Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 19.02.2021 11:30 (UTC+3) Maceracılarımızın Maceralarını Destekliyoruz!
17

 

Merhaba Maceracılar! 

 

Bugün sizlerle, oyun içi avantaj ve genel oynanışla ilgili iyileştirmeleri içeren “Pearl Abyss’in Maceralarınıza Desteği” ile ilgili konuşmak istiyoruz. Pearl Abyss Black Desert Stüdyosunun neler planladığını öğrenmek için okumaya devam edin!  

 


Yenilenen Vefa Dükkanı (3 Mart için Planlandı)   

Maceracılarımızın maceralarında daha fazla eğlenmelerine yardımcı olmak için Vefa Dükkanı'nda şu anda satılanları yenilemek için çalışıyoruz. 

 

Vefa Dükkanı'nda satılan eşyalarla ilgili geçmiş verilere bakarak, en popüler eşyaları belirledik ve bunu, oyun deneyiminize yardımcı olacak eşyalarla dükkanı nasıl yenileyeceğimizi planlamak için kullandık. Ayrıca, sık kullanılan eşyaların çoğu, Vefa Dükkanı yenilendikten sonra Vefa Dükkanı'nda kalacak, bu yüzden endişelenmeyin. 

 

Vefa Dükkanı’nı yeniledikten sonra, Maceracıların her gün Meydan Okuma üzerinden 200 puan almasını mümkün kılmayı planlıyoruz. Ardından, çeşitli ödüllendirici ve uygun şekilde emek gerektiren “oyun içi içeriklerinden” ek Vefa elde etmenin yollarını eklemeyi planlıyoruz.  

Bunun ötesinde, bu yenilemenin Maceracılarımıza gerçekten yardımcı olacak bir şey olmasını da istiyoruz, bu yüzden lütfen yenilikleri takip etmeye devam edin! 

 


Vefa Dükkanı’ndaki Özel Eşyalar (3 Mart için Planlandı)

Yenilenen Vefa Dükkanı'na etkinlik benzeri "Özel Eşyalar" da eklenecek.

 

Bu "Özel Eşyalar"ın, belirli sürelerde rotasyonlarını sağlayarak eşyaların, içerik güncellemelerini, oyun içi trendleri vb. ile daha hızlı eşleşmesi ve tepki vermesini amaçlamaktayız.

 

Bu, genellikle elde edilmesi zor olan veya yalnızca belirli durumlarda yardımcı olan eşyaları içerecek. Bununla birlikte, oyun içi ekonomi üzerindeki etkileri göz önünde bulundurmamız gerektiği için ek satın alma sınırlamaları olabilir. Bu nedenle mevcut dengenin korunmasını sağlamak için hangi eşyaların satılacağını ve diğer faktörleri dikkatlice değerlendireceğiz. 

 


Değerli Paket Geliştirmesi (3 Mart için Planlandı)

Bu pek çok Maceracının talep ettiği bir şeydi, bu yüzden Merv Paleti etkisinin Değerli Paket’e ekleneceğini duyuruyor olmaktan heyecan duyuyoruz. Değerli Paket satın alan Maceracıların artık ayrıca Merv Paleti almalarına gerek kalmayacak.  

   

Merv Paleti’nin Değerli Paket’e eklenmesiyle, mevcut aktif bufflar için aşağıdakileri yapacağız

 

Değerli Paket Buffı: Merv Paleti buffı kalan Değerli Paket buffına eklenecek.  

Merv Paleti Buffı: Kalan Merv Paleti buffı, gümüş karşılığında satılabilen bir eşyaya dönüştürülecek. 

   

Daha fazla ayrıntı için lütfen [Merv Paleti] bildirimine göz atın. 

   

Tüm bunların yanında, mümkün olduğunca çok sayıda Maceracının Değerli Paket etkisini elde etmesine yardımcı olmak adına Vefa ve İnci Dükkanı için özel destek eşyaları hazırlıyoruz. Kulağınız bizde olsun! 

 

Daha önce duyurulanların aksine, Değerli Paket’e eklenen Merv Paleti etkisi için güncelleme 24 Şubat bakımı yerine, 3 Mart bakımı sırasında gerçekleşecek.  


Yeni Destek Sistemleri Hazırlanıyor (3 Mart için Planlandı) 

Black Desert Stüdyosu, başlangıçtan beri yeni, geri dönen ve mevcut Maceracılara oyuna alışmaları için ihtiyaç duydukları destek sistemlerini sağlamaya çalıştı. İyileştirilmiş öğreticiler uyguladık, Igor Bartali'den ödeme sermayeleri ekledik, oyunun erken akışını gözden geçirdik, kullanıcı arayüzünü iyileştirdik ve en son girişimimiz ise sezon sunucularının tanıtımı oldu. 

 

Ancak bu durmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Bu nedenle şu anda Black Desert oynayan Maceracılar ve yolculuğuna henüz başlamamış Maceracılar için yeni destek sistemleri hazırlıyoruz. 

 

Bu yeni sistemler uzun süresir Black Desert oynayan veya Black Desert'ı çok aktif oynayan Maceracılar için geçerli içerikler olarak geliştirilmektedir. Şu anki aşamaları, kapsamları, neleri içerdikleri ve nasıl çalışacakları gibi çeşitli faktörler ise hala düşündüğümüz bir nokta. 

  

Bu yeni destek sistemini açıklamaya hazır olduğumuzda ilk öğrenen siz olacaksınız, bu yüzden lütfen yenilikleri heyecanla takip etmeye devam edin. 


 

Yukarıda belirtilenlerle ilgili daha fazla ayrıntı, gelecekteki duyurularda sağlanacak.  

   

Değerli geri bildirimlerinizi dinlemek ve Black Desert'ı olabildiğince eğlenceli hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. 

   

Black Desert'da görüşmek üzere! Keyifli maceralar! 

17 Yorum