Merhaba maceracılar,
Bir çok maceracının ciddi bir lag sorunu yaşadığının farkındayız.
Size düzenli ve sorunsuz bir oyun sunmak için elimizden geleni yapmamıza rağmen böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüz.
Black Desert Operasyon ve Geliştirici Ekibi bir süredir ağları ve sunucularımızı inceleyerek, Türkiye & MENA bölgesi sunucusunun açılışından bu yana yaşanan lag sorununun sebebini bulmak için uğraş vermektedir. Daha fazla sunucu eklemek gibi çeşitli önlemler alarak bu sorunu çözmeye çalıştık fakat sorun tam olarak çözülemediği için farklı çözümler geliştirmeye ve iyileştirmeler yapmaya devam etmekteyiz.
Lag yaşanmasının ne kadar büyük bir sorun olduğunun farkındayız. Bu sorunu çözmeye çok önem verdiğimizi ve çözümü için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz.
Sabır ve güven rica ediyor ve size daha iyi bir oyun hizmeti sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.
Bu sorunu çözmeye çabalarken forum ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yaptığınız geri bildirimleri ve şikayet sürekli gözlemliyor, raporluyoruz. Problemin çözüldüğünü en kısa sürede duyurmak için sabırsızlanıyor ve henüz tam olarak çözülememesi sebebiyle özür diliyoruz.
Lütfen, geri bildirimlerinize değer verdiğimizi ve lag sorununu çözmek için elimizden geleni yaptığımızı unutmayınız.
Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Türkiye & Mena Operasyon Ekibi
Son Paylaşımlar
- [Bildirim] Daha Kolay Kullanım İçin Ödeme Yöntemi İyileştirme Duyurusu 09.06.2026 (UTC+3)
- [Bildirim] Black Desert Hizmet Kullanım Sözleşmesi ve Operasyon Politikası Değişiklikleri 09.06.2026 (UTC+3)
- [Bildirim] 11 Haziran 2026 (Per) Sunucu Bakımı 09.06.2026 (UTC+3)
- [GM Notu] 6 Haziran 2026 Fetih Savaşı Raporu 08.06.2026 (UTC+3)