: Phðëñîx adlı karakterinin Black Desert’taki kaçıncı karakterin olduğunu öğrenebilir miyim?

Phðëñîx: İkinci karakterim, ilk oynadığım karakter Cadı idi fakat Cadı’nın 1v1’de yetersiz kalmasından ötürü Büyücü karakterine geçiş yaptım. Aradığım herşeyi Büyücü’de buldum diyebilirim. Hani gerçek hayatta birisiyle karşılaşırsınız ve “İşte aradığım kişi” dersiniz ya Büyücü karakteri de benim için öyle.

 

GM_Egrin: Büyücü karakterini seçmenin ve bu denli emek vermenin özel bir sebebi var mı?

Phðëñîx: Bu zamana kadar oynadığım tüm MMORPG oyunlarda büyücü tarzı karakterler ile oynadım. Büyü yapmayı seviyorum.(: Bu kadar çok keyif aldığım bir karakteri gelinebilecek en iyi noktaya kadar getirmek istiyorum.

 

GM_Egrin: Seviye atlamak için avlanmaya çok fazla vakit harcamış olmalısın. Avlanma dışında Black Desert’ta en çok eğlendiğin içerik hangisi?  

Phðëñîx: 64. seviye olmak için gereğinden fazla vakit harcadım ve bu süre içerisinde beni eğlendiren şeyler, Klan Savaşları ve Fetih Savaşı oldu. Bu arada insanların sürekli  benimle uğraşıp, gelişmemi engellemeye çalışması ve başaramıyor olmaları beni çok eğlendirmişti.

 

GM_Egrin: Daha önce seviye 63’e ulaşan Maceracımızın karakterinin de Büyücü olduğunu hatırlıyorum. Sence PvE ve ya PvP’de Büyücü karakterinin avantaj ve dezavantajları nedir?  

Phðëñîx: PvE konusunda, karakterim bence Black Desert’ta en rahat grind yapan ve bu sayede kısa zamanda yol alıp hızlı gelişim sağlayan bir karakter. PvP konusuna gelecek olursak; PvE’deki kadar rahat bir karakter değil, sürekli çalışmanız ve pratik yapmanız gerek. Günlerinizi vermelisiniz ve bir gözünüz daima açık olmalı hata payı yok denecek kadar az, en ufak bir dikkatsizlik PvP veya GvG kaybetmenize sebep olabilir.

 

GM_Egrin: 64. seviyeye ilk ulaşanın sen olduğunu biliyor muydun? Ulaştığında neler hissettin? 

Phðëñîx: Evet biliyordum. Amacım bu yöndeydi, zor olanı istemiştim. Ulaştığım zaman da tarifi belli olmayan bir heyecan yaşadım. Bu seviyelere geleceğimi tahmin bile edemezken şu anda bu seviyede olmak sevindirici, başarmış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyorum.

 

GM_Egrin: Bu süreçte seni en çok motive eden şeyler nelerdi?  Bu süreçte karşılaştığın zorluklar oldu mu?

Phðëñîx: Bu süreçte beni en çok motive eden iki aile vardı. Aile diyorum çünkü bu iki klan Division ve Bushido, aileden de öte birer oluşumlar idi. Koşulsuz şartsız beni desteklediler ve desteklemeye devam ettiler. Her olayda arkamda durdular.Gece gündüz demeden 64. seviye olmam için seferber oldular. Bu iki klana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu süreçte karşılaştığım zorluk olmadı fakat eğlendiğim bazı şeyler oldu onlarıda aşağıda açıklıyorum;

Bir rekabet ortamının içerisinde idik ve diğer maceracılar sürekli beni hedefimden vazgeçirmeye çalıştı, fakat yılmadık. Hedef belliydi seviye 64 olunacaktı.


 

GM_Egrin: Kullanmakta olduğun ekipmanlar hakkında biraz bilgi verebilir misin? 

Phðëñîx: Neredeyse tüm inci eşyalarını ve karakterime uygun olan tüm eşyaları kullanıyorum. Kolyem ve küpelerim hariç hepsi IV seviyede. Bu arada Black Desert’a teşekkür ediyorum, 64. seviye kolyemi eksik etmemiş. :P

 

GM_Egrin: Bir sonraki hedefin belli mi?  

Phðëñîx: Seviye 65 olabilir (:

 

GM_Egrin: Black Desert’tan beklentilerin veya bizimle paylaşmak istediğin düşüncelerin nelerdir?  

Phðëñîx: PvP, GvG ve savaşlarda oluşan, dsync probleminin ortadan kaldırılması ve diğer oyuncular ile aramızda bulunan ping değerlerinin sabitlenmesi iyi bir PvP deneyimi için ihtiyacımız olan şeylerden bazıları. İkinci beklentim ise inci eşyalarının fiyatları üzerine olacak, inci eşyalarına güzel bir indirim bekliyoruz.

 

GM_Egrin: Değerli vaktini bize ayırarak röportaj yaptığın için çok teşekkür ederiz. Röportaj sona erdikten sonra ne yapmayı planlıyorsun?  

Phðëñîx: Let the hunt begin!

 

GM_Egrin: Gerçekten azmine hayran kaldık!  İyi eğlenceler dilerim! Gelecekte de Black Desert’a olan sevgini ve desteğini esirgeme lütfen. Tekrar teşekkür ederim!
Phðëñîx: Rica Ederim. <3

 

Türkiye & MENA Operasyon Ekibi

11 Yorum