Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 13.12.2017 18:20 (UTC+3) Pazaryeri İnci Eşyası Kısıtlaması
1

Merhaba,



 



Black Desert Online’a gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Kapalı Beta sürecinden açılış sürecine kadar bizlere vermiş olduğunuz destek bizi çok mutlu etti.



 



Black Desert ekibi olarak, hizmet başlangıcında sözünü verdiğiniz adaleti ve şeffaflığı sağlamak için elinden geleni yapıyor ve düşünce ve önerilerinize çok önem veriyoruz. Bize her zaman destek veren oyuncularımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.



Her zaman kullanıcılarımızın düşüncelerine ve bildirimlerine önem vererek ilerliyoruz. Bu nedenle hali hazırda yayında olan Pazaryeri kurallarını neden bu şekilde uyguladığımızı ve bu konuda neler yapacağımızı paylaşmak istiyoruz.



İnci eşyalarında kısıtlama olmamasının sebebi maceracılara, Acoin kullanmadan İnci eşyası alma fırsatı sunmaktı. Bu şekilde maceracılar, oyun içinde elde edebildikleri gümüş para ile İnci eşyalarına daha kolay bir şekilde ulaşabileceklerdi.



Fakat, Pazaryerinde beklediğimizden çok daha fazla İnci eşyasının, kısa zaman içinde satıldığını fark ettik. Bunun, oyunun adaletini etkileyebileceği ve oyun ekonomisine zarar verebileceğine inanıyoruz.

 



Bu yüzden, daha adil şartlarda bir yarış olması için, Pazaryerinde İnci eşyası satılması konusunda kısıtlama getirmeye karar verdik.

 



Önümüzdeki haftanın düzenli bakımından sonra 21 Aralık 2017 Perşembe günü, Pazaryerinde satılabilen İnci eşyaları kısıtlanacak. Önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bir açıklama yapılacaktır.



 



Şikayet, görüş ve önerilerinizi önemsiyor ve desteğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz .

Türkiye & MENA Operasyon Ekibi


1 Yorum