Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 20.10.2021 07:00 (UTC+3) Yenilenen Bağlantı Noktası Savaşı Rehberi
7

 

Bağlantı Noktası SavaşıHazırlık Sezonu için 20 Ekim'de yepyeni bir şekilde geri dönBazılarınız tam olarak neyin değiştiğini merak ediyor olabilirbaşlamadan önce şu üç terimi aklınızda bulundurun: "Bölgeye Dayalı", "Seksekve "Ana Bağlantı Noktası". Hazırsanızbaşlayalım!  


Bölgeye Dayalı Bağlantı Noktası Savaşı

Bağlantı Noktası Savaşı artık “Bölgeye Dayalı” olarak düzenleniyor. Bağlantı Noktası Savaşları, haftanın her günü belirli Bağlantı Noktalarında yapıldığı önceki halinden farklı olarak, artık haftanın her günü için belirlenmiş bir bölgede gerçekleşecek. 

 

Örneğin pazartesi günleri Balenos ve Calpheon'daki tüm Bağlantı Noktaları için Bağlantı Noktası Savaşları olacakken, salı günleri ise Serendia ve Mediah'taki tüm Bağlantı Noktalarını içerecek. 

 

Dikkatli olun! Sunucuda aktif Bağlantı Noktası Savaşları olan tüm bölgeler PvP bölgesi olarak değiştirilecek! Her gün hangi bölgelerde Bağlantı Noktası Savaşları olacağını görmek için aşağıdaki tabloya göz atın. 

 

* Kamasylvia Bağlantı Noktası Savaşları gelecekte eklenecektir ve eklendikten sonra yama notları aracılığıyla hakkında daha fazla ayrıntı sağlanacaktır.

* Kamasylvia Bağlantı Noktası Savaşları, 27 Ekim 2021 (Çar) güncellemesiyle eklendi.

Gün 

Bölge

Pazartesi 

 

Balenos 

 

Calpheon 

Kamasylvia

Salı 

Serendia 

Mediah 

 

Çarşamba 

Calpheon 

 

Valencia 

 

Perşembe 

 

Mediah 

Balenos 

Kamasylvia

Cuma 

Valencia 

 

Serendia 

 

Pazar 

 Tüm Bölgeler 

 

Balenos ve Serendia artık tamamen Aşama 1 Bağlantı Noktasından oluşuyor. Eğer Fetih Savaşına katılmak istiyorsanız, yalnızca en az bir adet Aşama 1 Bağlantı Noktası işgal eden klanlar savaşa katılabileceği içinbir Bağlantı Noktası işgal ettiğinizden emin olun! 


Seksek Konsepti

| Bağlı Bağlantı Noktaları Aracılığıyla Genişleme 

Bölgenin Bağlantı Noktalarından birinde bir kale inşa ettiğinizde Bağlantı Noktası Savaşına katılabileceksinizEğer o Bağlantı Noktasını fethedersenizfethettiğiniz bölgeyi diğer bağlı Bağlantı Noktaları aracılığıyla kademeli olarak genişletebilirsiniz. 

 

| Yalnızca Sınırdaki Bağlantı Noktalarına Meydan Okuyabilirsiniz 

Yalnızca fethedilen bölgenin sınırındaki Bağlantı Noktalarına genişlemeyi deneyebilirsinizuzaktaki Bağlantı Noktalarına genişletemezsinizBu nedenlefethetmeyi planladığınız bir sonraki Bağlantı Noktasının şu anda işgal ettiğiniz alanın sınırında olduğundan eminolmalısınız! 

 

| Kaleyi Başarıyla Savunarak Zafer Elde Edin  

Daha öncebir Bağlantı Noktasını koruyan klanlarınBağlantı Noktasını korumak için saldıran klanların kalelerini yok etmesi gerekiyordu. Artık savunan klantüm Bağlantı Noktası Savaşı boyunca kalelerini başarılı bir şekilde savunursa zafer kazanacak. 

 

| Bir Bölgenin Bağlantı Noktasını İşgal Etmiş Durumdaysanız, Başka Bir Bölgenin Bağlantı Noktası Savaşına Katılamazsınız 

Bir klan, bir bölgede en fazla on Bağlantı Noktası işgal edebilir ve her seferinde bir Bağlantı Noktasını genişletebilir. Ayrıca, bir bölgede bir Bağlantı Noktasını işgal etmek, başka bir bölgenin Bağlantı Noktası Savaşlarına katılmanızı engeller. 

 

 

| Sınırlı Sayıda Kuşatma Silahı 

Tüm Bağlantı Noktalarında ek binalar oluşturabilirsiniz. Ancak, kuşatma silahlarının (filler veya toplar) sayısında sınırlamalar mevcuttur. Ek binalarınızı planlarken bunu aklınızda bulundurun! 


Ana Bağlantı Noktası

 

İki veya daha fazla Bağlantı Noktasını kontrol eden klanlar, Bağlantı Noktalarından birini "Ana Bağlantı Noktası" olarak atayabilir. Bağlantı Noktası Savaşı zamanlarının dışında, klan lideri ve danışmanlar serbestçe bir Ana Bağlantı Noktası atayabilir, ancak Bağlantı Noktası Savaşı sırasında Ana Bağlantı Noktası değiştirilemez. 

 

 

Bir klan, üç veya daha fazla Bağlantı Noktası işgal etmiş durumdayken, bir Bağlantı Noktasını savunamazsa ve işgal altındaki Bağlantı Noktalarının birbiriyle "bağlantısı koparsa", "Ana Bağlantı Noktası"na bağlı olmayan Bağlantı Noktaları kaybedilir! 

 

Ana Bağlantı Noktası yok edildiğinde, işgal altındaki tüm Bağlantı Noktalarının kaleleri yok edilir. Klanınız iki veya daha fazla Bağlantı Noktasına sahipse, Ana Bağlantı Noktası atarken bunu mutlaka göz önünde bulundurun! 


Bağlantı Noktası Savaşı Ödülleri

Vergi toplamaya gelinceklanlar artık bir Bağlantı Noktasını işgal ettikten hemen sonra birikmiş vergileri toplayamayacakBir sonraki Bağlantı Noktası Savaşı başlamadan 15 dakika önce, Bağlantı Noktası işgal altındayken biriken vergiler otomatik olarak toplanacak.   

Ayrıca, galip gelen klanlar bir Savaş Satıcısı aracılığıyla ganimet dükkanına erişebilir. Bu dükkan, normal mağazalarda bulunmayan eşyalar sunmaktadır. Daha yüksek aşamalı Bağlantı Noktalarını işgal etmek, daha fazla eşya seçeneği sağlayacaktır. Bu nedenle daha yüksek aşamalı Bağlantı Noktalarına göz dikmek iyi bir fikir olabilir! Ayrıca klanları uğruna yorulmadan çalışan klan liderlerinin satın alabileceği ekipman ve aksesuarlar da ekledik! 

 

Bu GM Notunun sonuna geldik! Yeni ve geliştirilmiş Bağlantı Noktası Savaşlarının tadını çıkarın! 

7 Yorum