Birazdan Black Desert başlayacak.

Eğer oyun başlamıyorsa, lütfen Black Desert Başlatıcıyı kurun.

Oyuna başlamak için Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

Eğer zaten kuruluysa, oyun hemen başlar.
Eğer otomatik olarak başlatıcı çalışmıyorsa, lütfen kurulu olan başlatıcıyı doğrudan başlatın.

Kurulum Rehberi

1 İndirilen BlackDesert_Installer_TR.exe dosyasını çalıştırarak, Black Desert Başlatıcısını kurunuz.

2 Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatınız.

HABERLER

GM Notu 06.12.2018 00:00 (UTC+3) 01/12 Fetih Savaşı Raporu
0

Merhaba maceracılar,



46. Fetih Savaşı’nda bizimle birlikte olan tüm oyunculara en içten şükranlarımızı sunuyoruz.



Bu haftanın detaylı savaş raporunu aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki tabloda bağlantı noktalarının ve bölgelerin kazananları yer almaktadır.



 



 

















































Bölge



 



Kazanan Klan Adı



Katılımcılar



Vergi



 



Saldıran klan ve birlikler tarafından elde edilen vergi



 



Balenos



AnchoR





Bushîdo

Atlântis

AnchoR

AyranMeydan

Instinct

Possessed

TARİKAT

Unravel



 



4.636.935.455



-



Serendia



HårdPuII





HårdPuII

Vitsaus



 



4.144.333.143



460.481.460



Calpheon





KOTÑ





KOTÑ

ZehirZemberek



9.943.207.871



202.922.609



Mediah



VersusAttack



 



VersusAttack

Raiders



 



8.727.161.724



 



2.181.790.430



 



Valencia



Disaster



 



Disaster

Horde

MacarenA



 



 



9.743.007.322



 



541.278.184




 



[Balenos]



 



Bu hafta Balenos Bölgesi’ndeki savaşa geçen haftanın galibi Bushîdo ile Instinct, AnchoR, Possessed, TARİKAT, Atlântis, Unravel ve AyranMeydan klanları katıldı. Savaşın başlamasıyla AnchoR klanı toplanarak hızlıca Bushîdo’nun kalesine yöneldi. İki klan arasında uzun süren kıyasıya bir mücadele oldu. Bushîdo klanı uzun süre dayansa da klan fillerinin de savaşa dahil olması ile yıkılmaktan kaçamadı ve bölgedeki hakimiyetini kaybetti.





 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



AnchoR klanı bunun ardından kendi komuta merkezine dönerek kalesinde ufak tamirler yaptı ve yeniden saldırıya geçti. Bu seferki hedef Possessed klanı oldu. Bu rakipleri karşısında da kolayca üstünlük kurdular ve hızlı bir şekilde Possessed kalesini de yıktılar.



 



Bu sırada Unravel ve Instinct klanları da arazide ve Instinct kalesi çevresinde savaşmaktaydı. Bunu bir fırsat olarak değerlendiren AnchoR klanı temiz tek bir hucüm ile Instinct kalesini yıktı. Bu galibiyetin de ardından AnchoR durmadı ve bu sefer de AyranMeydan üssüne yöneldi. AnchoR bu savaşta da fazla zorlanmadı ve rakibinin kalesini yok ederek galibiyetlerine bir yenisini ekledi.





AnchoR klanının bir sonraki hedefi Atlântis’ti. Açık arazide ve kale içerisinde karşılaştıkları savunmayı bertaraf eden AnchoR klanı, fillerinin de gelmesi ile Atlântis kalesini de yıktı.





Bu süreçte Unravel klanı kalelerinin içinde savunma yapmayı bekliyordu. Daha önce Instinct ile savaşı sırasında kırılmış olan kale kapısından AnchoR kalabalık ve güçlü bir şekilde Unravel kalesini girerek bu rakibini de saf dışı bıraktı.





 



Uzun süren gecenin adından geriye sadece 2 klan kaldı: AnchoR ve TARİKAT. AnchoR bölgeyi kazanabilmek için son bir hücum gerçekleştirdi ve biraz direnç görse de TARİKAT klanının kalesini yıkmayı başardı. Böylece AnchoR klanı Balenos bölgesinin yeni sahibi oldu!





 



[Serendia]



Bu hafta Serendia bölgesindeki savaşa geçen haftanın galibi HårdPuII ve Vitsaus klanları katıldı. Kalelerini birbirlerine çok yakın konuma kuran iki klan, hızlı bir şekilde savaşmaya başladı. İlk saldırıyı gerçekleştiren HårdPuII, Vitsaus kalesine hızlı bir şekilde ön kapıdan saldırarak elinden geldiği kadar yıprattı. Lakin Vitsaus, bu saldırıya hızlı bir şekilde reaksiyon gösterip HårdPuII klanını geri püskürtmeyi başardı. Hızlı bir şekilde tekrardan toplanan HårdPuII saldırı yönünü değiştirip bu sefer arka taraftan saldırmaya başladı ve çitlerde bir gedik açtı.





Vitsaus karşısında istediği etkiyi gerçekleştiremeyen HårdPuII, tekrar saldırmak için geri çekilmek zorunda kaldı. Bu seferki saldırısında yanına 2 adet fil alan HårdPuII, Vitsaus’un kendi fillerini çıkartmasıyla beraber bir süre daha mücadele etti. Ancak HårdPuII burada da istediği etkiyi gösteremediği için geri çekildi.





Kararlılık bayrağını Vistaus bölgesine yakın bir konuma yerleştiren HårdPuII, sürekli olarak hızlı bir şekilde toparlanma fırsatı bulduğu Vistaus’a doğru saldırılarını uzun süre kesmedi ve kalenin canını yarıya kadar indirmeyi başardı. Daha sonra tekrardan toparlanmak için biraz geri çıkmak zorunda kaldı. Ancak bu sırada rakibini rahatsız etmeye devam etti ve Vistaus’un tamir yapmasını engelledi.





Ardından HårdPuII toplu halde son bir saldırı daha gerçekleştirdi ve rakibinin kalesini yok etmeyi başardı. Bu zaferle de HårdPuII Serendia bölgesindeki hakimiyetini bir hafta daha sürdürmeyi başardı.





[Calpheon]



Calpheon bölgesindeki savaşta bu hafta geçen haftanın galibi KOTÑ ile ZehirZemberek klanları arasında gerçekleşti. Oldukça kısa süren bir savaş oldu. Savaşın başlamasıyla beraber KOTÑ var olan tüm birlikleriyle ZehirZemberek kumanda merkezine karşı saldırı gerçekleştirdi. ZehirZemberek klanı, kumanda merkezi etrafında herhangi bir savunma birimi yerleştirmedi ve kalesini savunmak için bir girişimde bulunmadı. KOTÑ kısa süre içerisinde ZehirZemberek kalesini haritadan silmeyi başardı. Böylelikle KOTÑ Calpheon bölgesindeki hakimiyetini bir hafta daha sürdürdü.





 



[Mediah]



Bu hafta Mediah bölgesi’nde savaşa; bölgenin uzun süredir sahibi olan VersusAttack ve Raiders klanları katıldı. Savaşın başlamasıyla beraber VersusAttack tüm gücüyle Raiders kalesine doğru harekete geçti. Raiders bu sırada herhangi bir direniş göstermedi ve VersusAttack rakibinin kumanda merkezini yok ederek Mediah bölgesindeki hakimiyetini bir hafta daha sürdürdü





 



[Valencia]



Bu hafta Valencia Bölgesi’nde yapılan savaşa; bölgenin uzun süredir sahibi olan Disaster ile Horde ve MacarenA klanları katıldı. Savaş başlar başlamaz Disaster klanı tüm gücüyle MacarenAklan komuta merkezine saldırdı ve kısa sürede rakibinin kumanda merkezini yok etti.





Ardından Disaster diğer rakibi olan Horde klanınına doğru hareket geçti ve bu rakibini de hızlı bir şekilde mağlup etti. Kısa sürede aldığı iki galibiyet ile Disaster bölgede haftalardır sürdürdüğü galibiyetini bir hafta daha devam ettirmiş oldu.





 



Bir sonraki savaş raporunda görüşmek üzere.



Desteğiniz ve katılımınız için teşekkür ederiz!



-Türkiye & MENA Operasyon Ekibi-



 


0 Yorum