Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 02.09.2020 07:00 (UTC+3) Yaz Sezonu Eşya Dönüştürme Değişiklikleri
11

 

 

Merhaba Maceracılar, 

 

Öncelikle, Yaz Sezonu sunucularından keyif alan ve önümüzdeki Sonbahar sezonu için bize inanılmaz sevgi ve heyecan gösterdikleri için tüm Maceracılarımıza teşekkür etmek istiyoruz. 

 

Bazı Maceracıların Sonbahar sezonu başlamadan önce Tuvala ekipmanlarını dönüştüremediğini veya mezun olamadığını anlıyoruz. Bu nedenle, Sonbahar Sezonunun başlangıç günü olan 2 Eylül'deki bakım sırasında “Sezon Sonu Sunucusu”nda bazı değişiklikler yaptık.

 

Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıya bakın. 

 

■ Anılarla Dolu Hediye Kutusu 

2 Eylül (Çar) bakımından (Sonbahar Sezonunun başlangıç günü) önce "[Sezon Sunucusu Mezuniyeti] Daha Geniş ve Çetin bir Dünyaya Doğru" mezuniyet görevini tamamlamayan Maceracıların yaz sezonu mezuniyet hediyesi “Hatıralarla Dolu Hediye Kutusu”nu alabilmesi için değişiklikler yaptık. 

 

[Sezon Sunucusu Mezuniyeti] Daha Geniş ve Çetin bir Dünyaya Doğru görevini tamamlayan Maceracılar, sezon mezuniyet ödüllerini oyun içi postalarından (B) alabilecekler! 

 

■ Tuvala Ekipmanı Otomatik Dönüştürme 

Başlangıçta, "Tuvala Dönüştürme Taşı" ile dönüştürülmemiş tüm Tuvala ekipmanları, 2 Eylül (Çar) (Sonbahar Sezonunun başlangıç günü) bakımından sonra silinecekti. Ancak, ekipmanlarını değiştiremeyen Maceracılar için iyi haberlerimiz var. 

Her ekipman slotu için bir dönüştürülmemiş Tuvala Ekipmanı (küpeler ve yüzükler için 2 adet), "Tuvala Ekipmanı Otomatik Dönüştürme Önceliği" temelinde normal bir karakterle kullanılabilen Tuvala ekipmanına otomatik olarak dönüştürüldü. Yine de, zaten bir Tuvala Dönüştürme Taşı kullanan ekipman slotları için dönüştürülmemiş Tuvala ekipmanı daha önce duyurulduğu gibi silindi. (örneğin, bir "PEN (V): Tuvala Eldiven"i bir Tuvala Dönüştürme Taşı ile dönüştürdüyseniz, kalan Tuvala Eldivenler daha önce duyurulduğu gibi silinecektir.) 
 

■ Tuvala Ekipmanı'nın Otomatik Dönüşümü 

Tuvala Ekipmanı Otomatik Dönüştürme Önceliği 

① Her Ekipman slotu için en yüksek geliştirme seviyesine sahip Tuvala Ekipmanı (Toplamda 13 adet olmak üzere,küpe ve yüzükler için 2 hariç, her ekipman slotu için 1)  

- Örneğin: Envanterinizde veya deponuzda “PEN (V): Tuvala Eldiven” ve “TRI (III): Tuvala Eldiven” varsa, yalnızca “PEN (V): Tuvala Eldiven otomatik olarak dönüştürülür.  

 
Aynı yükseltme seviyesine sahip ekipmandan 2 veya daha fazlasına sahipseniz, o halde bir sonraki önceliğe geçecektir.  

 

② Üzerinde Eşya Damgası Sihir Taşı kullanılmış Tuvala Ekipmanı  

- Örneğin: “PEN (V): Tuvala Eldiven” eşyasını damgaladıysanız ve bir de damgasız bir “PEN (V): Tuvala Eldiven” eşyanız mevcutsa, o halde damgalı “PEN (V): Tuvala Eldiven” otomatik olarak dönüştürülür.  

 
Aynı yükseltme seviyesine sahip ekipmandan 2 veya daha fazlasına sahipseniz ve her ikisi de damgalı/damgasız ise, o halde bir sonraki önceliğe geçecektir.

 

③ En son oluşturulan Tuvala Ekipmanı 
- Örneğin: 1 Ağustos tarihinde oluşturulmuş bir “PEN (V): Tuvala Uzun Kılıç” ve 10 Ağustos Tarihinde oluşturulmuş bir “PEN (V): Tuvala Muska”ya sahipseniz, o halde 10 Ağustos tarihinde oluşturulmuş olan “PEN (V): Tuvala Muska” otomatik olarak dönüştürülür. 

* Yukarıdaki önceliğe göre dönüştürülen Tuvala ekipmanı hariç olmak üzere, kalan tüm Tuvala ekipmanı 2 Eylül (Çar) bakımından sonra silinmiştir. 

Otomatik olarak dönüştürülen Tuvala ekipmanını yaz sezonu karakterinizin envanterinde bulabilirsiniz. Kalan Tuvala ekipmanının ve diğer tüm sezonla ilgili eşyaların (Zamanın Sindiği Kara Taş vb.)  Yaz Sezonu Programı duyurusunda daha önce duyurulduğu gibi silindiğini lütfen unutmayın. 

※ Kurallar 
- Dönüştürülen ekipman yerine silinmiş ekipmanlardan birini kullanmak istiyorsanız, lütfen 16 Eylül bakımından önce ekipmanı giyerek Destek aracılığıyla bizimle iletişime geçin. 

- Lütfen daha hızlı yardım için bilet gönderirken kurtarılmasını istediğiniz ve dönüştürülen ekipmanların adını belirtin. 

- Dönüştürülen ekipman için her ekipman slotu için yalnızca bir kez değişim yardımı sağlayabileceğimizi lütfen unutmayın.

11 Yorum