Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 14.05.2020 00:00 (UTC+3) Heidel Şöleni: EVDE Etkinliğine Davetlisiniz!
25

 

 

Black Desert, Maceracılarla yüz yüze görüştüğümüz ve beraber hatırlanacak anlar yaşadığımız birçok farklı çevrimdışı etkinlik gerçekleştirdi. Ne yazık ki, son zamanlarda dünya çapında karşılaştığımız zorluklar, bu tür çevrimdışı toplantılara ev sahipliği yapmamızı zorlaştırdı.

Buna rağmen  herkesi bir araya getirmek istedik ve bu nedenle Pearl Abyss olarak çevrimiçi bir etkinlik hazırlamaya başladık!

 

Black Desert Heidel Şöleni: Evde etkinliğinde yeniden bir araya gelelim.

Şimdiye kadar sizinle olan etkinliklerimiz, geliştiricilerle tanışmanız ve gelecek güncellemeler hakkında haberler duymanız için belirlenen özel bir yer ve zamanda oldu. Ancak, sosyal mesafeyi göz önünde bulundurarak, “Black Desert Heidel Şöleni: Evde” adlı bir çevrimiçi etkinliğe ev sahipliği yapacağız; ve bu adının gerektirdiği üzere bu etkinlik, Maceracılarımızın kendi evlerinin konforunda Black Desert'in keyfini sürerken yaşadıkları unutulmaz bir deneyim olacak!

 

■ Black Desert Heidel Şöleni: Evde

 

 

Dünyanın dört bir yanından Maceracıları bir araya getirmek istiyoruz.

Dünyanın diğer ucunda Black Desert'i sizin kadar seven Maceracılar kimler? PC ile karşılaştırıldığında, konsolda Black Desert oynamak nasıl bir deneyim?

Sadece çevrimiçi bir etkinlikle mümkün kılınan bu dünyanın dört bir yanından Maceracılarla tanışmak için bir fırsat! İster PC ister konsol olsun, Black Desert Heidel Şöleni: Evde Etkinliği Pearl Abyss tarafından sunulan birçok farklı sunucudan Maceracılar için düzenlenen bir etkinliktir.

Yani, sadece Kore, Japonya, Rusya, Kuzey Amerika, Avrupa, Tayvan, Güney Amerika, Tayland, Güneydoğu Asya, Türkiye ve MENA'dan PC'de oynayan Maceracılar değil, aynı zamanda Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'dan konsolda oynayan Maceracılar da bir araya getiriliyor!

 

Black Desert Heidel Şöleni: Evde etkinliğinde sesinizi duyurun.
Birbirimizi selamlayamamamız ve yüz yüze görüşmemize rağmen, Black Desert Heidel Şöleni: Evde etkinliği, hala herkesin sesini duymamız için değerli bir yer ve zaman.

Daha keyifli ve anlamlı bir çevrimiçi etkinlik sağlamak için Heidel Prensesi Jarette Maceracılarımıza davetiye gönderdi. Davetini alanlarınız eğlenceli bir etkinliğe katılmak için özel bir yerde bir araya getirilecek. Ayrıca, değerli geri bildirimlerinizi geliştiricilere doğrudan verme şansına sahip olacaksınız!

 

 ■ [Prenses Jarette’nin Davetiyesi]?

[Prenses Jarette’nin Davetiyesi] nedir?

Heidel Şöleni: Evde etkinliği için Black Desert dünyasında özel olarak hazırlanmış bir şölen salonuna girmenizi sağlayan bir bilet.

[Prenses Jarette'nin Davetiyesi]'ni nasıl alabilirim?

Prenses Jarette’nin Davetiyesi'ni almak için aşağıdaki link üzerindeki anketi dolduran Maceracıların arasından, en fazla 200 Maceracı seçilecek.

[Prenses Jarette’nin Davetiyesi]’ni almanın faydaları nelerdir?

Özel bir etkinliğin tadını çıkarmak ve geliştiricinin Soru-Cevap zamanı geldiğinde cevaplanan sorularınızı görebilmek için Heidel Şöleni günü çevrimiçi bir şölen salonuna götürüleceksiniz. Ayrıca, özel bir Unvan ve ödüller de alacaksınız, bu yüzden katıldığınızdan emin olun!

[Prenses Jarette’nin Davetiyesi]'ni almasam da Heidel Şöleni'ne katılabilir miyim?

Elbette! Black Desert Heidel Şöleni: Evde etkinliği Black Desert’in resmi Youtube ve Twitch kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Herkesin desteğini dört gözle bekliyoruz! ♥

 

■ [Prenses Jarette'nin Davetiyesi] Anketi

Anket Süresi

- 13 Mayıs, 2020 (Çar) - 17 Mayıs, 2020 (Cmt) 23:59 

Anket Linki

[Anket'e Git]

Seçilecek Maceracı Sayısı

- En fazla 200 Maceracı

Seçim Duyurusu

- 19 Mayıs, 2020 (Sal) 

Teslim Tarihi

- 27 Mayıs, 2020 (Çar) bakımı esnasında

  

Heidel Şöleni: Evde etkinliğini sesinizle doldurun.

Sadece iyi dilekler, hatta cesaretlendirme sözleri olabilir, böylece dünyanın dört bir yanındaki farklı dil ve kültürlere sahip Maceracılar devam eden maceralarını paylaşabilirler!

Bize [Princess Jarette’nin Davetiyesi] Anketi aracılığıyla kaydettiğiniz bir video gönderirseniz, bu video Heidel Şöleni: Evde için kutlama montajımıza dahil edilebilir. Videonuz dahil edilmek üzere seçilirse, alacağınız özel bir ürün paketi var, bu yüzden katıldığınızdan emin olun!

Bu video sadece sizin olduğunuz bir kayıt olmak zorunda değil, arkadaşlarınızla eğlence dolu bir video da ekleyebilirsiniz. Geride durmayın ve kendinizi tüm kalbinizle ifade edin!

 

▼ Kurallar

- [Princess Jarette’nin Davetiyesi] almak için seçilen Maceracılar 18 Mayıs 2020 (Pzt) tarihinde resmi web sitesinde ilan edilecektir. Ancak duyuru tarihi şartlara bağlı olarak değişebilir.

- [Prenses Jarette’nin Davetiyesi] anketini doğru şekilde dolduran tüm Maceracılardan en fazla 200 Maceracı seçilecek. Seçilen Maceracılara e-posta yoluyla ayrı ayrı ulaşılacaktır.

- Seçim duyurusunda "Prenses Jarette’nin Davetiyesi" ile ilgili daha fazla bilgi verilecektir.

- Oyun içi ödüller ile ilgili daha fazla detay seçim duyurusunda verilecektir.

- [Prenses Jarette’nin Davetiyesi] başka bir kişiye verilemez veya devredilemez.

- Etkinlik içeriği ve süresi bazı durumlarda değişiklik gösterebilir ya da iptal edilebilir. Değişiklik olması durumunda etkinlik sayfası üzerinden bildirilecek, ayrı bir duyuru yapılmayacaktır.

- Uygunsuz yollarla etkinliğe katıldığınız takdirde diskalifiye edilebilir, hesabınız kısıtlanabilir veya ödülünüz iptal olabilir.

- Kullanıcı Sözleşmesini ihlal etmek, kazananların açıklamasından sonra bile  diskalifiye edilmenize ve ödüllerin geri alınmasına neden olabilir.

- Etkinlik hakkındaki sorularınızı lütfen [Destek] üzerinden bize iletiniz.

- Bu etkinlik [Black Desert Etkinlik Kuralları] çerçevesinde düzenlenmiştir.

 

Maceracılarımızı yüz yüze görmek istesek de, hayal kırıklığımızın bir kısmını yatıştırmayı ve Heidel Şöleni: Evde etkinliğinde herkesle güzel vakit geçirmeyi umuyoruz.

30 Mayıs'ta Black Desert dünyasında sizi bekliyor olacağız. Görüşmek üzere!

 

 

25 Yorum