Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 14.04.2021 13:00 (UTC+3) Ticaret EXP Transfer Kuponu Hakkında
8

 

Merhaba Maceracılar,   

 

Bir Ticaret EXP Transfer Kuponu kullanılarak, Ticaret EXP'nin anormal bir şekilde aktarılabilmesi sorunu detayları hakkında bilgi vermek istiyoruz.

 

Bu sorunu ilk onayladığımızda, 27 Aralık 2020 tarihinde tüm hizmet bölgelerinde Ticaret EXP Transfer Kuponu satışını ve kullanımını geçici olarak askıya aldık.

 

Yaşam EXP Transfer Kuponları Maceracılarımız için yaşam kalitesi kolaylığı düşünülerek oluşturuldu.

Bu kuponlar Yaşam Beceri EXP'nizi aktarmanıza izin vererek "ana Yaşam Becerisi karakterinizi" değiştirmenize olanak sağlamakla kalmadı, aynı zamanda çeşitli karakterlerin Yaşam Becerisi seviyelerini tek bir karakterde birleştirmek için taşıyabilmenizi de mümkün kıldı.

 

Ancak, Ticaret EXP’nin anormal bir biçimde aktarılabilmesi sorunu sebebiyle, bu sorunun arkasındaki ayrıntıları anlayarak Ticaret EXP Transfer Kuponunu kötüye kullanmanın mümkün olduğunu keşfettik. 
 

Ticaret EXP Kuponunun satışı ve kullanımının geçici olarak askıya alınmasından sonra, bu eşyayı tüm bölgelerde kullanan tüm Maceracılar üzerinde bir araştırma yaptık. Sonuç olarak, Turkey & Mena sunucusundaki hiçbir Maceracının bu kuponu kötüye kullanmadığını doğruladık.

 

Böylece, 14 Nisan (Çar) bakımı sonrasında bu eşyanın düzeltilmesi ile birlikte, Ticaret EXP Kuponu artık yeniden satın alınabilir. 

 

Ek olarak, bu sorunu keşfettikten sonra, diğer Yaşam Becerisi EXP Transfer Kuponlarından herhangi birinin benzer bir sorundan etkilenip etkilenmediğini de kontrol ettik ve diğer Yaşam Becerisi EXP Transfer Kuponlarının hiçbirinde benzer bir soruna rastlamadık.   

 

Gelecekte bu tür sorunları önlemek için, Black Desert ekibi ileride eklenecek eşyalar üzerinde daha kapsamlı testler gerçekleştirecek ve mevcut tüm oyun içi içerikler için Maceracıların seviyelerinin ek olarak izlenmesini sağlayacak. 

  

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı bir kez daha özür dileriz. 

8 Yorum