Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 10.04.2020 10:30 (UTC+3) Evde Kalın ve Güvende Olun
11

 

 

Maceracılar!

Umarız bu zorlu zamanlarda sağlıklı kalabilmek adına hepiniz evinizde kalıyorsunuzdur. Biz de benzer durumlar yaşadığımız için, sizin, ailenizin ve içinde bulunduğunuz toplumun günlük yaşamlarınızdaki olağanüstü değişiklikleri gerçekten anlıyoruz.

Black Desert'ın size çok ihtiyaç duyduğunuz bir çıkış ve kaçışı sağladığını, dünya çapında benzer maceralar yaşayan diğer Maceracılar ile bağlantı kurmanın, bu zor duruma biraz sevinç ve eğlence katmaya yardımcı olduğunu umuyoruz.

Black Desert dünyasında bir arada kalmanıza yardımcı olmak için, evlerinizi dekore etmenize ve konforlu bir yer haline getirmenize yardımcı olacak küçük bir hediye göndereceğiz.

※ Kamasylvia Mobilya Seti'ni almak için oyun içi postanızı kontrol edin. Postanın süresi 30 gün sonra otomatik olarak dolar, bu nedenle bu eşyaları belirtilen tarihten önce aldığınızdan emin olun.

 

Tüm Maceracılarımızın yetkililerinin kural ve rehberliklerine saygı duyduklarını ve yerine getirdiklerini umuyoruz ve hepimizin normal, günlük faaliyetlerimize yeniden ulaşabilmemiz adına bu zor zamanların mümkün olan en kısa sürede sona ermesini sağlamak için üzerimize düşenleri yerine getiriyoruz.

Son olarak, Black Desert'e gösterdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Size ve ailenize en iyi dileklerimizi iletiyoruz.

11 Yorum