Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 12.03.2020 00:00 (UTC+3) [Steam] Diğer Bölgelere Olağandışı Giriş Hakkında Bilgilendirme
2

 

Merhaba Maceracılar.

Öncelikle Steam İndirimi etkinliği esnasında Black Desert satın alan ve farklı bir bölgeye olağandışı bir biçimde bağlanmak sebebiyle oyunu oynarken zorluklarla karşılaşmaya devam eden Maceracılarımızdan özür dilemek istiyoruz.

Bu sorunu çözmek için Steam ile yakın temas halindeyiz ve aynı zamanda kendi önlemlerimizi de almaktayız.

 

Duyuru yoluyla aldığımız bilgilerle bazı Maceracılar için 2 Mart (Pzt) günü bu sorunu çözerken, şu anda bu sorunla hala karşılamakta olan Maceracılarımızdan aşağıdakileri not etmelerini istiyoruz.

[Link]

 


1. [Hesap Silme Başvurusu] aracılığıyla bize ulaşan Maceracıların bu sorunu yaşayan [Black Desert] Steam hesapları silindi ve artık kayıt olabilirler.1. 01 Nisan (Çar) tarihine kadar [Hesap Silme Başvurusu] aracılığıyla bize ulaşan maceracılar, bu sorunu içeren [Black Desert] Steam hesaplarını sildi ve artık yeniden kaydolabiliyorlar.

Hesap Silme Başvurusu gönderimlerini kabul etmeyi 02/04/2020 tarihinde durdurduk. Hesap silme başvurusunda bulunmak istiyorsanız, lütfen Destek aracılığıyla bize ulaşın.

       

2. Bununla birlikte, Steam hesabınızdaki paket veya paketler, bölgenize ait değilse veya istemci farklı bir bölge üzerinden açılıyorsa, lütfen [Steam Destek] ile iletişime geçin.

       

3. Hesabınız silinmediyse veya henüz bir başvuru göndermediyseniz, lütfen [Hesap Silme Başvurusu]'nu doldurun ve iletin.3. Silinmemiş veya henüz bir başvuruda bulunmamış hesabınız var ise, hesap silme başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bilgiler ile birlikte lütfen [Destek > Oyuncu Destek] aracılığıyla  bize ulaşın.

- Steam Kimliği (17 haneli sayı):

- Yanlışlıkla erişilen bölge: Türkiye / Tayland / Güneydoğu Asya / Rusya (Birini seçin)

- Yanlış bölgeye kaydolurken kullanılan e-posta adresi:

※ Bazı başvuruların 17 basamaklı Steam Kimliği olmadan veya yanlış bilgilerle gönderildiği, bunun sonucunda bu hesapların işlenmeye uygun olmadığı tespit edildi. Hesabınız işleme koyulmadıysa ve  "Geçersiz Steam Hesabı" hatası alıyorsanız, lütfen yeniden [Hesap Silme Başvurusu] yapınız. Hesabınız işleme koyulmadı ise lütfen "Geçersiz Steam Hesabı" hataso alacağınızı unutmayın.

 

Hesap bilgileriniz doğrulandıktan sonra, hesabınızın işleme koyulmasının yaklaşık 1 ~ 3 gün süreceğini lütfen unutmayın. hesabınız, takip eden haftalık planlanan bakımlar sırasında işlenecektir.

Hesap bilgileriniz doğrulandıktan sonra, hesabınızın  haftalık planlı bakımın ardından Perşembe günü işleme alınacağını lütfen unutmayın.


Steam Kimliği nasıl kontrol edilir?

- Steam istemcisine veya bir web tarayıcısına giriş yapın

- Steam profilinizi girdikten sonra, ekranın üst kısmındaki URL'yi 17 haneli kimlik için kontrol edin.

※ Başvuruda bulunan birçok Maceracı bize yanlış Steam Kimliği gönderdi. Lütfen Steam Kimliğinizi dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Steam ID Örneği) 12345678912345678

 

Teşekkür ederiz.

 

2 Yorum