Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 27.11.2020 09:00 (UTC+3) [Black Deser PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] Gecikme Duyurusu

 

Merhaba, Maceracılar. 

 

Son zamanlarda, dünya çapında COVID-19 bulaşma sayısında keskin bir artış gördük ve bu sebeple önümüzdeki haftalarda planladığımız etkinliklerle ilgili artan endişeler mevcut.  

 

Son olayların ışığında, üzülerek 5 Aralık 2020(Cumartesi) gerçekleşmesi planlanan [Black Desert PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] 'nin erteleneceğini bildirmeliyiz. Pandemiye karşı önleyici politikalara uymak ve Black Desert için daha güvenli ve daha istikrarlı bir hizmet sağlamak için bunun, almamız gereken zorunlu bir önlem olduğuna inanıyoruz.  

 

İlk olarak çevrimiçi bir buluşma olarak planlanmış olsa da, bu etkinlik aracılığıyla Maceracılarımıza heyecan verici haberler sunmak için çok çalıştığımız bu fırsatı kaçırdığımız için de hayal kırıklığına uğradık. Bununla birlikte, bunun planladığımız şeyleri iyileştirmek ve bu etkinliğin tam potansiyeline ulaşmasını sağlamak için büyük bir şans olduğunu da düşünmek istiyoruz.   

 

[Black Desert PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bildirime bakın.  

 


 

[Black Desert PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] Program Değişikliği  

 

5 Aralık 2020 günü yapılması planlanan [Black Desert PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni], 12 Aralık 2020 (Cmt), 11:00'a ertelendi. 
Etkinlik ve programla ilgili ayrıntılı bilgiler daha sonraki bir tarihte resmi web sitemizde yayınlanacaktır.  

 

[Black Desert PC  X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] Davetiyesi

  
[Black Desert PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] için bir davetiye 27 Kasım 2020 (Cuma) 18:00'da Meydan Okuma(Y) aracılığıyla gönderilecektir.   


[Black Desert PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] ertelenmiş olsa da, lütfen emin olun ki 12 Aralık 2020(Cumartesi) günü gerçekleşecek olan  aynı şekilde heyecan verici ve beklemeye değer olacak.  

 

Davetiyede yazılan tarih 12 Aralık olarak değiştirilecek. Değiştirilen tarihi hatırladığınızdan emin olun ve [Black Desert PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] 'nde bize katılın.  

 

 

[Black Desert PC  X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] Çevrimiçi Katılımcı Duyurusu 


Bu vesileyle  etkinliğimize çevrimiçi katılımcı olmak için başvuran tüm Maceracılarımıza teşekkür etmek isteriz. 

 
Bu ani gecikmeyle ilgili olarak Maceracılarımıza en içten özürlerimizi sunuyoruz ve artık etkinliğe katılamayacak olan Maceracılarımızdan [Oyuncu Destek]'i ziyaret edip bilet göndererek bizi bilgilendirmelerini istiyoruz. etkinliğine katılmak üzere seçilen Maceracılar, resmi web sitemiz aracılığıyla daha fazla ayrıntı hakkında bilgilendirilecektir. 

 


Bir kez daha anlayışınızı rica ediyoruz ve 12 Aralık 2020 (Cmt) 11:00'da [Black Desert PC X Mobile X Konsol Calphe:ON Şöleni] 'nde daha heyecan verici etkinlikler ve haberlerle buluşacağız. 
O zamana kadar lütfen tüm önleyici tedbirleri alın ve güvende kalın!