Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

Bildirimler 19.03.2019 11:30 (UTC+3) Operasyon Politikası Revizyon Planı Hakkında
3

Merhaba Maceracılar,

Geçtiğimiz 19 Mart tarihinde ‘Bazı Hesaplar Arası Gümüş Para Aktarım İhlali Hakkında’ yapılan duyuruda belirttiğimiz gibi ‘Operasyon Politikası’nın revize edilmesi planlanmaktadır.



 



Operasyon Politikası, Black Desert Maceracılarına daha keyifli ve daha adil bir ortam sunmak için oluşturulmuştur.

Aynı zamanda Maceracılara hizmet noktasında içerikler düzenli olarak güncellenmekte ve mevcut içerikler de değişime uğramaktadırlar. Ancak, Operasyon Politikası içeriğini mevcut duruma uygulama kısmında bir takım uyuşmazlıklar meydana gelebiliyo



 



Yukarıda belirtilen sebeplerden ötürü Black Desert Operasyon Politikasında bir takım düzenlemeler yapılması planlanmakta olup, düzenlenecek içerikler aşağıdaki gibidir.



 



1. Kısıtlama Standart Tablosu Revizesi

Mevcut Kısıtlama Standart Tablosunda, özellikle Merkez Pazar ile ilgili başlıklar bundan önceki Pazaryeri standartlarına dayanmakta. Mevcut içeriklere uygun olmamasından kaynaklı bazı içeriklerin revize edilmesi üzerine çalışmalar yapılmaktadır.

Ayrıca sistemin asıl amacı dışında kullanılması ve uygunsuz yöntemlerle hesaplar arası aktarım yapılması sorunu hakkında yeni yaptırım standartları da hazırlık aşamasındadır. Eşyaları, gerçek paraya dönüştürerek kişisel olarak ticaretinin yapılması vb. durumunun, sistemi ciddi bir şekilde tehdit edeceği için böyle bir değişikliğe gideceğiz.



 



2. Geri İade Destek Kriteri Tablosu Revizesi

Maceracılara pürüzsüz bir oyun ortamı oluşturmak için yenilenen sistemde, kurtarılması mümkün olan yeni içerikler eklenecektir.

Ancak, daha önce kurtarılması mümkün olmayan içerikler hakkında nasıl bir yol izleneceği henüz karar verme aşamasındadır.



 



3. Bazı Politikaların İhlaline Yönelik Yaptırımların Güçlendirilmesi

Sahte istemci, yasadışı program ve makro kullandığı tespit edilen hesaplar (özellikle yasadışı program kullanarak haksız kazanç sağlayan hesaplar) Maceracılara ciddi zararlar vermektedir.

Çok sayıda Maceracıyı etkileyen, son derece ciddi hasara neden olabilecek politika ihlalleri, konunun ciddiyetine bağlı olarak, ilk kullanım dahil olmak üzere yaptırım uygulamasına tabii tutulacak şekilde revize edilecektir.

Ayrıca, birebir yasadışı programlar kullanmasa bile, parti vs. aracılığıyla haksız kazanç elde edilmesi durumunda da yaptırım uygulamasına maruz kalınabilir.


Operasyon Politikasında düzenlenecek kalemler hakkında ayrıntılı bilgi ve uygulama tarihini önümüzdeki günlerde duyuracağız.



 



Black Desert, önümüzdeki süreçlerde yasadışı program, makro, özel hak ihlali, bug kötüye kullanım vs operasyon politikasınını ihlal eden davranışlara sert bir şekilde karşılık verecek olup pürüzsüz bir oyun ortamı oluşturmak için çalışmalarına devam edecektir.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.



 



Türkiye&MENA Oprerasyon Ekibi


3 Yorum