Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 28.02.2019 10:00 (UTC+3) Voice of Adventurers - Istanbul Katılım Rehberi (Son Güncelleme - 18 Mart 2019 12:10)
18

Davet Mektubu



Merhaba Maceracılar.



Bu bir The MMORPG Black Desert duyurusudur.



 



Hep birlikte sevgiyle geliştirdiğimiz Black Desert! Türkiye&MENA sunucusunun değerli Maceracılarının sesine bizzat kulak vermek adına sizleri ‘Voice of Adventurers - Istanbul’a davet ediyoruz!



Black Desert’ın bugünü ve geleceği!



Önümüzdeki süreçlerdeki Black Desert Dünyası’ndaki gelişmeler adına değerli görüşlerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz!



Katılımınızı bekliyor olacağız.



 



Türkiye&MENA Operasyon Ekibi



Teşekkür Ederiz.




 



◆ ‘Voice of Adventurers - Istanbul’ Programı



- Başvuru Tarihi : 28 Şubat 2019 (Per) saat 10:00’dan ~ 10 Mart 2019 (Paz) saat 23:59’a kadar.



- Etkinlik Tarihi : 23 Mart 2019 (Cmt) 12:00 ~ (yaklaşık 5 saat)



- Katılımcıların Açıklanması: 12 Mart 2019 (Per) Katılmaya hak kazanan Maceracılara e-posta gönderilmiştir. 



- Etkinlik Yeri : Taksim/İstanbul, Türkiye



※ Etkinlik detayları, seçilen Maceracılara daha sonra bildirilecektir.





Voice of Adventurers - Istanbul’a Katılım Başvurusu



- Anket bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. [Başvuru Sayfasına Git]





◆ ‘Voice of Adventurers - Istanbul’ Etkinliği Detayları



- Yemek Sunumu



- Black Desert Türkiye&MENA sunucusu gelişmelerine kısa bir bakış



- Soru&Cevap ve öneriler



- Quiz ve mini oyunlar



- Hatıra fotoğrafı çekimi



- Özel hediyeler



 



Etkinlik Kuralları



※ Sadece Black Desert üyeliği bulunan ve etkinlik günü katılım gösterebilecek Maceracıların etkinliğe başvuru yapmalarını rica ederiz. 

※ Katılım başvuru anketini doldurduğunuzda, başvuruda belirtilen kişisel bilgilerin toplanması ve kullanılmasına izin vermiş olursunuz.

Bu, Maceracının davete katılım yeterliliğini gözden geçirmek içindir. Sağladığınız bilgilerin eksik ve ya hatalı olması durumunda, etkinlikten muaf tutulursunuz ve yasal sorumluluk almanız istenebilir. 

※ Toplanan kişisel bilgiler, kullanım amacına ulaşıldıktan sonra imha edilecektir.  

※ Katılım başvurusunda istenen kişisel bilgiler, Black Desert’a üye kaydı sırasında girilen bilgilerden farklı ise etkinlikten muaf tutulursunuz.

※ Başvuru sırasında vermiş olduğunuz kişisel bilgilerin Black Desert üyelik başvurusu esnasında sağlamış olduğunuz bilgilerden farklı olması durumunda etkinlikten muaf tutulursunuz.  

※ Davetiye tek kişiliktir bu sebeple sadece davetli kişiler etkinliğe katılabilir. Temsilci veya beraberinizdeki kişiler etkinlik alanına giriş yapamaz. Bu konuda anlayış göstermenizi rica ederiz.  

※ Davetli olarak seçilmeniz doğrultusunda başvuru sırasında belirtmiş olduğunuz iletişim adresi ile haber verilecektir. Bu sebeple sizinle iletişime geçebileceğimiz bir telefon numarası ve e-posta adresi girmenizi önemle rica ederiz. Eğer tarafımızdan iletişime geçilmezse seçim sürecinden çıkarıldığınız anlamına gelmektedir. Bununla ilgili tekrar iletişime geçilmeyecektir.

※ Pearl Abyss, Maceracılar ile iletişim sırasında asla hesap şifresi talep etmez. Bu şekilde bir çağrı alırsanız lütfen dikkatli olunuz.

※ Davetli Maceracıların etkinlik alanına giriş sırasında kimliklerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. Başvuru sırasında sağlamış olduğunuz bilgiler ile kimlik bilgilerinizin aynı olduğu onaylandıktan sonra davet alanına girmeniz mümkündür. Kimlik bilgilerinizin başvuru sırasında girmiş olduğunuz bilgilerden farklı olması durumunda davet alanına giriş yapamazsınız.

※ Etkinlik sırasında Pearl Abyss yetkilileri ile fotoğraf ve video çekimi gerçekleştirilecektir. Bu sebeple etkinlik sırasında çekilmiş fotoğrafları kullanmak için etkinlik öncesinde bir onay formu doldurmanız gerekmektedir.

※ Etkinlik başvurusu sırasında paylaşmış olduğunuz bilgilerin eksik, hatalı ve yanlış olması durumunda yasal sorumluluk almanız gerekebilir.

※ Kişisel olarak fotoğraf ve video çekimi hususunda kısıtlamalar meydana gelebilir.  

※ Doğal felaketler gibi gibi mücbir sebeplerin meydana gelmesi durumunda, etkinlik takvimi ertelenebilir veya iptal edilebilir. Bu gibi bir durum söz konusu olması durumunda resmi web sitesi üzerinden duyuru kanalı aracılığı ile bilgilendirme yapılacaktır.  

※ Voice of Adventurers - Istanbul ile ilgili sorunuz var ise lütfen Destek > Oyuncu Destek üzerinden bizlerle iletişime geçiniz.


18 Yorum