Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 31.12.2019 12:45 (UTC+3) 2020 Geliştirme Planları
7

 

Merhaba Maceracılar!

 

Black Desert’ın geliştirilmesinden sorumlu Baş Yapımcı, Jae-hee Kim, Calpheon Şöleni'nde 2020 Geliştirme Planlarını açıkladı!

Heidel Şöleni'nden sonra yapılan değişiklikleri ve 2020’de Black Desert’da gerçekleşecek yeni güncellemeleri yeniden özetledi. Hadi, birlikte okuyalım! 

 

Heidel Şöleni’nin Ardından...

- Heidel Şöleni'nden sonra çeşitli iyileştirmeler yapıldı. İşte kısa bir liste: Buff Arayüz yenilenmesi, ata binerken NPC'lerle konuşma, yükseltme için stack elde edebilmek adına daha fazla yöntem geliştirilmesi, Arayüz birleştirilmesi, İmparatorluk Teslimatı yenilenmesi, ve dahası.

- Okyanus Çağı, Kan Altarı, Shai Yetenekleri, Beste yükleme ve diğer muazzam güncellemeler.

- Henüz O'dyllita ve Bölge Savaşlarını gösterime sunamadık. Black Desert dünyasına yerlerini alabilmeleri için hala üzerinde çalışılması gereken bazı detaylar mevcut. Sizlere daha kaliteli içerikler sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte yeni içerikleri heyecanla beklerken sadece birazcık sabır göstermenizi rica ediyoruz.

- Balık Çiftliği'e gelince, geçmişte olası bir fikir olarak sunulmuştu ancak bu içerik o kadar güzel geri bildirimler aldı ki, yakında bu içeriği geliştirmeye başlamayı düşünüyoruz.

 


Şu An Geliştirilmekte Olan İçerikler

1. Aktarım

- Aktarımı geliştirirken, başlangıç odağımızı mevcut var olan sınıflara yönelttik. Asıl plan, yıl sonuna kadar tüm sınıflar için Aktarım içeriğini getirmiş olmaktı. Ancak sizlere sunduğumuz içeriklerin hep daha iyisini hedeflediğimiz için, çalışmalarımızda bir adım geride olsa da daha sağlam adımlarla ilerlemeyi hedefledik.

- Bu, özellikle Vahşi Aktarımı için geçerli. Tamamlamaya oldukça yaklaşmıştık, ancak bir takım eksiklikleri olduğuna karar vermemiz sebebiyle geliştirmeye devam ediyoruz.

- Aktarım, Ocak ayının ortalarında Cadı ve Büyücü ile başlayarak, izleyen haftalarda da Striker, Mistik ve Lahn Aktarımları birbirini takip edecek.

 

  • 2. Guardian - Işığın Avcısı

- Guardian, anılarını kaybedeceğini bile bile Kara Ruh ile anlaşma yapar. Öyle ki, tanrıları taklit edebilen İlahi Alev Ynix'i geri almak için Sonsuz Kış Dağı'na iner.

- Ynix'in takipçileri ile tanışır ve Kara Ruh ile olan yolculuğunda İlahi Alev’in sınavına tabi tutulur.

- Guardian, alevlerin hakimi olmak için Ynix'e sahip olur. Artık düşmanlarını öldürmek için yeni, güçlü bir silah kullanacaktır.

- Guardian'ın Uyanış Silahı bir sırıklı silaha benziyor, ancak kılıcının içinde İlahi Alev yanıyor.

- Guardian, yeni bulduğu güçleriyle yıkıcı becerileri kullanabilir. Havalandığı ve yere vurduğu, küçük bir hareketle inanılmaz bir güç ortaya çıkaran ve benzeri birçok hayranlık uyandıran beceriler öğrenir.

- Guardian Uyanışı için var gücümüzle geliştirme çalışmalarımız devam ediyor!

 

  • 3. O'dyllita

- Kara Ruh, Kadim Edana, Elionizm ve Sylvia, Black Desert'in dünya görüşünün temel taşlarından bazılarıdır. Masalın Tanrıça Sylvia'nın çocuklarıyla ilgili bir başka bölümü O'dyllita'ya eklenecek.

- Hikaye, Kamasylvia'dan çılgın bir kan davası yüzünden kovulan Ahib'i, bir zamanlar çorak olan O'dyllita topraklarının arkasındaki sırları ve ölümsüz kimyager Caphras'ı anlatacak.

- Sağlam gövdeye bağlı bir boğa kafasına sahip Turo'ya karşı yeni ve heyecan verici savaşlar, Kadim Uygarlığın teknolojisi ile güçlendirilmiş heybetli Golemler ve Ahib (Ganelle’nin zulmü tarafından kovalanan Vedir), Maceracılarımıza sunulacak.

 

▲ Turoların Bölgesi

 

Dikenli Kale Manzarası

 

▲ O'dyllita’nın Başkenti

 


▲ Kadim Golem Bölgesi

 


▲ Kadim Golem Bölgesi

 


Dikenli Kale’nin İçi

 

4. Dikenli Kale

- Dikenli Kale, O'dyllita'nın güney ucunda yer almaktadır. Daha önce olanın aksine, bu adadaki yeni bölge Maceracılara hem PvP hem de PvE seçenekleri sunacak.

 

 

- Dikenli Kale'ye birden fazla giriş mevcut. Başlangıçta, Maceracılar kaleye tek bir giriş üzerinden erişebilecekler. Daha fazla görev tamamladıklarında ise, bölgenin merkezine ulaşabilecekler.

- Bu bölgede Maceracılar birbirleriyle savaşmayı veya birbirleriyle işbirliği yapmayı seçebilirler.

- Bu bölge, gelecekte gerçekleşecek O'dyllita güncellemesine dahil edilecek. Bu içerik ile ilgili daha fazla ayrıntı eklemeyi planlıyoruz, bu yüzden lütfen Global Lab'i takip etmeye devam edin.

 

5. Kara Yıldız Savunma Teçhizatı

- Yeni bir boss savunma teçhizatı geliyor. Kara Yıldız Savunma Teçhizatı, sıradan boss savunma teçhizatlarından bir hayli farklı olacak.

 

 

- Mevcut boss savunma teçhizatlarının değerini kaybetmemesi için yapılacak değişiklikleri dikkatlice inceleyeceğiz.

- Mevcut boss savunma teçhizat parçalarını, en eski kısımlarından başlayarak yavaş yavaş güncelleyeceğiz.

 

6. Papua Crinea

 

- Papua Crinea, Black Desert dünyasının eteklerinde bulunan bir ada bölgesi ve sevimlilikleriyle tanınan ikonik ahbaplar Papular ve Crioların evidir. Burada birbirlerine karşı ‘The Thousand Years’ War’ olarak adlandırılan muazzam bir savaşı sürdürüyorlar.


 

- Bu adalarda tanıyacağınız Papu ve Crio, diğer bölgelerde tanıştıklarınızdan çok farklı olacak. Diyaloglar, görevler ve bilgi gibi aktivitelerin çoğu, yerel adalılar tarafından belirlenen benzersiz kurallarla uygulanacak.

- Adanın yerlisi Papu ve Crio arasında taraf seçmeniz gerekecek. Canavarlarla savaşın, ya da kamplardan birinin hayatta kalma savaşına katılması için bir dizi görev yapın!

- Papu ve Crio aralarındaki düşmanlık nedeniyle, eğer Papu'ya yardım ederseniz Crio ile aranız kötü olacak, veya tam tersi. Bin yıldır kavgalı olduklarını bildiğimiz için, bu hiç de şaşırtıcı değil.

- Uzun zamandır savaştıkları için gardlarını indirmeleri de biraz zor. Adalarda karşılaşacağınız Papu ve Crio çoğunlukla yabancılara karşı pek misafirperver değiller. Peki bu ahbaplarla nasıl arkadaş oluruz? Gelecek hafta Global Lab'da sunulacak daha fazla ayrıntı için yenilikleri takip etmeye devam edin!

 


 

Black Desert, 2020 yılında Maceracılarımızın dört gözle bekleyeceği heyecan verici güncellemeler sunmaya devam edecek.

Papu ve Crio'nun perde arkasındaki sırların ortaya çıkacağı Papua Crinea'dan, İlahi Alev'in yargılanması sırasında Guardian'ın uyanışı, ve daha da fazlasına!

2019 yılında bizlere verdiğiniz sonsuz desteğe minnettarlığımızı göstermek ve şükranlarımızı sunmak için, sizlere Valks'ın Tavsiyesi (+100) ve Cron Taşı içeren hediyeler hazırladık.

 

Bu hediyeler için, 1 Ocak 2020'de oyun içi postanızı (B) kontrol edin!

2020 yılının tüm Maceracılarımıza mutluluk getirmesini diliyoruz.


※ Kurallar

- Valks'ın Tavsiyesi (+100) ve Cron Taşı x200 eşyalarının bulunduğu bu posta, 8 Ocak 2020 (Çar) bakımından önce kaldırılacaktır. Lütfen kaldırılma tarihinden önce bu postadaki eşyaları aldığınızdan emin olun.

- 1 Ocak 2019, 00:00 - 31 Aralık 2019 23:59 saatlerinde oyuna giriş yapmış olan tüm aileler, hediyeleri elde etmeye hak kazanır.

7 Yorum