Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 27.07.2020 00:00 (UTC+3) Yaz Sezonu Programı ve Hashashin Çıkış Duyurusu
37

 

 

Merhaba Maceracılar!  

BlackDesert sezon sunucularına gösterdiğiniz inanılmaz sevgi ve ilgi için hepinize teşekkür etmek istiyoruz.  Birçok Maceracı Yaz Sezonunun başlangıcından hemen sonra sezon sunucularında oynamaya başlamışken, aramıza katılmak üzere olan yeni sınıf “Hand of Aal, Hashashin” sınıfının ne zaman çıkacağı ve hızlıca çıkmasına dair talepler hakkında bir çok soru aldık. 

 

Her zaman Maceracılarımıza yeni sınıfları hızlı bir şekilde tanıtmakla kalmayıp aynı zamanda karakterlerini geliştirmelerine yardımcı olma yollarını aradık. Bu yüzden Maceracılarımızın sezon sunucularındaki yeni sınıfları seviyelendirip geliştirebildiklerinde daha fazla eğleneceklerini hissediyoruz.

Tabii ki, her yeni sezonun başında yeni bir sınıf yayınlamamız zor olacak, ancak mümkünse Maceracılarımızın gelişmesine olabildiğince yardımcı olabileceğimiz bir yöne gitmek istiyoruz. 

   

Yukarıdaki nedenlerden dolayı, Yaz Sezonunun bitiş tarihi, başlangıçta ilan edilen tarihten daha erken olan 26 Ağustos (Çar) tarihli bakıma taşınacaktır. 

 

Şu anda sezon sunucularında oynayan bazı Maceracılar, daha önceki bitiş tarihinin bir sonucu olarak karakterlerini geliştirme konusunda baskı hissedebileceğini anlıyoruz. Bu Maceracılara yardım etmek için, Yaz Sezonunda karakterinizi geliştirmek için çeşitli gerekli eşyalar elde edebileceğiniz etkinlikler hazırlıyoruz. Buna ek olarak, sezon sunucularında zamanlarının yeterli olduğunu hisseden bir Maceracıysanız, 5 Ağustos (Çar) bakımından sonra yaz sezonundan erken mezun olabilirsiniz.  

 

Yaz Sezonu programındaki değişiklikle birliktegünlük Sezon Meydan Okuma ödüllerini 20/8 ile 26/8 tarihleri arasında alabileceğiniz bir etkinlik gerçekleştirilecek. 

   

Avantajlar ve ödüller de dahil olmak üzere erken mezuniyet hakkında daha fazla bilgi için, lütfen bu bağlantı üzerindeki [GM Notu] na göz atın. 

 

Programla ilgili ayrıntılar için lütfen aşağıya bakın. 



Yaz Sezonu Programı 

5 Ağustos (Çarbakım sonrası 

- Erken Mezuniyet Dönemi Başlangıcı 

 

26 Ağustos (Çarbakım sonrası 

- Yaz Sezonunun Bitişi 

- Kara Ruh Paso İndirimi, Sezon Pasosu ve Black Spirit Paso Meydan Okuması Bitişi 

- Yeni Sınıf Hashashin ve Sezon Karakterleri için Ön Oluşturma Başlangıcı 

 

Eylül (Çarbakım sonrası 

- Yeni Sezonun Başlangıcı  

- Yeni Sınıf Hashashin Güncellemesi 


Sezon sunucularında keyifli maceralar yaşamaya devam edeceğinizi umuyoruz. Lütfen Aal of Hand, Hashashin için bizi takip etmeye devam edin! 

Teşekkür ederiz.

37 Yorum