Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 25.09.2021 06:30 (UTC+3) İsabet Artışı Oranı Sınırı Hakkında
4

 

Merhaba, Maceracılar.  

   

18 Eylül (Cts) tarihinde gerçekleşen Fetih Savaşı sırasında, karakter hasarının düzgün bir şekilde uygulanmadığına dair raporlar aldık. Bu sorunu hızla araştırdık ve Bağlantı Noktası/Fetih Savaşları sırasında "isabet artışı oranı" sınır rakamlarının bazı bölümlerinin amaçlandığı gibi uygulanmadığını keşfettik. 

  

İsabet artışı oranı ya bir buff şeklinde uygulanır ya da her sınıfın beceri etkilerine dahil edilir; ancak, Bağlantı Noktası/Fetih Savaşları sırasında her sınıfın beceri etkilerine dahil edilen isabet artışı oranları düzgün bir şekilde uygulanmıyordu. 

 

Bu nedenle, artan isabet artışı oranı etkisi uygulayan becerileri kullanmanın, beklenenden daha fazla isabetle sonuçlanabildiği bir sorun mevcuttu. 

 

Valencia ve Mediah bölgelerinde Bağlantı Noktası/Fetih Savaşlarına katılan Maceracılarımızdan bu sorunun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. 

  

Bağlantı Noktası/Fetih Savaşlarına değer sınırlamaları ile katılan Maceracılarımızdan bu sorunun neden olduğu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bugünkü bakım sırasında düzeltmeler uygulamış olsak da, başka sorunların ortaya çıkma olasılığını tamamen göz ardı edemeyiz. 

  

Bununla birlikte, Bağlantı Noktası/Fetih Savaşlarına hazırlanan birçok Maceracımıza biraz daha istikrarlı bir oyun deneyimi sağlamak için olası bir sorun nedeniyle bir rahatsızlık kaynağının devam etmesine izin vermek yerine, yapılacak en iyi şeyin onaylayabileceğimiz sorunları hızla düzeltmek olduğuna karar verdik.  

 

Bu durumlarla ilgili sabrınızı ve anlayışınızı rica ediyoruz. Ayrıca, bu tür sorunları tamamen çözmek için şu anda bunun gibi sınırlamaları uygulama şeklimizi değiştiriyoruz ve bunu sezon öncesi bitmeden uygulamayı hedefliyoruz. 

 

Teşekkür ederiz.

4 Yorum