
Merhaba Maceracılar,
Yaz Sezonu sunucularından mezun olan bazı Maceracıların dönüştürülmüş Tuvala Ekipmanlarını, Boss Ekipmanı ile takas etmek için [Sezon] Boss Ekipmanı Takas Kuponu kullanamaması sorununu keşfettik.
■ Boss ekipmanı takas görevini tamamlayamayan Maceracılar
Yaz Sezonu sona ermeden mezun olmayan Maceracılar
※ Bu sorun 9 Eylül 2020 (Çar) bakımı sırasında çözülecektir.
■ 9 Eylül bakımından sonra Boss Ekipmanı nasıl takaslanır?
① [Sezon] Fughar'ın Özel Hediyesi görevini tamamlayın. (Sizi 1 Kara Ruh Emojisi (Kalıcı) ile ödüllendirir)
② Boss Ekipmanını almak için NPC Fughar’dan [Sezon] Daha Keskin Silah VEYA [Sezon] Daha Sağlam Savunma Teçhizatı görevini kabul edin.
* Eğer envanterinizde [Sezon] Boss Ekipmanı Takas Kuponu yoksa, [Sezon] Daha Keskin Silah veya [Sezon] Daha Sağlam Savunma Teçhizatı görevlerini tamamlayamazsınız.
* Tuvala ekipmanını Boss ekipmanıyla takaslamak, yükseltme seviyesini bir kademe düşürür: "PEN (V)" → TET (IV)","TET (IV) → TRI (lll)"
Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Son Paylaşımlar
- [GM Notu] Kalpleri Isıtan 2025 Bağış Kampanyası Raporu 16.02.2026 (UTC+3)
- [Bildirim] Operasyon Politikası İhlali Nedeniyle Hesap Kısıtlaması 13.02.2026 (UTC+3)
- [GM Notu] Kırmızı At'ın enerjisiyle dolu, mutlu bir 2026'ya! 13.02.2026 (UTC+3)
- [Bildirim] 19 Şubat (Per) Bakım Yapılmayacaktır 13.02.2026 (UTC+3)