Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 18.01.2020 16:00 (UTC+3) 2020'nin İlk Yarısı için İçerik Güncelleme Rotası
5

 

Merhaba Maceracılar! 

 

2020'nin ilk GM Notu… 2020'nin İlk Yarısı için İçerik Güncelleme Rotası!


Asıl meseleye gelmeden önce, sizlere mutlu bir yeni yıl dilemek istiyoruz. 2020'de Black Desert ile de eğlenceli maceralar yaşamaya devam edeceğinizi umuyoruz. (๑•̀ㅂ•́)و✧


O halde başlayalım!

 



1. Guardian Çıkışı

 

  • Gelecek hafta! Yepyeni “Guardian” sınıfı için güncelleme önümüzdeki bakımla birlikte geliyor.

 

Guardian videosunu izleyin ve sonsuz kışın soğuğuna bürünmüş acımasız koruyucu Guardian'a bir göz atın.

 

  • 2. Guardian Uyanış

Tanrıları bile yakabilen ilahi alev Ynix'i ararken unutulmuş anıların karmaşasından kurtulan Guardian, ışığın avcısı olarak geri döner. Kara Ruh ile olan yolculuğunun sonunda Guardian, Ynix'in takipçileri ile tanışır ve Kara Ruh ile olan yolculuğunda İlahi Alev’in sınavının üstesinden gelir.

 

Şimdi Ynix'i elinde tutan Guardian, düşmanlarını alevin hakimi olarak öldürmek için devasa bir silah kullanıyor.

 

Guardian Uyanış videosunu inceleyelim!

 

 

Guardian’ın uyanış silahı, sırıklı silah olarak da adlandırılan bir tebere benziyor. Ancak bu silahın benzersiz bir özelliği var; bıçağında kutsal alev yanıyor.

 

Guardian, bu gücü sayesinde yıkıcı beceriler kullanıyor.
O zaman Guardian'ın başlıca Uyanış Becerilerine göz atalım. Yere vurup alevler oluşturduktan sonra taarruz ederek düşmanına alevler saçan "Vahşi Taarruz", alevler fışkırtarak yakınındaki düşmanlarını yakıp kül eden "Tanrısal Alev", Uyanış Silahı olan Jördun'u genişçe savurarak düşmanına saldırdığı “Kutsanmış Ateş” ve havada süzülerek ateşin kuvvetiyle düşmanını yakan “Gökten Gelen Ceza” becerilerine sahiptir.

 

Peki, Uyanış'ı ne zaman oynanabilir olacak?

 

Guardian’ın Uyanış güncellemesi 5 Şubat bakımı için hazırlanıyor. O zamana kadar Uyanışını heyecanla bekleyeceğinizi umuyoruz.

  • 3. Yeni Bölge O'dyllita

Sıradaki yeni bölge - O'dyllita.

 

▲ Turoların Bölgesi

 

O'dyllita, Kara Ruh'un hikayeleri, Kadim Edana, Elionizm ve Slyvia'nın çocuklarının - Black Desert dünyasının temel taşlarının- sonuca varacağı yerdir.      

Hikaye, Kamasylvia'dan çılgın bir kan davası yüzünden kovulan Ahib'i, bir zamanlar çorak olan O'dyllita topraklarının arkasındaki sırları ve ölümsüz kimyager Caphras'ı anlatacak.

 

Dikenli Kale Manzarası

 

Sağlam gövdeleri ve boğa benzeri kafaları, eski teknolojilerle güçlendirilmiş kuvvetli golemleri ve Ahib - Kamasylvia'yı fethetme hedefi ile tüketilen ve daha karanlık bir yola doğru giden Turo…  

Hepsi, O'dyllita'daki yaklaşan yolculuğunuzdaki derin ve ilgi çekici hikayelerin bir parçası.

 

▲O'dyllita’nın Başkenti

 

▲ Kadim Golem Bölgesi

 

▲ Kadim Golem Bölgesi

 

▲ Dikenli Kale’nin İçi

 

Şu anda Kamasylvia Yenileme Görevleri'nin yerelleştirilmesini tamamlamak için çalışıyoruz. Bunun yanısıra, 2020'nin ilk yarısında güncellemesini yayınlamayı hedeflediğimiz O’dyllita geliştiriliyor. Kamasylvia Yenileme, hikayesi açısından Koreli Maceracılardan olumlu tepkiler aldı, diğer Maceracılarımızın da aynı şekilde hissedeceklerine inanıyoruz.

 

  • 4. Aktarım Güncellemeleri

Geçen yıl 4 Aralık'tan beri bu yana - Savaşçı, Okçu, Valkyrie, Avcı, Musa, Maehwa, Kunoichi, Ninja, Sahire, Vahşi ve Kara Şövalye - toplam 11 sınıfa arka arkaya Aktarım güncellemesi yapıldı. 

 

▲ Kunoichi ve Ninja Aktarım güncellemesi

 

▲ Kara Şövalye Aktarım güncellemesi

 

Henüz Aktarım güncellemeleri tamamlanmayan sınıflar için, geliştirmeye ve üzerinde çalışmaya devam ettiğimizi bilmenizi isteriz.

 

2020'nin ilk yarısında tüm Aktarım güncellemelerini tamamlamak amacıyla geliştirmeler tüm hızıyla devam ediyor, lütfen sabırlı olun!

 

Size bu güncellemeleri en kısa zamanda sunmak için daha fazla çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.

 

  • 5. Papua Crinea

 

Papua Crinea, sevimli ve ikonik Papu ve Criolara ev sahipliği yapan bir adadır. Çok sevimli olsalar da, bu ikisi Black Desert dünyasının bu ücra köşesinde büyük ve korkunç bir savaş yaşıyorlar.

 

Papua Crinea, Black Desert dünyasındaki geçmiş deneyimlerinizden daha farklı bir deneyim sunan bir yerdir. Görevleri kabul ettiğinizde Papu veya Criolar arasında bir taraf seçmek zorundasınız, hatta bir Papu veya Crio'ya dönüşebilir ve canavarlarla savaşabilirsiniz.

 

Bununla birlikte, Papu ve Criolar arasındaki düşmanca ilişkiler nedeniyle, bir tarafa yardım etmek, diğer tarafla aranızın bozulmasına sebep olacak.

 

Bu adada tanıştığınız Papu ve Criolar, daha önce karşılaştıklarınızdan tamamen farklı. Burası -diyaloglar, görevler ve bilgi gibi- tüm etkileşimlerin adanın benzersiz kurallarına uyduğu bir yer.


2020 yılının ilk yarısındaki güncelleme ile birlikte bu yenilik size ulaştığında, bin yıllık bir tarih ve hayatta kalmak için umutsuz bir savaş deneyimleyebileceğiniz Papua Crinea'da bize katılacağınızı umuyoruz.


Beste ve Performans

  • Ve tanıtmak istediğimiz son içerik, Shai’nin müzikal performansı.

Videoya bir bakalım!

 

 

Maceracılar tarafından bestelenen muhteşem ve hayran bırakacak müzikleri duymak için sabırsızlanıyoruz! ♬

 

2020'de Black Desert'in daha keyifli ve yepyeni olması için elimizden geleni yapacağız. Desteğiniz ve sevginizin yeni yılda da bizimle olacağını umuyoruz.

 

Sonra bir kez daha!

Mutlu Bir Yıl Sizinle Olsun~♥

5 Yorum