Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 13.05.2020 07:00 (UTC+3) Black Desert ile Birlikte Yardım Edin! etkinliğine katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz.
2

 

 

 

Merhaba Maceracılar! 

 

Black Desert ve Black Desert Mobile Maceracılarının birlikte katıldığı “Black Desert ile Sevgi Paylaşma Projesi!” etkinliğini hatırlıyor musunuz? Dünyanın dört bir yanındaki Maceracıların içten duygularını bir araya getiren önemli bir etkinlikti.

Aralık 2019'da Maceracılar, uluslararası tıbbi insani yardım kuruluşu olan Sınır Tanımayan Doktorlar'a ilk kez bağışta bulunarak yürekten çabaladılar. Kısa bir süre önce, Şubat 2020'de bir kez daha yardım etkinliği düzenledik.

 

["Black Desert ile Sevgi Paylaşma Projesi!" Etkinliğine Göz Atın]

 

İkinci yardım etkinliği “5.000.000 [Etkinlik] Paylaşma Simgesi” satışı hedefiyle başladı. Sadece 7 gün içinde bu hedefe ulaşıldı ve nihai toplamda satılan “6,167,207,984” paylaşma simgesi ile şaşırtıcı bir şekilde asıl hedefimizin 1.200 katına ulaştık.

 

Bunun, dünyanın sınırlarının ötesine geçen herkesin samimi cömertliğinin bir sonucu olduğuna inanıyoruz, teşekkür ederiz.

 
Türkiye'deki yıkıcı depremlere ve Avustralya'daki benzeri görülmemiş orman yangınlarına yardım sağlamak için yürekten duygularınız, “Türkiye Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve Avustralya NSW Kırsal İtfaiye”ye içtenlikle ulaştırıldı. Kısa bir süre önce, Türkiye Arama Kurtarma Derneği ve Avustralya Kırsal İtfaiye Teşkilatı tüm Maceracılarımıza şükranlarını sundular.

 

           

▲ Avustralya NSW Kırsal İtfaiye ve Ekibinden Takdir Belgesi

 

 




▲ Türkiye Arama Kurtarma Derneği'nden Teşekkür Mektubu



Maceracılarımız sayesinde paylaşmanın önemini bir kez daha deneyimledik ve bu anlamlı etkinliğe katılan herkese gerçekten minnettarız.

 

Pearl Abyss, son zamanlarda yaşanan zorluklarla mücadele eden “Sağlık Ekipleri ve Gönüllüler”e bağış yapmak ve dünya çapında felaketlerin yol açtığı zorlukların ve zararların üstesinden gelmek için elinden geleni yapıyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Türkiye ve Avustralya'nın zorluklarının üstesinden gelmesine yardımcı olduğumuzdaki gibi mevcut zor zamanların ve zorlukların üstesinden gelmeyi umuyoruz.


Bizlerle birlikte yardım projelerimize destekte bulunan herkese teşekkür etmek istiyoruz ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın sevincini sizlerle paylaşıyoruz; anlamlı bir yardım kültürü oluşturmak ve teşvik etmek için  çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

Bugün de Black Desert'ta mutlu ve keyifli bir macera geçirmenizi diliyoruz.

 

Teşekkür Ederiz.

 

2 Yorum