Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 05.10.2021 11:00 (UTC+3) Bağlantı Noktası/Fetih Hazırlık Sezonu Uzatılması ve Fetih Verilerinin Sıfırlanması
8

 

Merhaba, Maceracılar.

  

Yaklaşan 3. Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu ve Bağlantı Noktası Savaşı Hazırlık Sezonu programında bazı düzenlemeler yapıldı.  

Bu düzenlemeler, "değer sınırlarının yanlış uygulanması"nın ardındaki temel sorunu çözebilmek için yapıldı. Bu sorunun çözülmesi için tüm sistemi iyileştirmemiz gerekecek.   

  

Bu nedenle, 3. Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu ve Bağlantı Noktası Savaşı Hazırlık Sezonu ile birlikte hazır olabilmesi için bu sistem iyileştirmelerini hazırlamayı bitirmek için çok çalışıyoruz.  

  

İçeriğin istikrarını sağlamak için gerekli olduğunu düşündüğümüz ekstra süre nedeniyle, 3. Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu 23 Ekim 2021 (Cmt) tarihinde başlayacak. Bu nedenle 16 Ekim 2021 (Cmt) tarihinde Fetih Savaşı yapılmayacağını bildirmek isteriz. 

 

FetihSavaşıSezon Öncesi ve Bağlantı Noktası Savaşı Sezon Öncesi'nin mümkün olduğunca istikrarlı olmasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

* 3. Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu ve Bağlantı Noktası Savaşı Hazırlık Sezonu'nda yapılan değişikliklerle ilgili ayrıntılar için lütfen "■ Bağlantı Noktası/Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu Ayrıntıları" bölümünü okuyun.

 


 

Merhaba, Maceracılar!  
 
Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu için bize verdiğiniz destek ve inanılmaz miktarda geri bildirim için Maceracılarımıza tekrar teşekkür ederiz. 

 

Aktif Hazırlık Sezonu dönemi nedeniyle, aldığımız geri bildirimleri kullanarak güncellemeleri ve iyileştirmeleri Fetih Savaşına hızla uygulayabildik. Maceracılarımıza daha aktif ve istikrarlı bir Fetih Savaşı deneyimi sağlamak için daha fazla güncelleme hazırlamaya devam ediyoruz. Ayrıca daha çeşitli bir savaş deneyimi sağlamak için bir tür “Bölgesel İhtilaf Sistemi” ekleyerek Bağlantı Noktası Savaşını iyileştirmeyi planlıyoruz. Bu nedenle 3. Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu ve Bağlantı Noktası Savaşı Hazırlık Sezonu düzenlemeyi planlıyoruz. 

 

Bağlantı Noktası Savaşı Sezon Öncesi 13 Ekim 2021'de (Çar) ve üçüncü Fetih Savaşı 16 Ekim 2021'de (Cmt) başlayacak, bu sebeple 9 Ekim 2021 (Cmt) tarihinde Fetih Savaşı olmayacak. 

 

Üçüncü Fetih Savaşı ve Bağlantı Noktası Savaşı Hazırlık Sezonu 16 Ekim 2021 (Cumartesi) tarihinde başlayacağı için, 9 Ekim 2021 (Cts) tarihinde herhangi bir Fetih Savaşı olmayacaktır. 

 

Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıya bakın.

 

■ Bağlantı Noktası/Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu Ayrıntıları (Son Düzenlenme: 08-10-2021, 13:00)

Kategori 

Dönem/Tarih 

2. Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu ve Bağlantı Noktası/Fetih Savaşı Veri Sıfırlanması Bitişi 

6 Ekim 2021 (Çar) Bakımı Sırasında 

Fetih Savaşı Arası 

9 Ekim 2021 (Cmt) ~ 16 Ekim 2021 (Cmt)

Bağlantı Noktası Savaşı Verilerinin Sıfırlanması 

20 Ekim 2021 (Çar) Bakımı Sırasında 

Bağlantı Noktası Savaşı Hazırlık Sezonu 

20 Ekim 2021 (Çar) - 16 Kasım 2021 (Sal)

3. Fetih Savaşı ve Bağlantı Noktası Savaşı Hazılık Sezonu 

23 Ekim 2021 (Cts) - 13 Kasım 2021 (Cts)

3. Fetih Savaşı/Bağlantı Noktası Savaşı Hazırlık Sezonu ve Fetih Verileri Sıfırlanması Bitişi 

17 Kasım 2021 (Çar) Bakımı Sırasında

* Her bölge için biriken vergi “Fetih Verileri Sıfırlama” sonrasında kalacak ve bir sonraki Fetih Savaşı sırasında bölge fethedilerek elde edilebilecek. 

Bağlantı Noktası Savaşı Verilerinin sıfırlanması, her Bağlantı Noktası için birikmiş vergileri de sıfırlayacakSonuç olarak ilk haftadan itibaren alabileceğiniz vergi biraz daha düşük olacak.

Hazırlık Sezonu programı değişebilirHerhangi bir değişiklik olması durumunda bu bildirim güncellenecektir.

 

■ Bağlantı Noktası/Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu Bitişi ile İlgili Ek Detaylar 

* 9 Ekim 2021 (Cts) Fetih Savaşı için inşa edilen kaleler ve ek binalar, 6 Ekim 2021 (Çar) bakımı sırasında kaldırılacak. Binaları inşa etmek için kullanılan gümüş/maliyetler Klan Sermayesi aracılığıyla iade edilecek. 

- 10 Ekim'den (Paz) sonra inşa edilen Bağlantı Noktası Savaş Kaleleri, 13 Ekim 2021 (Çar) bakımı sırasında kaldırılacaktır.

- 17 Ekim'den (Paz) sonra inşa edilen Bağlantı Noktası Savaş Kaleleri, 20 Ekim 2021 (Çarbakımı sırasında kaldırılacaktır.

- Vergi Vagonu, 9 Ekim 2021 (Cmt), 16 Ekim 2021 (Cmt)  Fetih Savaşı nedeniyle Serendia ve Balenos'a hareket etmeyecek.

 

Maceracılarımızın Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu'na katılarak bize göstermiş oldukları tüm destek ve ilgiye gerçekten minnettarız. Yaklaşan 3. Fetih Savaşı Hazırlık Sezonu ve Bağlantı Noktası Savaşı Hazırlık Sezonu için sürekli desteğinizi ve geri bildiriminizi bekliyoruz.

 

Daha iyi ve daha aktif bir Bağlantı Noktası/Fetih Savaşı deneyimi sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

  

Mutlu Maceralar!  

8 Yorum