Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 23.02.2018 00:00 (UTC+3) 10/02 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



 



Fetih Savaşı'nın 5. haftasında bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



 



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz.Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 



























 



Bölge



 



Kazanan Klan Adı



 



Katılımcılar



 



Balenos



 



Exit



 



Porea



 



Serendia



 



Disaster



 



CrimsonDawn



Mayhem



GökTürK



 



Calpheon



 



HardPuII



 



HardPull



KOTN



K0TN




 



[Balenos]



 



Balenos bölgesinde savaş hızlı başladı ve kısa sürdü. Exit ve Porea klanları savaşın ilk dakikalarında birbirlerinin kalesine hücum ettiler. Bu mücadelede Exit hızlı davranarak Porea’yı yerle bir etti ve Balenos bölgesinin kazananı oldu.







 



[Serendia]



 



Bölgenin ilk çatışması Mayhem’in CrimsonDawn kalesine saldırmasıyla başlamış oldu. CrimsonDawn, güçlü bir savunma yaparak Mayhem’le köprüye kadar çatıştı. Ardından CrimsonDawn, hiç vakit kaybetmeden Mayhem’in kalesine saldırdı.



Bunlar olurken, Disaster ve GökTürK arasında, GökTürK kalesinde küçük bir çatışma yaşandı. Disaster farklı bir taktik uygulayarak birkaç defa saldırıp geri çekildi. GökTürK kalesini çok iyi savunduğu için Disaster ne kadar denese de kaleyi ele geçiremedi.



 



Disaster saldırmayı bir kez daha denedi, ancak başarılı olamayıp Alejandro çiftliğinde toplandı ve CrimsonDawn’a saldırmak üzere yola çıktı. Disaster, CrimsonDawn’ın kalesine saldırırken GökTürK bu fırsattan yararlanıp Disaster’a CrimsonDawn kalesinde saldırmaya başladı. Disaster bu saldırıdan kaçar gibi görünüp, GökTürK’ü yanılttı ve ortalık sakinleştiğinde CrimsonDawn’a son bir güçlü saldırı gerçekleştirerek kaleyi yok etti.



 



Disaster’ın saldırıdan kaçtığını sanan GökTürK, bu esnada Mayhem’i işgal etmek için yola koyuldu. GökTürK Mayhem’e saldırırken, Disaster CrimsonDawn’ı yıkmış ve destek için Mayhem’e yönelmişti. Müttefiğine sağlam bir savunma gerçekleştiren Disaster, GökTürK’ü bölgeden temizledi ve Mayhem kalesini tamir etmeye başladı.



 





 



Kısa bir sakinlikten sonra Disaster, GökTürK klanı kalesine doğru yola çıktı ve büyük savaş başladı. Kalenin ön cephesinde kıyasıya bir mücadele başladı. Hatta Exit ve OneWay klanından bu mücadeleyi izlemeye gelenler vardı.



 



Disaster’ın güçlü saldırısına karşı koyamayan GökTürK, direnmelerine rağmen Disaster klanının kalelerine giriş yapmalarını engelleyemediler. Disaster kale sınırları içinden hasar verirken, Mayhem dışarıda GökTürK klanını kendi kalesinden uzak tutmak için çabalıyordu. GökTürK bu sağlam stratejinin karşısında daha fazla dayanamayarak kalesini Disaster’a teslim etti.





 



Geri kalan müttefiklerden biri bölgenin fatihi olmalıydı. Disaster, Mayhem klanının kalesini yıkarken, Mayhem müttefiğinin kalelerini yıkılışını sakince izledi.



 





 



[Calpheon]



 



Calpheon bölgesinde dört klan hiçbir savunma olmadan yalnızca Genel Merkez kurdular. Uzunca bir süre, HardPull ve HardPuII, KOTN ve K0TN kendi aralarında antrenman savaşı yaptı. Isınma turlarının ardından savaş başladığında HardPull ve HardPuII aynı anda K0TN ve KOTN’ın genel merkezlerini yıktılar. Ardından HardPull, müttefiği HardPuII’u yıktı ve bölgenin bu haftaki kazananı HardPuII oldu.







 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



 



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 


0 Yorum