Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Etkinlikler 24.03.2021 07:00 (UTC+3) Klanınızla Eşya Kiralayın!
21

 

Yeni Maceracıların daha keyifli maceralara atılmalarına yardımcı olmak için özel bir "Klan Ekipmanı Kiralamasistemi 2 hafta boyunca aktif olacak!

Merhaba Maceracılar, 

 

En yeni sınıfımız olan Sage'in 17 Mart'ta gerçekleşen çıkışından bu yana, pek çok Maceracının yeni bir Sezonun başlangıcını merak ettiğinden eminiz. Sezon Sunucularını geliştirmeye ve sağlamaya devam etmeyi planlasak da, maalesef önümüzde bir Bahar Sezonu olmayacak. Yeni sezonu bekleyen Maceracıların aldıkları bu haberden dolayı hayal kırıklığına uğrayacağını anlıyoruz, bu nedenle Sage'in çıkışı ile birlikte yeni/geri dönen Maceracılara yardımcı olmak için hazırladığımız şeyleri paylaşmak istiyoruz.

 

Yeni Maceracıların veya oyuna ilk kez başlayan mevcut Maceracıların arkadaşlarının oyuna uyum sağlamasını ve daha fazla keyif almasını nasıl kolaylaştıracağımızı her zaman çok düşündük.

 

Sonuç olarak, bunu Black Desert'in tarzına uygun bir şekilde ele almak için birçok farklı yol denedik. Önce Olvia Sunucusunun tanıtımıyla başlayıp ardından Cliff’in Silah Serisine, Zalim Ekipmana, At Kiralama, Oasis Ekipmana, PEN (V) Capotia Serisine ve geçen yıl başlayan Sezon Sunucularına doğru ilerledik. 

 

Bununla birlikte, hizmetimiz devam ederken, yeni Maceracıların oyuna uyum sağlamada daha büyük zorluklarla karşılaştıklarını söyleyen geri bildirimler alıyoruz. Bu zorluklardan ekipman ilerlemesi konusu, dahili olarak tartıştığımız ve dikkate aldığımız bir konudur. Bu tartışmaların sonuçlarından biri, "Zalim Ekipman"ın yükseltilmiş versiyonu - "Narchillan" ekipmanıdır. Narchillan ekipmanı, DUO (II) - TRI (III) yükseltilmiş KaraYıldız ekipmanına benzer ve PEN (V) Naru ekipmanı ile takaslandığı için elde edilmesi nispeten kolaydır.

 

Ek olarak, mevcut at kiralama özelliğine benzer şekilde 2 hafta boyunca Klan tabanlı bir Eşya Kiralama özelliği ekleyeceğiz. Peki nasıl çalışacak? Klandaki herkes, depolanabilir eşyalarını Klan Kiralama Deposuna koyabilir ve eşyaya ihtiyacı olan biri, eşyayı sahibinden 2 hafta boyunca kiralama isteğinde bulunabilir. Kiralanan ekipman normal ekipman gibi kullanılabilir, ancak 2 haftalık etkinlik süresi sona erdiğinde sahiplerine orijinal halleriyle iade edilecektir. (Örn. Bir TRI (III) Kzarka Uzun Kılıç'ı Caphras Taşları ile güçlendirirseniz, Caphras yükseltmesi etkinlik sona erdiğinde orijinal durumuna geri dönecektir.) 

 

Bu etkinlik, Maceracıları arkadaşlarına veya yeni klan üyelerine yardım edebileceği bir ortama teşvik etmek içindir. Bununla birlikte, bu etkinliğin sömürülmemesini veya kötüye kullanılmamasını sağlamak istiyoruz, bu nedenle yalnızca toplam karakter leveli 150 veya daha düşük olan Maceracıların ekipman kiralamasına ve yalnızca TRI (III) - TET (IV) level ekipman kiralanmasına izin veriyoruz.

 

Son olarak, yeni Olvia sunucusunu tanıtıyoruz. Bu yeni Olvia sunucusunun, yeni ve geri dönen Maceracıların "sezon dışı" boyunca karakterlerini seviyelendirebilecekleri bir yer olması amaçlandı, bu nedenle avantajları bir sonraki sezon sunucusuna kadar devam edecek. Önceki Olvia sunucusunda, yalnızca Level ve Beceri EXP büyük bir desteği vardı, ancak yeni Olvia sunucusunda Katkı Puanı ve Yaşam Becerisi geliştirmesi de artırılacak. Ayrıca mevcut Maceracılara bu avantajlardan bazılarını deneyimleme şansı vermek istiyoruz, bu nedenle yeni Olvia sunucusu avantajlarını normal sunuculara yaklaşık 4 hafta (2 hafta - 2 hafta) uygulayacağız.

 

Mutlu maceralar!

 


EtkinlikKlanınızla Eşya Kiralayın!

Etkinlik Süresi 

- 24 Mart, 2021 (Çar) bakım sonrası – 7 Nisan, 28 Nisan 2021 (Çar) bakım öncesi

* Bu etkinlik, 28 Nisan 2021 (Çar) bakım öncesi tarihine kadar uzatılmıştır. (Güncellendi)

Kiralanan ekipmanlarının daha erken iade edilmesini isteyen Maceracılar, 11 Nisan 2021 (Çar) 23:59'dan önce [Destek] aracılığıyla bizimle iletişime geçmelidir. (Güncellendi)
Bize bir bilet gönderdiğiniz takdirde, kiralanan tüm eşyalar 21 Nisan 2021 (Çar) bakımı sırasında Heidel Deponuza iade edilecektir.

* 21 Nisan bakımı öncesi kiralanan tüm eşyalar, asıl sahiplerinin envanterlerine iade edildi.

* Yukarıdaki ayrıntılar 21 Nisan 2021 (Çar) 18:02'de güncellendi.

 

 

Etkinlik Ayrıntıları 

① Etkinlik sırasında, eşyalarınızı klan üyelerine kiralayabilir veya Klan Ekipmanı Kiralama Deposu aracılığıyla diğer klan üyelerinin eşyalarını kiralayabilirsiniz.  

- Klan Ekipmanı Kiralama'yı oyun içi Klan (G) menüsü üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Klan Ekipmanı Kiralama Deposu sayfası nasıl görüntülenir!
 
- Toplam karakter leveli 150 veya altında olan herhangi bir klan üyesi aşağıdaki ekipmanı kiralayabilir. 

Karmanız ne olursa olsun ekipman kiralayabilirsiniz, ancak karakterinizin Karması sıfırın altına düşerse kiralanan ekipmanı giyemezsiniz. (Kiraladığınız ekipman üstünüzdeyken Karmanız sıfırın altına düşerse, öldüğünüzde yükseltme seviyesi düşmez. Ek olarak, kuşanılan ekipman etkisini alamazsınız.)

Kiralanabilir Eşyalar 

Kiralanamayan Eşyalar 

- Merkez Pazar'a koyulabilen TRI (III)/TET (IV) silahlar ve savunma ekipmanı.

 

- Merkez Pazara koyulabilen TRI (III)/TET (IV) aksesuarlar.

- Kopyalanmış (Destekli) Ekipman

 

- Yaşam Becerisi-Beceri ile İlgili Ekipmanlar, Aletler ve Aksesuarlar

 

- PEN (V) Ekipman ve Aksesuarlar

 

- TRI (III) Mavi Mercan Küpe

 

- Ölen Tanrının Zırhı (Tüm Yükseltme Seviyeleri)

Kiralanan Eşyalara Neler Uygulanabilir? 

Kiralanan Eşyalara Neler Uygulanamaz? 

- Caphras Taşı ile yükseltilebilir 

-  Kristaller takılabilir  

- Boyanabilir 

 

- Yükseltilemez. 

- Kopyalanamaz/Desteklenemez.. 

- Kara Taş Çıkarma yapılamaz. 

- Tüketilemez.  

- Merkez Pazar’da satılamaz. 

- NPC Satıcılarına satılamaz. 

- Perinizi besleyemezsiniz. 

- Görevler/konuşma/takas için NPC'lere verilemez.

- Yapılandırılamaz. 

- Üzerinde Silah Takas Kuponu kullanılamaz.

* Etkinlik sona erdiğinde, kiralanan ürün, ilk kiralandıkları zamanki haliyle sahibinin envanterine iade edilecek. 

* Aktarılan tüm Kristaller kaybolacak ve Caphras Taşı yükseltmeleri taşınmayacak.   

* Kiralanan eşyalar damgalıysa, eşyalar iade edilene kadar damgalı durum aynı kalacaktır.

 

② Eşya kiralamak isteyen maceracılar kiralamak istedikleri eşyalarını "Kiralama Deposu"na kaydedebilirler. 

Kaydettikten sonra etkinlik sonuna kadar bu eşyaları geri çekemeyeceğinizi lütfen unutmayın, bu yüzden dikkatli olun!

 

③ Eşyayı kaydeden Maceracı, kaydedilmiş ekipmanının kiralanabilmesi için onay vermelidir.  

- Kiralamayı onaylamak için, onay butonuna belirli bir zaman aralığında basılmalıdır, bu nedenle eşyayı kaydeden Maceracı çevrimiçi değilse, eşya kiralanamaz.

Bu işlem sırasında eşyayı kiralayan Maceracı ve eşyası kiralanan Maceracı aynı sunucuda olmalıdır.

21 Nisan 2021 (Çar) tarihindeki bakım sırasında etkinlik sona erdiğinde, kiralanan tüm ekipmanlar kaybolacak ve sahibinin envanterine iade edilecektir. İade edilen tüm eşyalar, Eşya Kiralama Deposuna ilk eklendikleri anda bulundukları haliyle iade edilecek.

Etkinlik Kuralları 

- Pearl Abyss, hafifletici koşullara bağlı olarak etkinliği değiştirme, düzenleme veya iptal etme hakkını saklı tutar. Yapılan herhangi bir değişiklik bu etkinlik sayfasında bulunabilir. 

- Ödül eşyalarının ticareti, satışı ve kullanım süresi konusunda her eşya için farklılık gösterebilir ve bu eşyalar farklı bağlanma özelliklerine sahiptir. Bu sebeple bu eşyaların aktarılması ve iade edilmesi mümkün değildir. 

- Eşya bağlanma ayrıntıları için lütfen oyun içi eşya açıklamalarına göz atınız. 

- Amaçlanan şekilde gönderilen veya kullanılan eşyaların iadesi yapılamaz. 

- Uygunsuz yollarla etkinliğe katıldığınız takdirde diskalifiye edilebilir, hesabınız kısıtlanabilir veya ödülünüz iptal olabilir. 

- Etkinlik hakkındaki sorularınızı lütfen [Destek] üzerinden bize iletiniz. 

- Bu etkinlik [Black Desert Etkinlik Kuralları] çerçevesinde düzenlenmiştir.

 
 
21 Yorum